Varm op til efterårsferien med tre fantastiske spil

4 Min læsning

Efterårsferien lurer lige rundt om hjørnet, og Elektronista har udvalgt tre spil, der gør ferien endnu sjovere: Et sublimt Skylanders-spil, et eventyr af flettet papir og et af årets mest interessante sportsspil.

 

Biler, monstre og endnu mere Skylanders-sjov til de yngste

(Skylanders Superchargers fås til Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4 og Wii U)

Skylanders 2015

For de fleste forældre er Skylanders-serien et velkendt fænomen. Sammen med spil som Minecraft er Skylanders et af de mest populære spil blandt børn i skolealderen. Vanen tro er der kommet endnu et Skylanders-spil på hylderne. I år hedder det “Superchargers”, og som noget nyt er det ikke bare Skylanders-figuren, du skal bruge, men også et køretøj på samme tid. Du kan selv vælge, om du vil kombinere Skylanders med et køretøj, der matcher figuren eller et helt andet slags køretøj. Du kan mikse og matche figurer og køretøjer og skabe nogle rigtig interessante kombinationer, når du skal ud og køre ræs mod skurken Kaos.

Startpakken kommer med ét køretøj og to figurer.
Startpakken kommer med ét køretøj og to figurer.

Spillet er inddelt i klassisk Skylanders-action og så de nye køretøjssegmenter. Heldigvis kan hele basisspillet gennemføres med det, du får i startpakken (to figurer og ét køretøj), så der er rigtig meget underholdning at hente, uden du behøver at købe ekstra ‘udstyr’. Du kan naturligvis også tage dine gamle Skylanders-figurer med ind i det nye spil og bruge dem sammen med køretøjerne. Figurerne bliver endda opgraderet til de nye funktioner i Superchargers, så hvis du er særligt glad for en gammel figur, kan den komme med på nye eventyr i det nye spil.

Spillet har en rigtig god blanding af action og segmenter med de nye køretøjer. Samtidig har du også mulighed for at samle på hatte med ekstra evner til dine figurer, som du kan udstyre figurerne med efter eget valg.

Det er selvfølgelig stadig muligt at være to spillere i Skylanders og i samarbejde angribe fjender og koordinere angreb. Det er her Skylanders er allersjovest. Superchargers er solid børne- og familieunderholdning og en garanti for en hyggelig efterårsferie.

Charmerende og originalt eventyr i papir og pap

(Tearaway Unfolded fås til Playstation 4)

RunningThruBarn_1417689490

Tearaway Unfolded er et magisk lille spil. Det oser af charme og eventyr, når du som den lille budbringer skal krydse en eventyrlig verden, hvor du møder alt fra grise og egern til en-øjede monstre, der vil stjæle den værdifulde post, du har i din postsæk. Tearaway er på overfladen et helt traditionelt platformsspil, hvor du løber, hopper og løser gåder. Men når du har taget dine ti første skridt, bliver det tydeligt, at det er et spil med en agenda, der er alt andet end traditionel.

Tearaway_Unfolded-PS4-screenshot-01

Spillet overrasker fra dét sekund, du bliver bedt om at bruge din controller til at lyse ind i spillets verden for at forvandle noget kedeligt papir til farvestrålende konfetti. Hele vejen igennem spillet er der bittesmå overraskelser og helt unikke måder at bruge Playstation 4′ controller på. Du kommer til at suge æbler ind i din controller og skyde dem ud igen, kontrollere vindens retning og mange andre små finurlige ting. Det er et spil, der er lige så kreativt som det er smukt. Med dets helt unikke papir-look, charmerer spillet hurtigt både børn og voksne. Helt som i de bedste Pixar-film, er der oplevelser til børn og barnlige sjæle i alle aldre. Samtidig er spillet nemt at gå til, og derfor kan alle være med uanset alder og evner.

Tearaway Unfolded er en helt fænomenal oplevelse, som ikke tager forfærdeligt mange timer at gennemføre, og er en helt perfekt efterårsaktivitet for hele familien.

Basketball med et strejf af Hollywood

(NBA 2K16 fås til Playstation 3, PC, Xbox 360, Xbox One og Playstation 4)

NBA-2K16

Man forbinder ikke den Oscar-vindende instruktør Spike Lee med basketball spil som det allerførste. Men det må vi nok hellere begynde at gøre. For den talentfulde instruktør bag film som “Malcolm X” og “Driving Miss Daisy” har både skrevet og instrueret karrieredelen af basketball-spillet NBA 2K16. Spike Lee-delen af NBA 2K16 følger den unge talentfulde basketspiller “Freq”, der går fra at spille på det lokale skolehold til at blive rekrutteret af et amerikansk collegehold og videre ind i NBA-rækkerne for at blive den næste Michael Jordan.

maxresdefault (1)

Spillets historie kommer ikke til at vinde en Oscar. Men Spike Lee’s indflydelse er til at mærke i alt fra dialogen til kameraføringen, som giver de ellers meget kedelige karrieredele af sportsspillet en personlighed, og man har en lyst til at engagere sig med den i en langt større grad end bare for at lære spillet at kende. Du kan selvfølgelig også ignorere hele Spike Lee-delen og spille traditionelle kampe, turneringer og selvfølgelig tage dine evner online og dyste mod resten af verden.

Men selv uden Spike Lee involveret i spillet, så byder NBA 2K16 på et yderst kompetent basketball-spil. Det er ikke et flashy spil, hvor det er stil over substans. I stedet er der stor fokus på at spille som et hold og ikke bare tonse af sted mod kurven for at dunke bolden gennem nettet. Det er et spil, der fokuserer på den dybe strategi, der er i basketball, og på hvordan det handler om at læse modstanderen, forstå rytmen og igangsætte angrebet, når tidspunktet er helt rigtigt. NBA 2K16 er rendyrket kærlighed til sporten.

Hvad skal du spille i din efterårsferie?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twelve − 4 =

No Comments Yet.