Vind designer goodiebag fra Dbramante1928 – Værdi 2546 kr.

2 Min læsning

VINDEREN ER TRUKKET OG HAR FÅET BESKED! KONKURRENCEN ER SLUT!

Skal du have et gadgetbag make-over?

Design made in Denmark, flot læder og håndlavet håndværk. Dbramante 1928 laver lækre gadgettasker og accessories som både beskytter og ser godt ud. Elektronista har fået muligheden for at samle og udlodde en eksklusiv Dbramante1928 goodiebag til en samlet værdi af 2546 kr. Skal det være din? (Se nederst hvordan du vinder! Vinderen trækkes 1 november).

Og hvilke lækre sager er der så i den gadget-goodiebag?

Leather messenger for PC & MacBooks up to 13_ - Hunter dark_main (Custom)Lige til at slynge om på ryggen, når du cykler eller over skulderen, når du hopper ind i en taxi. Den lækre lædertaske passer til PC og Macs op til 14″. Du kan vinde den i farven Hunter Dark. Normalpris 1299,-

7906_HR_NDin iPad skal pakkes godt ind og samtidig må et iPad cover godt være både pænt og funktionelt. Med en Dbramante1928 classic folio iPad case i Smooth White kan du både holde elegancen og stille din iPad oprejst, hvis du ser film. Normalpris 499,-

8522_HR_NS

Den flotteste måde man næste kan bære på en laptop er med en klassisk “konvolut” taske. Lige til at tage under armen når turen går til din yndlingscoffeeshop. Dbramante giver dig en leather envelope bag som passer til 13″. Normalpris 499,-

COS4SMBL0442_3_HR_NS

Hvad enten du har iPhone eller en Samsung Galaxy, så er goodiebag’ens sidste ting noget du bliver glad for. Nemlig et flot lædercover som også kan holde på kreditkort. Her i farven Smooth Black. Normal pris 249,-  (husk at oplyse om du vil have til iPhone eller Galaxy).

SÅDAN VINDER DU!
Denne uges fantastiske goodiebag passer på dine gadgets på en virkelig lækker måde og du kan vinde den, hvis du smider en kommentar herunder. Du har helt sikkert engang oplevet at ridse eller smadre en gadget, som ikke var godt beskyttet. Fortæl med få linjer, hvad der skete og så deltager du i lodtrækningen om gadget goodiebag’en fra Dbramante 1928.

Husk vi altid fortæller om gadget goodiebag’s i Elektronista Inbox Magasinet. Nogle konkurrencer er endda kun for abonnenter! Hvis du ikke allerede er på listen kan du skrive dig op her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine − one =

127 Comments
 • Tobias Jessen
  oktober 21, 2013

  Havde lige købt min Lumia 920. Overvejede en case fra Dbramante men fik aldrig købt en. Det fortrød jeg inderligt ugen efter da jeg havde fået min første store ridse, hen midt over skærmen. :( Endda ved at den bare havde ligget i lommen…

 • Iben Larsen
  oktober 21, 2013

  Lå og læste i sofaen og endte med st falde i søvn med bog og iPhone på maven. Drømte at jeg spillede badminton og og midt i serv røg både bog og mobil på gulvet. Vågnede med et sæt og så til min store skræk, at iPhone skærmen var smadret.

 • Mette
  oktober 21, 2013

  Nøgler + tablet… Det siger sig selv. Har lavet ADSKILLIGE ridser i både tablet og telefoner.. Ridser som forstyrrer i hverdagen, men ikke helt nok tli at man får skærmen skiftet. Derudover ville en taske, som ren faktisk er til computeren, være fantastisk så det ikke bliver oversmurt i make-up, lakridser og hvad der ellers gemmer sig i bunden af en kvindes taske ;-)

 • Susanne
  oktober 21, 2013

  Jeg har sådan nogle fine mærker i min computerskærm efter tastaturet fordi jeg altid lige skal mase min computer ned alle mulige steder hvor den ikke hører til. Og jeg ved det jo godt så de første par måneder kører jeg med fint mellemlægsskum, men det forsvinder bare lige pludseligt…

 • Frederik Stoltze
  oktober 21, 2013

  Havde lige købt mig en super smart holder til min iPhone 4 til min cykel. Jeg er på første dag på arbejdet, da noget sker med denne holder, og min iPhone pludselig ligger på cykelstien bag mig. Min iPhone var aldrig det samme igen.

 • Jesper
  oktober 21, 2013

  Som regel passer jeg på mine ting, men det giver lidt ridser at smide telefonen i lommen på vej ud af døren og have computeren liggende løst i tasken når man har travlt.

