UGENS SPIL: GRISE ANGRIBER NU FUGLE

2 Min læsning

Af Mikkel Winther

Der findes et utal af spil på diverse appstores, og det er ofte svært at finde ud af hvad der er hot og hvad der er not. Derfor får du hver uge Elektronista’s appbefaling. 

Du kender nok Angry Birds, hvor fuglene angriber grise men nu er det omvendt! Grisene hopper ombord i flyvere og skyder fugle ned i Pigs in Trees.

Som vi alle ved, så bor grise højt oppe i træer (det er ihvertfald det spillet prøver at overbevise mig om), og når de onde fugle kommer for at fælde træet må grisene svare igen. Og modsat fuglene i Angry Birds bruger de ikke kæmpe slangebøsser, men i stedet gode gammeldags flyvere.

Oppe i luften skal du med din finger tegne hvorhen din flyvende gris skal, og kommer grisen i kontakt med en fugl undervejs, vil der blive skudt efter den. Hvilket er ganske godt, for der må nemlig ikke komme for mange fugle til træet, for så vælter det.

Spillet formår hele tiden, at finde en rigtig god blanding mellem at styre din gris rundt, og samtidig holde styr på de mange (rigtig mange) fugle, der kommer flyvende mod træet. Det kan blive rigtig hektisk, så heldigvis kan du også få ekstra udstyr, der hjælper dig mod fuglene.

Selvom det af og til bliver ret så hektisk, og hænderne lidt svedige, så formår spillet at holde en rigtig fin balance mellem spænding og sjov. Det bliver aldrig frustrerende eller alt for kaotisk, og det gør det også nemt at spille i tre minutter mens kaffen brygger færdig eller du venter på bussen. Det er et spil der er nemt at samle op, men aldrig så krævende at du skal dedikere rigtig meget tid til det, men stadig er i stand til, at underholde hver eneste gang du spiller det. Et perfekt spil til både børn og voksne.


Pigs in Trees koster 6kr og kan fås til både din iPad og iPhone

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × five =

No Comments Yet.