UGENS SPIL-APP: KOM TÆTTERE PÅ DIN UDKÅRNE MED 'FINGLE'

2 Min læsning

Af Mikkel Winther

Det bliver lidt lummert i denne uge, for Fingle ligger ikke fingre imellem om, at det er alle tiders spil til, at komme i nærkontakt med en du er lun på.

Der findes et utal af spil på diverse appstores, og det er ofte svært at finde ud af hvad der er hot og hvad der er not. Derfor får du hver uge Elektronista’s spil-appbefaling. 

Hvordan kan noget lummert så være et spil?
Fingle er noget ret unikt, det handler nemlig ikke kun at løse en række forskellige gåder, men også om at gøre det sammen med en god ven (eller veninde). Helst en du er lidt lun på.

Spillet kræver nemlig, at man er to mennesker der spiller det sammen og samarbejder. Opgaverne består af, at du skal placere alle fem fingre på iPad skærmen, og det samme skal din udkårne på den anden side af skærmen.

Så skal i hver især flytter nogle kasser med alle jeres fingre på én gang. Når kasserne så er flyttet, skal du og din udkårne holde dem placeret på det samme sted i fem sekunder for at vinde. Ofte med det resultat, at jeres finger er flettet godt sammen.

Der er måske en lille bitte risiko for du vrider dit håndled rundt
Fingle er som nævnt lige så meget et spil, som det er en isbryder på en date, eller en måde at få lidt fysisk kontakt til den, du gerne vil røre lidt ved.

Selve spildelen er super sjov, og det kan nok bedst relateres til festklassikeren Twister, hvor kroppen skal drejes ind imellem alle mulige mennesker. Det er samme princip her, bare meget mere intimt da det kun er dig og én anden der spiller det, og så er det dine fingre og ikke hele korpuset.

Det gør det heller ikke nemmere at skjule ens intentioner når spillets musik kommer ud af iPad’en. Da spillets musik er ganske lummert og nærmest skriger “bow chikka bow wow” i hovedet på én.

Hvor finder jeg så min næste isbryder?

Fingle findes lige nu kun til iPad, og koster 12kr.

Det er et spil, der er rigtig godt til at bryde isen med en du synes er sød, men også sjovt hvis man allerede er i et forhold, for den måde du kommer til at røre og kommunikere med din udkårne er helt speciel.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten + 4 =

No Comments Yet.