Vejrudsigten i en vase

1 Min læsning

Af Leif Bomberg

Tempescope henter online data for at kunne simulere vejret så realistisk som muligt.

tempescope 1 ny

Det allerførste, de fleste kaster sig over, når sommerferien nærmer sig, er vejrudsigterne. Især langtidsprognoserne, der kan give en indikation om sol eller regn en uge eller længere frem.

Hvis I ikke stoler på DMI alene, kan Tempescope give en anderledes og mere fysisk beskrivelse af det kommende vejr.

Bliver det regn, viser Tempescope dråberne falde inde i sin glasvaselignende beholder. Og bliver der overskyet og gråt, kan man stort set ikke se gennem Tempescopes glas.

tempescope 3 ny

Tempescope bruger onlinedata til at gengive den lokale vejrudsigt i sin lille glasbeholder. Det gøres via trådløs kommunikation med en pc, hvor man kan indstille, hvor mange dage frem Tempescope skal vise prognosen.

Fugten og regnvejret inde i Tempescope skabes ved at kombinere vand og ultralyd. Er der sol i vente, tænder LED lys i toppen af glasset. Og bliver der tordenvejr, lyset glasset op af lyn og blitz.

Tempescope kommer på markedet sidst på året, så det bliver nok først skiferie og juleferie – og næste års sommerferie – man kan få vist vejret i en ”vase”.

.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 + 6 =

1 Comment
  • Kamille
    juli 10, 2015

    Sådan eń må jeg have!! Jeg elsker simpelthen alle de gadgets fifs og alt andet hvad der kommer herfra! Det er så spændende et univers, og jeg er glad for at der her bliver taget hånd om det og bliver skrevet så omfattende om det.
    Tak