VIND ADVENTSGAVE 3: NETFLIX GAVEKORT OG FEDT HØJTALERSYSTEM

2 Min læsning

Når det er koldt og mørkt udenfor, er der så noget bedre end at krybe sammen i sofaen med varm kakao og tæpper? – Mon ikke ugens Elektronista adventsgave kan forsøde tilværelsen langt ind i det nye år!

Det er lige meget om du er til film med romantik, eventyr eller action, for vinder du ugens adventsgave, er det dig der bestemmer, hvad der skal vises på skærmen og hvornår!

Så skal der bare ses film og serier i et væk! Denne uges vinder får fingrene i masser af underholdning til juledagene og langt ind i det nye år, med et gavekort til 6 måneders Netflix til en værdi af 474 kr.

Du kan læse mere om hvilke film og serier Elektronista anbefaler på Netflix. Men det må vente for gaveregnen er slet ikke slut endnu!

For er du på udkig efter et højttalersystem, der vil forkæle dine ører når det gælder de storslående filmoplevelser eller de eventyrlige spiloplevelser? I denne uges Elektronista advents-goodiebag finder vinderen også det fedt højttalersystem C2XD 2.1 fra Edifier med en værdi af  1.199kr.

Og så skal vinderen ikke snydes for 2 sæt smartphone handsker fra Coolstuff så der kan spilles angry birds imens du venter på bussen.

Denne uges Elektronista adventsgave goodiebag har en værdi af næsten 2.000kr – og den kan blive din!

For at deltage i konkurrencen om ugens adventsgave skal du blot svare på- Hvilke gadgets, apps og tjenester har gjort mest indtryk på dig i 2012?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 − 15 =

87 Comments
 • Louise F
  december 13, 2012

  Jeg glæder mig over Siri, men samtidig er hun også ret tungnem. Jeg er faldet pladask for netflix og der går vist ikke en dag uden, at det ikke er i brug. Elsker at der er gamle og nyere film og er slet ikke sur over at det nyeste nye ikke er der. Af gadgets er det nok vores Apple tv som jeg er allermest glad for. Selvfølgelig fordi at den snakker sammen med vores øvrige Apple produkter, men især fordi den er så let at betjene. Af apps så er det nok bloglovin og pinterest er jeg er mest tosset med. Man slipper for at holde styr på de mange interessante blogs via bogmærker og pinterest sørger for at man ikke behøver at kaste hundredevis af kroner hver måned efter boligmagasiner. Elsker teknologien!

 • Merete Louise Østberg
  december 13, 2012

  Da jeg desværre endnu ikke har en smartphone, kan jeg ikke svare på spørgsmålet :(
  Håber jeg alligevel kan deltage i konkurrencen…

 • Kirsten
  december 13, 2012

  Min Ipod! Jeg var egentlig ret skeptisk over for hele Apple-kulten og simpelthen så træt af at høre om apps, men så skulle jeg have ny mp3 afspiller og så eskalerede det ligesom til en Ipod. Og min yndlingsapp på den er pt min dropbox, fordi jeg har en dropbox sammen med nogle familiemedlemmer som jeg ikke ser ofte nok.

 • Anja vind
  december 13, 2012

  Jeg er svært glad for Netflix! Det har virkelig ændret mine tv vaner for elsker at kunne se et halvt eller helt serie afsnit når jeg vil

 • Frøken Jensen
  december 13, 2012

  Min iPhone. Hoppede først med på bølgen lidt sent, men er virkelig glad for at jeg valgte at investere i vidunderet! :)

 • Camilla
  december 14, 2012

  Vores iPad – den er alt for fed :)

  Netflix er fucking fedt, også er jeg ret glad for yousee appén så kan vi ser fjernsyn på iPaden :)

 • Sofie krabek
  december 14, 2012

  Spotify & Netflix. Min musiksmag er blevet bredere og bedre, og jeg ser mindre dårligt. Nærmest ‘life changing’:-)

 • Susanne
  december 14, 2012

  Det må være iPad mini! Det første Apple produkt, der har fået mig til lommerne -og jeg elsker den….