 • Anne-Mette Petersen
  oktober 21, 2013

  Jeg synes ellers, jeg er ret påpasselig, men jeg præsterede i foråret at tabe min iPhone under samtale – nej, ikke bare tabe, men miste grebet om, gribe igen i ledningen fra headsettet, kort fange iPhone i venstre hånd, nå at ånde lettet op, og derpå som i slow motion atter miste grebet, forsøge at fange med højre hånd men kun ramme telefonen med håndroden, hvilket resulterede i, at jeg sendte den i en bue op i luften, hvorpå den – nu IKKE længere i slow motion – faldt til jorden på perron 1 på Københavns Hovenbanegård. Det har helt sikkert været en interessant ballet at se på, men skærmen var totalt smadret….

 • Astrid
  oktober 21, 2013

  Orv! Ja da. Det gad jeg godt vinde. Jeg er ikke begejstret for det cover, jeg har til min ipad med magnetisk lukning fra Apple selv. Magneten er blevet sløv… Men det der ser overordentligt fint ud. Og med hensyn til telefon coveret, så vil jeg gerne have det, der matcher iPhone 5 :)

 • Jakob Hornbeck
  oktober 21, 2013

  Jeg trækker et spor af smadrede smartphones og ridsede computere! Senest 1 uge gammel Iphone 5, som nu arveløs lille 5 årig skulle spille mindcraft på, men istedet tabte;-) og så mangler jeg stil! Ville ønske jeg ku uploade et billede af min trætte og triste computertaske…
  Dbh Jakob

 • Mette Skutter
  oktober 21, 2013

  Jeg tabte min iPhone 5 ude foran Bilka, på asfalten. Jeg havde den i min brystlomme, tabte et par servietter og bukkede mig derefter ned, for at samle dem op, og så lå min kære iPhone 5 ellers der, med smadret skærm på jorden, foran mig. Fældede et par tårer :-)

 • Lise Halskov
  oktober 21, 2013

  Jeg har efterhånden mistet mange telefoner. En røg i toilettet, en glemte jeg på et biltag og en blev tabt ned i en kop kaffe… Den mest ærgerlige var en, jeg tabte ud af tasken, da jeg stod ud af en bil. Den kunne have været undgået med et lækkert cover. Min iPhone er – 7-9-13 – stadig uskadt!

 • Rikke Elkjær
  oktober 21, 2013

  Jeg var i byen i Århus, tabte min iPhone – ingen skade sket! Den lå med skærmen opad, MEN så kommer der en tøs med de spidseste stilethæle og jokker hælen direkte ned i min iPhone-skærm…

 • Henrik Hebeltoft
  oktober 21, 2013

  Tabte min iPhone ud af shortslommen og ned i et badebassin. Flåede den op på et halvt sekund, hvorefter der i displayet stod: ” Det valgte tilbehør er ikke kompatibelt med iPhone”.

  Det er da humor :-)

 • Sif
  oktober 21, 2013

  Det er faktisk ikke sket at jeg har ridset en skærm,
  For mig går det altid værre – som den gang jeg kom til
  At hælde negleolie ned i min Mac pro’ tastatur – og den døde en meget langsom død.
  Eller den gang jeg havde glemt at min laptop lå på gulvet og jeg trådte på den – min computer har nu et fodaftryk i skærmen :(

  Sif

 • Simon
  oktober 21, 2013

  Vi er en familie med tre børn og en iPad. Den har vi haft i lidt over et år, hvor jeg mindst en gang om ugen med bestemt tone har sagt til børne: “To hænder på!”, “Pas nu på den iPad!”, Lig den ikke på gulvet!” osv.

  IPad’en har dog overlevet alt, indtil i sidste uge, hvor jeg lige tabte den udenfor , og den krystaliserede som en istap på fliserne….. Børnene begyndte at tude, og jeg har lovet dem at købe den nyeste model som snart kommer. Og så vil jeg aldrig mere sige noget til dem om at passe på den iPad :)

 • Charlotte Nørgaard
  oktober 21, 2013

  Åh altså! Mit enormt klodsede jeg ville elske denne gave.

  Jeg er desværre typen der ikke kan flytte en arm uden at vælte noget på gulvet, hvilket diverse gadgets i hjemmet tydeligt bærer præg af. Især når det kommer til telefonen er det bare som om den ikke rigtig vil ligge i min hånd uden at ryge på gulvet mindst en gang om dagen – jeg forstår det ikke!

