UGENS SPIL: WHERE’S MY PERRY?

2 Min læsning

Af Mikkel Winther

Der findes et utal af spil på diverse appstores, og det er svært at finde ud af hvad der er hot og hvad der er not. Derfor får du hver uge Elektronista’s appbefaling til et hitspil. 

Den populære tegnefilm Phineas & Ferb har nu fået et nyt iPad og iPhone spil. Elektronista kigger nærmere på sagerne!

Hvem er Perry og hvad kan han?

Perry er et næbdyr, og han er en fast del af slænget i Disneys umådeligt populære (og absolut bedste i mange år) tegnefilmsserie ‘Phineas & Ferb’, der huserer på Disney Channel og på DR Ramasjang.

 

Men i virkeligheden er Perry meget mere end et kæledyr (med kaldenavnet Agent P). Han er faktisk hemmelig agent, og redder ganske ofte verden fra Dr. Doofenschmirtz – Hvilket også er rammen for hele spillet.

 

Hvad skal Perry så?

Agent P er nemlig på vej ned til hans hemmelige undegrundsbase, men noget blokerer vejen frem. Derfor skal du hjælpe Perry med at komme videre, ved at navigere klynger af vand gennem jorden, og ned til en sugekop, som så aktiverer Perry’s videre færd. (bare rolig – jeg opgav også mit forsøg på at retfærdiggøre logikken bag elektronik der kører på vand)

 

 

Er det sjove at flytte til jord hele tiden?

Det er faktisk rigtig sjovt at flytte jord rundt. For de mange forskellige baner er en blanding af at tænke to skridt frem, men også kunne reagere hurtigt. Det skaber en god dynamik i oplevelsen.

Spillet er også rigtig godt til, at holde oplevelsen frisk med nye idéer hele vejen igennem med tiltag, der gør du pludselig skal tænke i helt nye løsninger

Spillet er perfekt til at sidde i sofaen sammen, og hjælpe hinanden med, at få guidet vandet det rigtige sted hen. Spillet er dog desværre ikke på dansk, og selvom der ingen sprogbarriere er som udgangspunkt, ville det have været sjovere, hvis man kunne høre de danske stemmer man var vant til fra fjernsynet.
Hvor kan jeg spille det og hvad koster det?

Where’s My Perry koster 6kr og kan findes på din iPhone og iPad, og får Elektronista’s varmeste anbefalinger til både børn og voksne.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × 4 =

3 Comments
 • Anette
  juli 5, 2012

  Helt enig i anmeldelsen! Herhjemme har den stået på app med Perry en uge i træk nu (og tro mig; det faktisk en del timer…).

  På TV ser vi Phineas & Ferb både på dansk og engelsk. Serien udmærker sig ved, blandt mange kvaliteter, at være bedre med danske stemmer end de originale! Har aldrig oplevet at synes det før ved amerikanske tegne-/film!

 • Christina Copty
  juli 5, 2012

  Det er jo fuldstændig det samme spil som Disney’s ‘Water?’ hvor man skal det samme for at få vandet til at løbe ned i krokodillens badekar.

  • Mikkel Winther
   juli 6, 2012

   Jep, det er et re-skin af Where’s My Water, men det er jo også Disney der lavet det. Banerne er dog forskellige i Perry, og der er nogle nye mekanikker senere i spillet, som ikke er i Water.