VIRTUELT KEYBOARD FYLDER INTET I TASKEN

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Glem alt om tunge bærbare computere eller upraktiske medbragte keyboards i tasken. Det virtuelle keyboard dukker magisk op på lige det bord du arbejder på.

Virksomheden CTX står bag et virtuelt keyboard som via en lille nøgleringsstor boks kastes som lysknapper ud lige foran dig på den nærmeste horizontale flade. Så kan du nemt skrive og arbejde i dokumenter på din smartphone eller tablet. Læs mere her om produktet som ikke helt er i butikkerne endnu.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 − eight =

4 Comments
 • André
  januar 30, 2013

  Hahaha, iPadens skærmtastatur fylder endnu mindre i tasken.
  Jeg har prøvet et sådant tastatur og det dur bedst i mørke. Sidder du ved højlys dag ved cafeens blanke metalbord er du lost.
  Desuden virker diverse bluetooth tastaturer til ipad væsentlig bedre til tifinger og fylder stort set ikke mere end et smartcover.
  Så dette her er en useless gadget med lidt 007-effekt.

 • Bo Creutz
  januar 30, 2013

  Det virtuelle keyboard er toppen. Alene af den grund at det har (kan gives?) den størrelse som svarer til et normalt keyboard (og ens eget ønske?), og derfor, by far, distancerer sig fra det man sidder og fedter med på tablets og smartphones.

 • Karin
  februar 1, 2013

  Interessant!
  Hvor vil det blive forhandlet henne? Christiane, har du testet om tastaturet kan ses om dagen?

 • Jan
  februar 1, 2013

  Nu har jeg hørt det anmeldt i Harddisken, og det virkede overhovedet ikke – i stedet for at promovere firmaers produkter, så nøjes med at beskrive det der er på vej neutralt, og så lav en anmeldelse, når der bliver mulighed for det.