  Senest gik det ud over fine nye iPhone 5 der, ironisk nok, skulle pilles ud af et elendigt cover jeg havde anskaffet. Jeg hiver til hvilket desværre resulterer i at telefonen tager sig en flyvetur på tværs af stuen med to meget flotte ridser i kant og skærm til følge. Øv! (coveret havde jeg selvfølgelig stadig i hånden…)

  Jeg krydser fingre :)

 • Pia Hansen
  oktober 21, 2013

  Havde min nye ipad i et net imens jeg kørt på cykel, da en anden cykellist kom farende og fik skubbet til mig, jeg væltede ind over kansten og direkte ind på fortorvet og slog for det første mit hoved og og min skærm på min Ipad skærm blev slået i stykker, havde jeg dog bare haft den i en taske så var der måske ikke sket noget med min Ipad, men man kan altid være bagklog øv hvor var det ærgeligt, havde jo lige fået den men endnu ikke fået købt en lækker taske til den :-/ havde jeg det var uheldet på min nye Ipad måske ikke sket

  så mit største ønske er nu en lækker taske

  kærlig hilsen

  Pia Hansen
  missangeldk@gmil.com

 • Anne Høgdal
  oktober 21, 2013

  Børn og iPads hænger hos os uløseligt sammen. Hvad vi ikke har prøvet af diverse børnrspil og set af film på youtube er ikke værd at se. Men iveren over alt det spændende indhold kan nogle gange blive for stor. Og ja det har indil videre kostet to skærme, når vores søn på tre har tabt iPad’en på gulvet. Og sønnike står tilbage og kigger med sine store blå øjne op på mig og siger: “mor, jeg passede godt på.”

 • Rune T. Steenberg
  oktober 21, 2013

  Tabte sidste vinter min iPhone på vej ud af bilen og ned i sneen. Opdagede først senere at den var væk og tænkte ikke over at den kunne være tabt på vej ud af bilen. Ca. 2 uger senere fandt en kollega telefonen da sneen var smeltet :-) Den kunne godt tænde men var sgu lidt medtaget efter 2 uger i dyb sne…

 • Simon
  oktober 21, 2013

  Denne her er tilbage fra min iPhone tid. Var super glad og havde lige anskaffet mig den sidste nye fra Apple, kommer gående hen over rådhuspladsen (aarhus) og kan så mærke at der er noget der vibrer i lommen. Kækt snupper jeg telefonen op af lommen, men af uransagelig årsager har telefonen så meget fart på at den fortsætter ud af hånden, 1 meter over mit hovede og direkte ned på fliserne.. Nej det kunne den ikke klare og ja jeg følte mig rimelig dum.. Men er ret sikker på det må havde set fantastisk sjovt ud!..

 • Louise FB
  oktober 21, 2013

  At låne sin iPhone ud til barnet kan være lidt af en prøvelse, især når Toca Boca spillet ikke gør som hun vil. Det har betydet reparation af knapper, men heldigvis har skærmen endnu ikke lidt overlast, selvom telefonen også har været i nærkontakt med betontrapper og brosten af flere omgange, men frygter for næste gang, så lidt beskyttelse ville være rart…

 • Karin Møller Sørensen
  oktober 21, 2013

  Ligesom alle andre, så havde jeg ikke fået købt et cover og havde den læggende i min taske sammen med nogen nøgler også komme ridse som jeg stadigvæk har. Meget kedeligt.

 • Nicolai Lønne
  oktober 21, 2013

  Min Samsung Galaxy S3 var helt ny, kun 3 uger havde vi haft hinandens selskab at nyde, da jeg ville bruge dem som musikanlæg.
  Det gik sådan set også ganske fint, højtaleren deri kan fint spille et mindre lokale op og i mangel af rigtige højtalere, så var det en god løsning. Lige indtil jeg vil skifte nummer og rækker ud efter telefonen på bordet ved siden af mig.

  I stedet for at tage telefonen, så smider jeg den på gulvet. Direkte ned på et hårdt og ujævnt stengulv, som ganske utilgivende tager imod telefonen ved at smadre skærmen 4 steder.

  Deprimerende måtte jeg sande, at det er møghamrende dyrt at få lavet skærmen på sin Galaxy S3 skærm :-(

 • Christine Hansen
  oktober 21, 2013

  Jeg har, indtil det gik galt, været ret glad for et tyndt gennemsigtigt cover til min iPhone, fordi man så stadig kunne nyde designet. Dette ændrede sig dog brat da jeg til en firmafest til for livligt viftede med min telefon. Den røg på gulvet og hele skærmen krystalliserede! Nu hvor jeg har købt 5’eren, har jeg også investeret i et cover fra otter box :)

 • ChokoladeStine
  oktober 21, 2013

  Min forrige Xperia fik nogle rigtig grimme hakker i kanten og bagsiden. Jeg har en jakke, hvor bæltet sidder lige over lommen, så telefonen røg imellem bæltet og lommen lige ned på asfalten i stedet for ned i lommen.. surt!

 • Steen Heinsen
  oktober 21, 2013

  Det værste jeg har prøvet, var at tabe både Iphone og computer på brosten, fordi jeg som journalist skulle fortælle om en brand, der brød ud lige foran mig – i panik for at ringe til redaktionen røg det hele på jorden.
  Det blev dyrt! Og branden blev slukket.

