TWITTER LANCERER VIDEOAPP

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Hvis du elsker Twitters dogme med små, korte beskeder og Instagrams visuelle univers, så kan det være den dugfriske Vine videoapp fra Twitterfolkene bliver din nye digitale tidsfordriver. 

Vine er en iPhone app som lader dig optage og dele små korte videosekvenser. Og med korte så mener jeg virkelig korte. Hvor Twitter opererer med 140 tegn, så begrænser Vine sig til 6 sekunders videoklip.

Det er nemt at lave en Vine video. Først signer du direkte ind i app’en med din Twitter eller Facebook konto. Så holder fingeren på skærmen for at filme og laver hurtigt et par forskellige klip som automatisk bliver sat sammen til en lille film, der så kører i loop. Ikke helt ulig det vi kender fra Gif animationer.

Du kan naturligvis dele dine videobidder direkte på Vine men også på Twitter og Facebook. Og så kan du like og kommentere videoerne som du kender det fra Instagram. Jeg famler mig selv lidt hjælpeløst frem med et par videoer, men kan egentlig godt se det sjove i det. Jeg tror godt  Vine kunne blive stor som den nye “se mig og hvor lækker/sjov/smart/cool/unik jeg er” app. (se den vanvittigt sjove College Humor film hvis du ikke ved hvad jeg mener).

Vine er gratis til iPhone. Happy Shooting!

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 − fifteen =

No Comments Yet.