 • Tripola
  december 14, 2012

  Det må være IPad som topper over gadgets i 2012 for mit vedkommende. Af apps bruger jeg dagligt flipboard som giver dejligt overblik over nyhederfra hele verden, facebook, fotoblogs i et flot layout.
  Tjenester: blev træt af ( gratis) spotify men kunne godt hoppe på netflix.

 • Michael Graversen
  december 14, 2012

  Vi købte et Apple TV boks og det har vi ikke fortrudt. Især ikke efter Netflix er blevet tilgængeligt – Ser ikke ret meget “tv” mere. Derfor har vi taget konsekvensen heraf og gået over til den mindste TV pakke man kan få…

 • Carina Hauge Jensen
  december 14, 2012

  Jeg sidder netop og nørder med Samsung Galaxy s3 som jeg investerede i, i går – så den og Ipaden må være mine bedste gadgets. Apps som Heytell og wordfeud hjælper med at holde kontakt til vennerne på en sjov måde. Og så tror jeg ærlig talt, at lovefilm abonnementet skal skiftes ud ned netflix…

 • Susanne Sørensen
  december 14, 2012

  Helt klart min iPad.. Vores pc er blevet invaderet af ungerne og istedet for at købe en pc mere valgte jeg at købe iPad. Det er det bedste ego køb jeg har gjort til dag dato. Udover at være et fantastisk tidsfordriv, så er den genial når vi er på farten. Vi hører musik, vi slår emner op på nettet, tager billeder osv osv. Den er så nem at håndtere den er med overalt.
  Tanken om den kan gå ned, giver mig kuldegysninger. Alle i familien elsker den og mon ikke den snart skal have en lillebror?!?!
  Mvh Susanne sørensen

 • Camilla
  december 14, 2012

  iPad Mini. Jeg var ikke faldet for familiens iPad, men med mini’en opstod der pludselig et behov. Den er mere handy og på størrelse med min Kindle og og og. På app-siden kan jeg godt lide, at “genbrugs”-tjenester i 2012 har fået vind i sejlene med apps: DBA, Trendsales, Anywear, Lauritz.com …

 • Lisbeth
  december 14, 2012

  Min iPad, meget til at se TV på, for at se hvad der liige er i kassen. Og min gode iPhone, der bliver flittigt brugt til bl.a. indkøbslister i denne travle juletid. Mail og spil benytter jeg flittigt.
  Lydbøger hører jeg hver eneste dag, så hvis jeg vinder vil jeg elske at lytte til dem på den flotte højtaler.

 • THB
  december 14, 2012

  Det er bl.a. Apple TV, som vi bruger rigtig meget, og hvor der nu er ved at være så mange film med danske undertekster, at der rent faktisk er noget ved det ;)

  På apps siden er det f.eks. “Blogger”, der gjorde det muligt at blogge hele vejen på vores 3 ugers ferie i USA via iPhone, og “Geo Bucket” der gør det legende let at finde geocacher i nærheden, uanset hvor man er henne i verden.

  Og så er iPhone app’en “Hobbit Movies” altså bare flot! :)

 • Camilla R
  december 14, 2012

  Den gadget der har gjort mest indtryk på mig i år, er helt klart min ipad. Havde aldrig tro jeg skulle blive så glad for den og bruge den til så meget til alt. Film, musik, apps, twitter, facebook etc. Airport express kommer klart ind på 2. pladsen…aldrig har det været så let at afspille musik i lejligheden før.

  Af apps har jeg været meget begejstret for tweetbot, som har gjort det lidt lækrere at tweete, instagram og meditationsappen Buddhify, som er meditation på farten.

  Af tjenester har Spotify virkelig gjort mit musikliv meget lettere. Jeg kan få alt (stort set) musik når jeg har lyst, jeg kan lave playlister og jeg kan tilgå dem fra alle devices, så længe spotify er installeret.