 • Poul kragh jensen
  oktober 21, 2013

  Jeg flytte en stak papir på hylden over skrivebordet, og den store smedejernssaks, der lå uset oven på stakken, gled ned og slog smut hen over bordet. Der snittede den min nye iphone 4s (det var dengang). Jeg frygtede det værste, men saksen havde netop kun snittet: i metalrammen kun en mm fra glasset var der et tydeligt hak. Det er det værste jeg har oplevet med mine gadgets, som jeg passer på. Derimod har jeg utallige hullede bukser og har flere gange formået at tabe solbriller på cyklen for derefter at cykle over dem.

 • Martin Hauballe Sinding
  oktober 21, 2013

  Skulle rydde op i kælderen og tog den 3 årige med, samt iPad’en som underholdning. Fandt et “smart” setup så skærmen kunne stå op, men betongulv og iPad skærm er en dårlig kombi, så nu er den fint krakeleret i kanten. Min datter synes det var meget synd for hendes fars iPad. Så hun vil blive meget glad for denne gave, hvor iPad coveret fint kan dække skaderne!

  (Skulle man være heldig skal telefon coveret passe til en iPhone.)

 • Jan
  oktober 21, 2013

  Var ude at løbe en tur med min iPhone i hånden. Istedet for at holde øjnene på vejen så kom jeg til at kigge på en anden løber (hun var pæn) hvorefter jeg snublede over en muldvarpeskud… Et rullefald senere og en ret ridset iPhone har medført erkendelsen af et behov for beskyttelse ;)

 • Tanja
  oktober 21, 2013

  Åh-ja, splinter-ny iPhone 4S … en rejse til London for at opleve Top Gear Live … en mand skal absolut mase sig forbi vores sæder i showarenaen, og mobilen stryger direkte ned i betongulvet og indkasserer en møg-grim (første!) ridse :( Av for den, jeg var ked af det!

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så er det stadigvæk samme iPhone 4S, inkl. ridser, jeg ejer :)

 • trine229
  oktober 21, 2013

  Jeg har faktisk aldri smadret en smartphone! Før den tid dog….

  Ønsker klart et cover til en iphne:)

 • Rikke Beining
  oktober 21, 2013

  Jeg har en hvid buttet MacBook og da den ikke længere kan erhverves og jeg elsker den højere end softice, MÅ jeg bare passe på den og hvad er bedre end en super lækker taske og et sleeve at putte den i :-)

 • Andreas Heise
  oktober 21, 2013

  Man er jo fattig studerende, og engang imellem så skal computer, ipad og penalhus osv hurtigt ned i tasken om morgen, her hverken taske eller etui til nogle af tingene, men hurtigt ud af døren, også pakker man tinge ud i skolen og ridset blev det jo. Øv øv siger jeg bare..

 • Sisse L
  oktober 22, 2013

  Mine skærme og hardware ser faktisk ganske fint ud, uden andre skræmmer end brugsspor- og det fortjener vel egentlig lidt en goodiebag? :)
  (Min kålhøgen-hed ender nok i en smadre skærm i morgen ;))

 • Rikke sonne
  oktober 22, 2013

  For et stykke tid siden tabte jeg min daværende iPhone 4 og smadrede glasset. Betalte i dyre domme for at få den repareret, hvorefter jeg 2 dage efter tabte den igen igen og smadrede glasset endnu en gang. Needless to say at jeg blev ret vred på mig selv over jeg ikke havde fået ordenligt cover på.

  Nu har jeg en iPhone 5, og indtil videre uden at smadre den. Ville være fantastisk at vinde disse lækkerier da jeg faktisk ikke ejer en laptoptaske og lige er startet som selvstændig efter nogle år som lønmodtager.

  X’er alt jeg kan :)
  Mvh
  Rikke

 • Louise L. Pedersen
  oktober 22, 2013

  Hvorfor er det lige, at jeg altid skal have iPad og hårbørste til at ligge i samme rum i tasken? Og hvorfor er det lige, at hårbørsten altid ender BAG iPad’en, hvor det “smarte” cover ikke dækker? Do the math…

 • Caroline
  oktober 22, 2013

  Min søde søn skulle drille mig med at kaste med min iphone – godt nok hen på en dyne – men han havde ikke forudset at den skulle ende med knust glas på gulvet i det efterfølgende sekund.
  Stakkels lille dreng havde en noget utilfreds mor resten af dagen. Telefonen dryssede glasskår inden reparationen den efterfølgende dag.
  Til dem, der ikke har prøvet det, kan jeg oplyse at man sagtens kan betjene telefoner gennem en lille og diskret plastikpose med lynlås:-)

 • Line Bach
  oktober 22, 2013

  Mobil og iPad har begge fået ridser. Indrømmet -jeg er ikke særlig god til at passe på mine ting. Mobilens skærm gik i stykker (første gang) da den lå i tasken.
  Jeg kunne virkelig godt bruge denne giveaway!
  (Vinder jeg skal det være mobilcoveret være til Galaxy )

 • Maja Fuglsang
  oktober 22, 2013

  Jeg tror faktisk aldrig at jeg har fået ødelagt en gadget på nogen mærkelig måde… Men sidste vinder hvor der var islag på fortorve gled jeg og faldt direkte på ryggen… Tog jeg fra med hænderne eller noget? nej nej, jeg greb fat i min skoletaske, med min pc i, i luften og landede fladt på ryggen med begge arme strakt op over mig med min taske i hænderne :D så tror mine reflekser passer bedre på mine gadgets end min ryg (?)

