VIL DU GERNE TÆTTERE PÅ DIN KÆRESTE? FÅ LIDT HJÆLP FRA EN APP

1 Min læsning

Af: Camilla Damsbo Andersen

Hvordan ser I jer selv som par? Hvor meget kritik er der imellem jer? Og hvilket arbejde ville I egentlig vælge, hvis I skulle lave 200 timers samfundstjeneste sammen? Kom tættere på din kæreste med en parforholdsapp.

Kompromis til Android

På baggrund af brætspillet med de kritiske spørgsmål – Kompromis fra 2011 – er der nu blevet udviklet en ny og absolut interessant parforholdsapp til Android.

Screenshot fra Kompromis

Spillet går i sin enkelthed ud på at man får stillet 1 spørgsmål ad gangen med 4 svarmuligheder. Uden at snakke sammen først, gælder det nu for parret om at vælge det samme svar. Spørgsmålene sætter ind der hvor den tavse viden til daglig ellers tager over, og giver hermed stof til sjov, til eftertanke og ikke mindst til diskussion.

Da den både er uformel og underholdende, er den derfor også en god og mindre skræmmende indgang til kommunikation i parforholdet end den klassiske; Skat vi bliver nødt til at snakke sammen.

Spillet kan fås i en gratis prøveversion med nogle få spørgsmål, samt en betalingsversion til små 6 kroner med 96 spørgsmål.

Du kan downloade spillet på Google Play.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seven + 2 =

No Comments Yet.