 • Lene Rohde
  december 14, 2012

  Min iPad er og bliver min tro følgesvend. Kun slukket ved take-off og landing på rejser. Evernote er genial og bruges flittigt til både noter og tænketank. Til gengæld ville jeg ønske, jeg ikke var helt så dygtig til at spille wordfeud. Har ikke læst mange bøger siden jeg begyndte på det pjat

 • Jakob Hanelius
  december 14, 2012

  Min Iphone… Har altid haft Nokia fordi den dækkede mine behov. Men da jeg stod over for at enten skulle købe en fjernbetjening til min Sonos eller på en android eller Iphone så endte valget på en Iphone… Aldrig har jeg da få så mange nye muligheder… :)

 • Helle
  december 14, 2012

  Jeg er blevet superglad for Spotify, bruger tjenesten både på min mobil og computer hver dag. Derudover er DR’s radio app faktisk også ret god, P3 er min tro følgesvend hver morgen – skønt :)

 • Jeanette Hedegaard
  december 14, 2012

  Min Ipad, som nærmest har overflødiggjort computeren. Og så har jeg endelig fået skiftet mit tykskærmsfjernsyn ud med noget topmoderne, som næsten kan lave kaffe selv. Og med det kom fx netflix og tv on demand ind i mit liv. Noget jeg længe har tænkt var smart, men ikke brugt selv. – Men det er cool.

 • Lea Løbger
  december 14, 2012

  FaceTime på min Iphone er perfekt til at tale med børn, og vi bruger den hele tiden, når min søn skal tale i telefon.
  På et helt lavpraktisk niveau, må jeg indrømme at Føtex’ indkøbs app virker rigtig godt. Det er ikke nogen højteknologisk landevinding, men den fungerer og gør vores dagligdag lettere.

 • Lotte R.
  december 14, 2012

  iPad, Netflix, den vilde verden af underholdning der har åbnet sig med apps til ungerne…

 • suzette
  december 14, 2012

  Min Samsung Galaxy er nærmest vokset sammen med min hånd. Jeg kan slet ikke forstå, hvordan mit liv hang sammen inden hurtig adgang til mails, twitter, maps, podcast og uendelig musik via Spotify. Har for nylig hentet app’en e-kvittering, som jeg håber går en stor fremtid i møde. Ikke flere papirkvitteringer, alt samlet op et sted og automatisk oploadet til din konto. Det er smart.

 • Michael Lund
  december 14, 2012

  En lille simpel app vi selv har lavet – den bruges af vores elever på skolen så de kan se hvad de skal have frokost (varm mad) hele ugen. Noget der betyder meget for de unge. Der er desuden lavet en app om busafgange til og fra skolen , vejret i 5 døgn på skolen og en fodboldkalender så de “fodboldgale” kan se alle de fodboldkampe der vises i tv på danske kanaler

 • Mogens H.
  december 14, 2012

  iPad – jeg var meget skeptisk; men min kone insisterede !! Og nu er det bare mig der mest bidt af den – er fantastisk til ALT (måske mangler den lige at kunne brygge kaffe).

 • Jacob Elholm
  december 14, 2012

  Min mobile FM-transmitter, så min telefon-musik, Spotify m.fl. streames over bilens radio til højttalerne.

 • Katrine Nielsen
  december 14, 2012

  Jeg var så heldig at få mig en Samsung Galaxy s3 i fødselsdagsgave, og det er klart den bedste gadget jeg har fået i årevis!
  Af tjenester/apps bruger jeg Evernote og Dropbox ret så meget – og har lige været inde og snuse til YouBio, efter jeg læste om det her på Elektronista ;-)

 • Inger R.
  december 14, 2012

  Min Ipad den er virkelig fantastisk, Face time gør at man se og tale med familien, plus man kan have den med ferie, se film og blive opdateret om hvad der sker i verden imen.

  God dag ;-)

 • Gitte
  december 14, 2012

  Min spritnye Sony Xperia smartphone; min første smarte af slagsen. Glæder mig over at ha’ mail, sociale medier, gps, musik, podcasts etc. lige ved hånden – dejlig fleksibelt. Bruger Netflix relativt flittigt allerede (men kommer nok snart til at savne noget mere indhold at vælge imellem) – YouBio Beta er jeg til gengæld ikke særlig imponeret over indtil nu..

 • marie
  december 14, 2012

  Min Ipad, de 3 apps jeg bruger mest er instagram, mobilbiletter og postdanmarks Mobilporto, det er genialt ;-)
  Min favorittjeneste er sidereel, hvor jeg kan holde styr på alle de tv-serier jeg følger fra usa. Har intet tv så alt seriekiggeri foregår on demand på nettet.

