SPIL APPBEFALING – SÅ SKETE DET! TEMPLE RUN 2 ER KOMMET!

2 Min læsning

Af Mikkel Winther

Ahh Temple Run 1 er en Elektronista favorit! Du kan godt begynde at varme fingrene op, for de kommer på alvorligt overarbejde i Temple Run 2!

Vi elsker Temple Run her på Elektronista, og har du ikke prøvet kræfter med det hæsblæsende flugt spil, så bør du helt sikkert læse med her. For Temple Run var ikke bare et godt spil, det blev en monster dille af Angry Birds dimensioner. Med god grund, for det er super sjovt!

Nu er efterfølgeren klar, og det har så meget mere at byde på end bare pænere grafik. Først og fremmest er din flugt fra det sorte monster flyttet til et svævende slot, så nu er det farvel til sumpen og pænt goddag til blå himmel.

Som noget helt nyt i Temple Run 2 er der en masse nye figurer, og de har hver især deres helt egne powerups, som du kan samle op mens du løber for livet. De giver dig alle mulige forskellige evner, som at du kan løbe dobbelt så hurtigt, penge er dobbelt så meget værd og meget mere. Det åbner op for, at du kan finde den person, der bedst matcher den måde du kan lide at spille Temple Run på, og det virker rigtig godt.

Som i det første spil handler det om at løbe stærkt, rigtig stærkt, og ikke blive fanget af den store (endnu større i Temple Run 2 faktisk) abe der jagter dig. Det er stadigvæk lige så intenst som det første spil, og pulsen kommer faktisk endnu mere op i dette spil fordi du hele tiden skal være på vagt overfor powerups, og de mange nye fælder der er at finde.

Ligesom vi elskede det første spil, er det ikke svært at falde pladask for Temple Run 2, der har lige tilpas nok nye ting til, at det føles spændende og nyt, men også samtidig ganske genkendeligt.

Temple Run 2 fås til både iPhone, iPad og Android så der er ingen undskyldning, for det er nemlig gratis!

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × three =

No Comments Yet.