 • maria Ørum
  oktober 22, 2013

  Sidst jeg skulle flytte, var jeg lige igang med noget på den bærbare og tænkte at den kunne jeg da lige slæbe ud ibilen uden at lukke den…
  Klodset som jeg nu engang er, snublede jeg over dørtrinet og pc’en fløj ud på stengulvet og måtte lide en meget kedelig og smertefuld død :(

 • Mia Ekholm Andersen
  oktober 22, 2013

  Tabte engang min mobil i toilettet. Heldigvis inden jeg havde sat mig! Den faldt ud af baglommen og lige ned i kummen, ret surt og det var ikke den fedeste oplevelse at samle den op, haha.. Men den fungerede gudskelov efter at ligge en dag til tørre :O)

 • Marlene Høj
  oktober 22, 2013

  Har to små, der elsker at lege med mobilen – Så det betyder masser af fedtefingre på skærmen og en del ture på gulvet. Utroligt nok at skærmen ikke taget synderligt skade, men bagcoveret er ikke så kønt mere.
  iPad’en passer jeg godt på, så den har ikke nogle skader… Endnu.

 • Kristina K
  oktober 22, 2013

  Det eneste jeg kan komme på er at min mobil er blevet ridset af at ligge i min lomme sammen med mine nøgler.

 • Seline T
  oktober 22, 2013

  Havde været til fest på min skole og var efter et par drinks gået udenfor hvor jeg tabte min iphone ned i en båd der stod parkeret i hjørnet af gården. Dagen efter fandt jeg den via. “find min iphone” driv våd, men heldigvis fejlede den intet alvorligt…

 • Karina
  oktober 22, 2013

  Hm. Den er vist klassisk – men bestemt ikke mindre belastende af den grund. Min helt nye lækre IPhone 5 røg i lommen sammen med nøglerne fordi det gik lidt stærkt en morgen. Resultat – en IPhone som bare slet ikke så ny ud mere og en meget irriteret mig! Ærgede mig SÅ meget over at jeg ikke havde investeret i det lukkede cover. Damn jeg krydser fingre for den her præmie – den er da helt fantastisk!

 • Helena
  oktober 23, 2013

  Havde lige købt min iPhone 4’s og da jeg stod og lavede mad, havde jeg ikke set, at jeg havde lagt den ved komfuret, hvilket resulterede i, at skærmen smeltede.

  Øv bøv

 • Lene
  oktober 23, 2013

  Tabte min telefon, da den smuttede ud af hænderne på mig, da jeg skulle have den ud af det hylster, der beskyttede den, for at placere den i et bedre hylster …. Men tre flyvende flikflakker kunne den ikke rigtigt klare, idet den endte med at ramme fliserne på gulvet med hjørnet :-(

 • sonja zattlander
  oktober 23, 2013

  skulle redde min kop kaffe da katten hoppede op på skrivebordet, med det resultat at jeg væltede den i stedet ned i tastaturet, resultat, ny pc:(

 • Pia Lyng Madsen
  oktober 23, 2013

  Jeg er lidt af en klodshans.. Så både computer og mobilen har ridser :/..

 • Andrea b
  oktober 23, 2013

  Fantastisk præmie!! Wow!
  Jeg har præsteret at jokke på min iPod, som jeg selv havde lagt fra mig på et trappetrin, men det pinligste jeg har lavet, var at tabe min iPhone ned i fjæset på min søsters sovende nyfødte, som jeg ville fotografere. Iphonen røg videre på gulvet, og smadrede skærmen. Det var velfortjent…

 • Jenny Clausen
  oktober 24, 2013

  jeg har fået ødelagt en bærbar ved at en hund jeg passede væltede en vand flaske og så brændte den sammen:-(

 • Astrid
  oktober 25, 2013

  syv ni tretten men indtil videre har jeg ikke prøvet det. Nok mest fordi jeg endnu ikke har en Ipad og fordi jeg fik min første smartphone for 6 måneder siden.

 • Mie Christensen
  oktober 25, 2013

  Jeg skal lige hurtigt have en seddel op af forrummet på tasken, svup ryger min iphone med op, med stor ridse til følge, øv.
  Har dog stadig min iphone 4, så den ønsker jeg mig cover til.