 • Pernille
  december 14, 2012

  Min Ipad har været årets største hit – den er med overalt i min (og børnenes) dagligdag. På den tilbydes jeg et hav af on-my-demand :) underholdning og spillet fra illustreret videnskab Quiz battle har været et hit. Som tjeneste står netflix og apple tv højt lige p.t.- men før det var jeg begejstret for alt den underholdning, der findes i ereolen, filmstriben og på net lydbog – on my demand!

 • iben Macdonald Larsen
  december 14, 2012

  Vores fælles Ipad og min Iphone er uundværlige gadgets i familien.
  Helt lavpaktisk er appen “rejseplanen” blevet brugt mere end flittigt pga studie i den anden ende af landet og masser af tid brugt i tog. Div indkøbsapps hvor listerne konstrueres imens man bladrer igennem tilbudsavisen og efterfølgende smser den færdige liste til sin bedre halvdel, har gjort det praktiske nemmere og sjovere.
  Fede spil apps til den 7 årige betyder at vi stort set ikke investerer i dyre nintendo spil mere. Den store elsker Imovie og skaber fantastiske film og projekter til skolen. Der er så meget godt at sige om alt det grej, men min Iphone elsker jeg ;)

 • Pia Petersen
  december 14, 2012

  Min htc, elsker min danske bank app, det har gjort mine “bankbesøg” så meget nemmere :) vi har lige fået youbio, så det tjekker vi stadig ud

 • Karatekid
  december 14, 2012

  Af gadget er det de docking højtalere jeg lånte i B&O butikken en hel weekend. Sikken en fest det var :-) Af apps der har gjort indtryk er det nok Hjerteforeningens Førstehjælps App. Derudover er jeg blevet superglad for min Geocaching App, og til sidst Closet, der hjælper mig med at holde styr på min garderobe. Jeg behøver ikke nævne facebook og instagram, vel?

 • Beam
  december 14, 2012

  Jeg er blevet MEGET glad for min nye iPhone5! Har haft en iPhone4 i snart et par år, og den har været med mig over alt! Eeeeelsker min iPhone, men er også RET afhængig af vores iPad. Den er fantastisk! Af apps er jeg mest fan af Instagram, som jeg bruger dagligt.

  Krydser fingre!

 • anne-mette c
  december 14, 2012

  Android App Inventor
  – at se gymnasieelever uden særlige forudsætninger ift. programmering lave små apps, der faktisk fungerer!
  Som Apple-afficionado ærgrer det mig bare, at det ikke er lige så let at lave apps til iPhone og iPads.

 • Iben Bach
  december 14, 2012

  Den gadget, som har betydet mest for mig i år, er Spotify. Først havde jeg et gratis abonnement, og det generede ikke så meget med reklamer, men så ramte jeg loftet af ti timers streaming, og så betalte jeg gladeligt, fordi jeg indså, hvor meget jeg faktisk gerne ville bruge det. Og ganske rigtigt. Da jeg skrev speciale hen over sommeren, lyttede jeg nærmest uafbrudt til tre-fire playlister, som jeg selv har sammensat, så de var inspirerende og dejlige.

 • Lea
  december 14, 2012

  Det må klart være Spotify og Netflix, som både bruges på min computer men også flittigt fra min iPhone.

 • Anne
  december 14, 2012

  Netflix…

 • Vivi
  december 14, 2012

  Det er helt klart min iPad, som jeg købte for nogle måneder siden. Den er praktisk og skøn, den er med på alle rejser, den er med om morgenen, og den er med om aftenen! Jeg elsker den, og den kan det hele!

 • MartinDK
  december 14, 2012

  De to apps, jeg uden sammenligning har brugt mest i år er Dropbox og Pocket. De giver en flydende deling af filer hhv. links/artikler imellem min telefon, tablet og computer.

 • Mette Christensen
  december 14, 2012

  Min HTC One X med wifi-hotpot, så jeg kan se Netflix på min iPad.
  Og ikke mindst Dropbox, som holder styr på alle mine filer mellem mine enheder.
  Også WordPress, hvor jeg skriver om stort og småt til familien rundt omkring i landet.

