UNBOXING AF IPAD 2 -ER DEN NOGET VED?

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Så fik Elektronista fat i et eksemplar af den nye iPad 2. Den blev sat til salg i butikkerne i fredags, og der skulle eftersigende allerede være udsolgt. Så snart jeg fik den hjem på redaktionen gik jeg i enerum for at lave en eksklusiv unboxing ceremoni. Der er på verdensplan solgt 15 mio. iPads. Det var komplet umuligt at presse danske tal ud af Apple idag (selvom både So ein Ding’s Nikolaj Sonne og yours truly gjorde et alvorligt, forsøg da vi modtog vores eksemplarer).

Den nye iPad 2 er tynd og let og virker som en fin opgradering af den første iPad. Især var jeg faktisk imponeret af det nye og meget innovative Smart Cover, som både beskytter iPad’en og fungerer som holder. Damn godt tænkt!
Se filmen der viser præcist hvad der skete, da jeg var helt alene med den nye iPad 2. Og fortæl os endelig hvad du tænker om den nye iPad. Skal du have den? Har du den? Hvad forventer du? Og kan du anbefale en iPad app der sparker røv?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five + 12 =

No Comments Yet.