 • Zofia Bodi
  oktober 25, 2013

  Jeg er den type der altid passer på mine ting, men når det kommer min skole computer jeg har haft 2 måneder eller der ved, så er der cirka 130 ridser i min computer, da den bare ligger løst i tasken med nøgler, strikketøj og at det andet.

  Så sådan en lækker computer taske ville hjælpe på det tror jeg!

  Knus
  Zofia Bodi
  hvidesko@hotmail.dk
  http://www.tresmaaord.dk

 • kjerstine larsen
  oktober 25, 2013

  for lille en lomme i jakken og ud røg min telefon i regnvejr… øv!

 • Pia Damgaard
  oktober 25, 2013

  Jeg havde engang en Nokia, som jeg var helt vildt glad for. En dag skulle min mand låne den og havde den i lommen, da han var på arbejde. Han ramte ind i hjørnet af et bord – og smadrede skærmen… Behøver jeg at sige, at han ikke var specielt populær, da han kom hjem og fortalte det…?!?

 • Louise Janner
  oktober 25, 2013

  Det her er nok typiskt, som sker for de fleste som har iPhones…
  Jeg tabte min iPhone ud af min pung udenfor, og ja, den blev fuldstændigt smadret… SUK! :'( Det er det værste der kan ske for en….

 • Camilla Hovej
  oktober 27, 2013

  Jeg var lige startet på mit nye arbejde og var på vej hjem på cykel – havde som altid møg travlt, så der var sat god musik på mobilen. Min iPhone lå cykelkurven, men da jeg nåede en rød lyskurv skulle jeg stanse hurtigt op og ud røg telefon, så nu er skærmen smadret (stadigvæk ikke lavet endnu) :(

  Så jeg være heldig at goodiebagen ryger min vej, så er telefonen dælme på vej til reparation, så den kan matche de fede covers :)

 • Susie Rasmussen
  oktober 28, 2013

  Jeg har tabt krummer ned på pegefeltet på min macbook og ikke set det før jeg har lukket den og pakket den ned i min taske. Resultatet blev ridser i skærmen, som nu hele tiden forstyrer billedet og selv efter to år, tager jeg nogle gange mig selv i at forsøge og pudse dem væk.

 • Anne Hvelplund
  oktober 28, 2013

  Har tabt min Iphone utallige gange – indtil videre er eneste ridse dog i min søns Ipod Touch. Åh … føj en dårlig samvittighed man kan få ;(

 • Claus Schulz Damsted
  november 1, 2013

  Med en søn på 11 måneder prøver man flere gange om dagen at beskytte sine gadgets fra at blive smidt på gulvet eller puttet i munden :-D

 • Eva Sørensen
  november 1, 2013

  Den triste standard historie næsten…

  Jeg skulle bare lige…

  Jeg skulle bare lige svare telefonen da den ringede, havde våde fingre. Gik fint med at svare og holde den, slukke igen, men da den skulle tilbage i lommen, smuttede den simpelthen ud af hånden på mig, og direkte ned på stengulvet:(

 • malene grouleff
  november 1, 2013

  Jeg cyklede frisk ned ad bakken mod midtbyen i Århus med min MacBook air i et neopren sleeve i cykelkurven. Så for sent et hul i asfalten, som jeg kørte ned i og computeren hoppede op og ud af cykelkurven. Den fik en grim bule men fungerede dog overraskende nok fortsat derefter. Sådan en taske ville jeg gerne vinde, for den ser rummelig OG elegant ud på en gang og kunne meget fint stå i min cykeltrailers bagagerum (hvor ting ikke kan hoppe op og ud uanset hvor hullet vejen er)

 • Jesper N
  november 1, 2013

  Det der med at stå og jonglere med telefonen fordi man er ved at tabe den. Man når så at baske til den 3-4 gange i et febrilsk forsøg på at redde den. Men efter et nummer der er Cirkus Buster værdigt, misser man og må erkende nederlaget. Og hvorfor er det altid på fliser, klinker eller asfalt at man skal lave det nummer?

 • Mia Bastrup
  november 1, 2013

  En fantastisk flot og kold efterårsdag – den første sådan rigtigt kolde dag – ville jeg tage et billede med HTC, men mine hænder var så tørre og kolde, at telefonen gled ud af mine hænder og ned på fliserne. Mobilen slap utroligt nok med ridset hjørne og bagbeklædning.