 • Nezar Nielsen
  december 14, 2012

  Instagram kom til android og blev en del af mit liv, som nok ville være svært at undvære nu.
  Tjenesten wantr har været et godt værktøj i et forsøg på shoppestop (den lader en tilføje ting til en ønskeliste/huskeliste, og så er det selvfølgelig socialt, så man kan se hvad de andre vil ha’ – og finde de bedste priser).
  2012 var også året hvor samsung galaxy s III kom, det er efter min mening den bedste mobiltelefon so far – håber de laver en lidt mindre udgave næste år, men ellers er der ikke noget at brokke sig over.

 • Pernille Wind
  december 14, 2012

  Jeg er stadig meget begejstret for min iPhone! Det er et skønt værktøj i dagligdagen, da du både har kalender, mail, kamera, internetadgang og alverdens apps samlet i et lille smart (og lækker) apperat – hvilket gør, at du har alt, hvad du har brug for samlet i en, fremfor en tlf, en kalender, en bærbar, et kamera osv. Faktisk er smartphonen usandsynelig svær at undvære, når man først har den!
  Jeg synes, at der findes mange skønne apps til alt muligt – du kan gøre dine billeder endnu bedre med blot et par tryk, aftensmaden kan du finde inspiration til og det samme med gaver. Men der er en app, som jeg synes er særlig sjov, nemlig Air France’s app AF music – hvor du rent bogstaveligt henter musik i skyerne! Det er da for sjovt lavet – at man blot ved at pege mobilen op mod himlen kan indfange musik – musik du måske ikke kender, så man gratis kan få udvidet ens musikaske horisonter :)

 • Elena Badalova
  december 14, 2012

  Min HTC one S. Min første smartphone. Var så skeptisk i starten, ikke glad for touch, synes den var kæmpe og tænkte jeg ville blive afhængig. Skønt sidste var rigtig nok, så har alt været over mine forventninger med den. Nu kan jeg ikke uden den :p

  Og da jeg åbnede den lille fine boks, og der stod ‘im the one’ på sirligt papir, var jeg solgt!

 • ully
  december 14, 2012

  Ved ikke om apps kan kategoriseres som gadgets, men har været mest glad for Den Blå Avis’ app! Den har både skaffet mig et billigt hus og en gratis vaskemaskine :-) Lavpraktiske behov møder tech!

 • Sonja Clingman
  december 14, 2012

  Min ipad og min iphone. Bliver sjældent set uden!

 • jannie Sørensen
  december 14, 2012

  Bose Højttalere og Spotify

 • Carina P
  december 14, 2012

  Min iohone og alle dens nye funktioner i form af alle de apps der er kommet eller blevet forbedret.

 • HanneM
  december 14, 2012

  Ipad, netflix og nemlig.com – hvor var verden dog anerledes inden :-)

 • Tobias Jessen
  december 14, 2012

  Af ting jeg har anskaffet mig er det helt klart min nye Lumia 920, hvor muligheden for NFC og 4G er nogle af de ting, som jeg har ventet længe på! Ej at forglemme min Samsung serie 5 ultrabook, som er blevet opdateret med Windows 8. Det nye system kræver dog tilvænning, men er i god synergi med Windows Phone 8 på min telefon. :)

  Af ting som jeg endnu ikke har anskaffet mig men som kraftigt bliver overvejet er alle de forskellige streaming tjenester, både musik og film. Her er jo et hav at vælge mellem efterhånden og det store spørgsmål er, hvem som tilbyder en service som passer mit behov bedst…

 • Kristian B
  december 14, 2012

  Det er helt klart Netflix der har gjort mest indtryk på mig, og bruger det dagligt. At det så lidt ødelægger min investering på netværksserver og mediepc – må jeg jo tage med :)

 • Majken
  december 14, 2012

  Jeg har været meget begejstret for app’en Vivino. Netflix er også et hit, men der skal helst være mere af det nye, før jeg vil betale for tjenesten.

 • Jette Fog
  december 14, 2012

  Først fik jeg en KindleDX. Den var jeg glad for, men den er stor. Dernæst købte jeg en lille 6# Kindle – den billigste med reklamer (som slet ikke generer), og den er herlig. Dernæst købte jeg nok en lille Kindle – med tastatur – til mit barnebarn i konfirmationsgave – stor glæde og megen læsning. Vi deler bibliotek, og hun er efterhånden ferm til det engelske. Nu overvejer jeg den nyeste Kindle – den er efter sigende endnu bedre end den, jeg har. Alt i alt, Kindle er nok den gadget, jeg har haft mest glæde ved. Jeg anbefaler vidt og bredt.
  vh Jette
  ps. Man kan uden videre besvær læse også danske bøger på den.

 • Allan Toft
  december 14, 2012

  Hardware : mit apple tv 3, iphone 4s og min ipad 2
  Apps: zite og flipboard
  Jeg er blevet utroligt glad for hele apple universet, så meget at jeg overvejer at købe en imac eller mac mini som afløser for min ældgamle pc

 • Tanja mathiasen
  december 14, 2012

  Helt klart min iPad!!!

 • Berit
  december 14, 2012

  Den gadget, der har gjort mest indtryk på mig i år er min e-bogslæger fra Sony. Den er godt nok lidt retro-agtig og kan jo ikke meget andet end at vise bøger, men det er bare dejligt at kunne have flere bøger med i tasken eller på ferie, uden at de vejer noget.

  Derudover Netflix.

 • Margrethe Jermiin Jensen
  december 14, 2012

  Min Iphone som jeg fik i januar. Jeg er enormt glad for diverse arbejdsrelaterede apps, da jeg ikke altid lige har adgang til en computer til at slå medicin-doseringer op eller læse instrukser i akutte situationer. Desuden bruger jeg Evernote til at notere alt muligt ned som jeg skal huske til en anden god gang.

 • Mette
  december 14, 2012

  Vi er super glade for vores iPad og iPad mini:-)

 • Lars Snitker
  december 14, 2012

  Efter jeg fik min første smartphone i år har jeg været blæst omkuld af den ene app efter den anden. Men Wordfeud har taget mig med storm :-)

 • Lone Nielsen
  december 14, 2012

  Havde aldrig troet det, men er blevet helt hocked på min IPad.
  Den bruges hver dag.
  Netfix har spekuleret og vi skulle prøve men har ikke helt beslutte os endnu.

 • gitte marie zakariasen
  december 14, 2012

  Ipad mini, hitter, bestemt højt….
  Bruger og nyder mange apps.Spotify- fx, men pt rigtig glad for alle de spil, min søn kan nyde ;D

 • Lene Krejler
  december 15, 2012

  Så absolut min Apple TV Box…. kunne dog godt tænke mig, at der kom flere danske kanaler med på bølgen.

  Mange julehilsner
  Lene

 • Birgit Bjerregaard
  december 15, 2012

  iPhone var en revolution for mig. iPad også herlig, men da jeg endnu ikke har trådløst udstyr er den lidt sværere at aktivere. Kan ikke undvære dropbox og Evernote, desuden facebook, battle quiz, numfeud og wordfeud. Spiller ellers slet ikke <3.

 • Anne T. S.
  december 15, 2012

  Jeg har endelig fået en iphone, efter et par år med en af de små langsomme samsung modeller. Endelig er der for alvor noget ved apps! Diverse foto og musik apps er mine foretrukne – og så selvfølgelig endomondo.
  Så årets gadget for mig er, iphone 5 og alt det der følger med den.
  Netflix når måske at komme med inden årets udgang……

 • Martin Villumsen
  december 15, 2012

  Det må være min iPhone og Spotify! 2 af de mest geniale ting nogensinde :D

 • Bjarne Rementorp
  december 15, 2012

  Surface ser ud som en dejlig tilføjelse i IT verdenen. Men jeg kan da stadig savle over min MacBook Pro som efterhånden er 2,5 år gammel :-)

 • Steen
  december 15, 2012

  Den ting der har vundet mit hjerte i år, er min iPad mini.
  Den stjæler simpelthen kvalitetstid fra både min MacBook Air, min iPad, mine bøger og nu også Apple TV.

  Hvad skal det ikke ende med?

 • anette larsen
  december 15, 2012

  min ipad mini

 • Jeppe
  december 15, 2012

  Mit Apple TV, der blev guld værd, da Netflix gav Danmark verdens bedste (tidlige) julegave! Et andet godt bud er Evernote, som ikke er en 2012-opfindelse, men jeg fik først øjnene op for den genialitet, som nu hjælper mig igennem 3.g langt smartere end tidligere. Sidst men ikke mindst skal Rumble (aka Ruzzle) have en stor tak for at gøre tog/bus-ture en smule hurtigere!