 • Gitte Lyons Pedersen
  november 1, 2013

  Jeg får lagt den de mærkeligste steder. Skal altid lede efter den.
  Hit

 • Sabrina Bentzen
  november 1, 2013

  Jeg har to oplevelser med ødelagte iphones. Den første var engang min veninde og jeg var på hyggetur med hendes datter på dengang 3-4 år. Vi havde sat os ved en lille sø og datteren rendte og legede. På et splitsekund faldt hun i søen og uden at tænke sprang jeg selvfølgelig i efter hende- med det resultat at min iPhone der lå i lommen druknede.. Men hellere min Tlf end venindens datter ;-).
  Den anden gang var jeg ude og køre på cykel og skulle skifte musiknummer på iphonen da der kommer en drønende forbi på knallert og jeg blir distraheret og forskrækket så taber telefonen og skærmen smadrer selvfølgelig fuldstændig :-)

 • Dorte Villadsen
  november 1, 2013

  Har en dejlig stor kat Max, som har for vane at skubbe til og lege med stort og småt der ligger på bordet. Havde dog ikke forestillet mig at han ville være interesseret i min iPhone, MEN det var han og i løbet af nul komma fem, så fik telefonen et slag med poten, der sendte den tværs over bordet og ned på klinkegulvet…… Hm… Max var ret så upopulær den dag og mit næste skridt må absolut være ‘beskyttelse’ :-)

 • birgitte linstow
  november 1, 2013

  Kom en gang til at vaske min Iphone i vaskemaskinen.
  Kom (meget) træt hjem fra arbejde og ville straks gå i bad og tage nattøj på. Glemte at min telefon lå i min bukselomme (hvad det i øvrigt eller aldrig gør) og wupti: et stk. meget ren og meget ødelagt telefon. Den tur i vaskemaskinen kunne den ikke lige :-)

 • Mette Walsted
  november 1, 2013

  Cyklende hjem fra arbejde med min MacBook Pro i min ret nye læderrygsæk. Pludselig knækkede den ene strop og rygsækken landede på asfalten. Nu har jeg en helt unik Mac – som dog tadig virker- men med en spændende bule i siden.

 • Mette
  november 1, 2013

  Jeg stod på en parkeringsplads og ventede på at blive samlet op. Da iPhone skulle ned i lommen, ramte jeg ved siden af og KNALD – så lå den på asfalten. Jeg lod den ligge lidt for så var det nok ikke sket. Men det var det og jeg måtte samle den op. Bagsiden havde en lang flænge og jeg fik så dårlig samvittighed. Tænk, jeg havde været uforsigtig. Da vi kom hjem fik den plaster på og jeg sagde undskyld.

 • Annie Sigvert
  november 1, 2013

  Har stor lyst til at vinde, mine Appleprodukter har godt nok blot “normale” brugsspor … men som den Elektronista jeg er, kan jeg altid bruge noget nyt :D

 • Eva Jensen
  november 1, 2013

  Er umådelig øm over for mine gadgets, så nej, har faktisk aldrig oplevet hverken ridser eller krak. Ikke desto mindre vil jeg elske at vinde denne lækre goodiebag som jo bare vil gøre det endnu lettere for mig at passe på mine elskede gadgets :)

 • Henrik Jeberg
  november 1, 2013

  Fejede iPhonen ned fra køkkenbordet på klinkegulvet. Exit iPhone 4

 • lone rasmussen
  november 1, 2013

  lædertaksen ser helt vild lækker ud- den ønsker jeg mig i fødselsdagsgave. Jeg har endnu ikke ødelagt nogle gadgets, med med den, er jeg da vist helgarderet!

 • Katrine Nielsen
  november 1, 2013

  Øj, gad vide om jeg liiige kan nå at være med i konkurrencen om den skønne taske med goodies. Min Samsung Galaxy S3 var nemlig kun ca en uge gammel, da jeg får et år siden tabte den ud af lommen (ja den er jo stor!) under en cykeltur med godt fart på. Efter et par dage dukkede der så en grim revne frem øverst på skærmen. Øv! Den er nu i et lædercover … men coveret i goodiebag’en er da superflot og ville se fantastisk ud på min galaxy telefon :-)

 • ronjapilgaard
  november 1, 2013

  Jeg brugte et år på at spare op til min macbook. At finde 9000,- på en SU er noget bøvl. Men i forsommeren 2011 havde jeg den endelig. Jeg elskede følelsen, når mine fingerspidser kom lidt i klemme under skærmen, når jeg lukkede låget og magnetkraften i lukkemekanismen tog fat – syntes det var noget af det smukkeste, når samspillet mellem menneske og maskine gik op i en højere enhed. Og jeg var virkeligt klar til at lave eksamensopgaver hele maj. Jeg ville ikke en gang brokke mig.

  I dag virker kortlæseren og jackindgangen ikke. Skærmen lukker skævt og magnetkraften fungerer nærmest ikke. Hovedbibliotekets rulletrapper kan være grusomme mod små macbooks. Jeg tabte den ned på siden. Og så stod man der og var nærmest klar til at stortude. Jeg åbnede computeren, som dog stadig virkede. Men hele den postmodernistiske skønhed var væk. Nu var den bare en maskine med skønhedsfejl. Det var der sgu ikke meget perfektion over.

  At vi så senere på aftenen druknede sorgerne i rødvin og computeren så valgte også at drikke et helt glas kommer ved siden af, så den nu højest sandsynligt har en enkelt rustskade eller to, er en anden sag.