  Åh ja, og hele Nike+ tjenesten, der fik mig i gang med at løbetræne, og stadig fastholder mig!

 • Katrine Vorum
  december 16, 2012

  Netflix har været guld værd, da jeg har været meget syg og ligget i sengen :)

 • Pia Jensen
  december 16, 2012

  Helt klart IPad – uundværlig på rejsen. Hvordan har jeg dog kunne leve uden!

 • Sarah
  december 16, 2012

  Jeg er blevet en stor fan af et lidt mindre kendt koncept, men som letter min verden en hel del – nemlig Wunderlist! Synes det er super nemt og bruge, og er så praktisk at den hurtigt og nemt synkroniserer mellem alle ens devices.

  Har desværre ikke haft så meget tid, overskud og penge til at dykke ned i mange af de nyeste trends – men var også ganske glad for Pose tidligere på året, indtil jeg fik travlt.

 • Cecilie
  december 16, 2012

  instagram – instagram – instagram – instagram -instagram – instagram….

 • Jeppe Bech
  december 16, 2012

  Det må da være Apple maps! Eller noget…

  Jeg vil sige det er iPad mini – har kun haft en i et par dage, og elsker den allerede – hvad kan det ikke blive til.
  Spotify og Netflix har også stort potentiale og er meget spændende.

 • Nybegyndermor
  december 16, 2012

  Lovlig streaming via Netflix, og det faktum, at jeg nu kan sidde og amme i min seng midt om natten og se Breaking Bad på min telefon. Det er fandme smart.

 • Linda HS
  december 16, 2012

  Har været så glad for min iPad og bruger den hver dag til både arbejde og sjov, så det er den gadget som har gjort størst indtryk på mig:-)

 • Mette Kilde Corfitzen
  december 16, 2012

  Min Ipad Mini.. Der går ikke mange timer imellem, at jeg har den i hænderne. Tak Apple :)

 • Jonas
  december 17, 2012

  Helt klart vores iPad, iPhone – nok bare bare en apple mand :)

  Spotify bliver brugt sindssyg meget både på telefon, computer og iPaden – det kan klart anbefales.

 • Regitze
  december 17, 2012

  Min bedste gadget investering må være min iPad – hele familien bruger den -bliver nok nødt til at få en mere.

 • laila bindzus
  december 17, 2012

  helt klart min smartphone hvor man kan have en masse apps på selv til vagtlægen som er super skønt når man har mindre børn og fare vild kan man heller ikke mere få en app med krak og det hele fungere og selvfølgelig også netflix som er en super genial opfindelse ,hvor bliver det da bare nemt at være til
  venlig hilsen
  laila bindzus
  Merry christmas •☆.•*´¨`*•••☆.•*´¨`*•••☆.•*´¨`*••

 • Nigra
  december 17, 2012

  Vi har alle iPads og iPhones – udover netTV via DVD-afspilleren. Og derudover laptops til resten. Vi kan være på samtidig uden at skulle det se samme.

 • Anne Marie Hviid
  december 17, 2012

  Jeg har i årets løb forelsket mig håbløst i instagram – endeligt et sted, der tager udgangspunkt i fotos og formidler smukke og velovervejede billeder fra hele verden :0)

 • maria kim christensen
  december 18, 2012

  Nike+ running GPS, bedste løbe-buddy ever :-)

 • Jenny Clausen
  december 18, 2012

  det må være ipad. den er genial:-)

  super lækker præmie, jeg håber på det bedste..!

 • Lone Nielsen
  december 22, 2012

  Min IPad er blevet min livs nerve. Jeg kan på grund af fysisk sygdom ikke forlade huset så tit. Der er iPaden dejlig, så har jeg kontakt med omverden og familien.

 • Maja Skov
  december 8, 2013

  Netflix og spotify! Havde en prøveperiode på netflix og der blev nørdet film/serier en del. Kunne godt bruge igen :-)
  Spotify bruger jeg meget! Det er skønt at man kan høre alt musik til kun 100 kr. – og det er umuligt at leve uden musik.