  Til gengæld er det noget absolut hardcore hardware. For computeren virker stadig. Nu er den 2,5 år gammel, og vi har haft mange glade stunder siden den skæbnesvangre formiddag på hovedbiblioteket.

 • Lina Esmaralda Hyrland
  november 1, 2013

  Kan se på kommentarfelterne at det er ret ualmindeligt at have en gadget som ikke har været uheldig på et eller andet tidspunkt.

  Jeg vil super gerne deltage, da jeg synes designet fra Dbramante er alt for lækkert, men jeg har stadig til gode at være uheldig med en af mine gadgets – og jeg har altså rigtig mange.
  Det er ikke sådan at jeg ikke taber mobilen i hovedet fra tid til anden, men når jeg endelig taber den på gulvet eller hvordan jeg nu fjumrer rundt med den, så sker der aldrig noget.

  Mens jeg skrive i kommentarfeltet går det op for mig, at jeg helt sikkert har jinxet samtlige enheder i hele lejligheden og bare for det, synes jeg at jeg fortjener lidt.

 • Thomas B K Kappel
  november 1, 2013

  Hej Elektronista
  Jeg har til dato i mit gadgetliv, aldrig oplevet at få ridset og eller ødelagt en gadget nævneværdigt. Dog husker jeg min 3GS som jeg ikke havde haft i hænderne mere end tre timer, hvor så den bare glider ud af hånden og ned på et flisebelagt gulv. BÅL OG BRAND tænkte jeg, da skrøbelig plastik og hårde overflader er et dårligt match.. Men den overlevede heldigvis med en lille ridse, som man sagtens kunne leve med.

 • Mette Faurholt
  november 1, 2013

  Jeg tabte min telefon på arbejdet, på en trappe (hvor der er hul igennem trinene). Så telefonen fløj sig en tur – ikke blot til etagen nedenunder men to etager ned. Jeg stod tilbage helt lammet og tænkte FUCK! Løb to etager ned, og fandt en telefon som heldigvis ikke var død, hvilket nok skyldes at jeg brugte beskyttelsescover. Men ja nu er beskyttelsescoveret død, så jeg har behov for noget nyt, hvis min mobiltelefon tager sig en tur igen. :-)

 • Christian Vinther
  november 1, 2013

  Jeg er generelt god til at passe på mine ting, men en mobil er let og er da røget ud af lommen et par gange.. Dog har det extra beskyttelsecover kunne klare det, så jeg har undgået store skader.

 • Ulla Grøngaard
  november 1, 2013

  Var på vandretur i England med mine to børn i sommer… skulle over et hegn ved en bæk mellem to marker med får… mange får… blev lidt distraheret af deres mæhen og glemmer hvad jeg har i lommerne. Jeg svinger det ene ben over hegnet og… plump… min iPhone røg ud af baglommen og ned i bækken.
  Fik hurtigt fat i den igen, men den var druknet. Senere på hotellet fik mine børn googlet ‘iPhone’ og ‘submerged in water’ og fandt frem til at vi skulle lægge telefonen i en skål eller en pose med ris… ris suger som bekendt fugt. Efter to dage kunne jeg tænde for den igen… vores fotos var reddet og telefonen virker stadig. :-)

 • Martin Villumsen
  november 1, 2013

  Op til flere gange endda.. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har tabt min iPhone – nogle tab værre end andre. Men den klassiske er når den lige er gledet ud af hånden på vej ned/op af lommen..

 • Susanne
  november 1, 2013

  Jammen det et jo den klassiske med at have ipad og telefon liggende løst i tasken og medfølgende ‘hærværk’
  På den anden side, så ER tingene jo til for at blive brugt;-)

 • Mette C.
  november 1, 2013

  Jeg havde lige fået min iPad i fødselsdagsgave ved morgenbordet. Da jeg skulle udforske den efter endt morgenmad, tabte jeg den på vej til sofaen, og den rutchede hen ad gulvet med en mega ridse på bagsiden til følge. Suk. Men den kører stadig fint her to år efter. Og ingen ridser på forsiden :-)

 • Karina
  november 1, 2013

  Da jeg skulle rede min seng, løfter jeg dynen og høre i det samme et KLONK, På et splitsekund når jeg at kigge rundt og tænke “min telefon!” men kan ikke se den. Jeg når så præcis at tænke “det sker bare ik…!” for så at høre et KLASK med genklang.
  Min seng står op af vinduet som var halvt åbent og min telefon tog et frit fald fra 2. sal ned på gårdens fliser.
  Jeg spæner ned af køkkentrappen og tænker “pis pis pis”, men når alligevel også at tænke “hmm… nu kan jeg jo passende opgradere til iphone 5”
  Jeg finder iPhone 4 liggende med skæmen opad uden synlige skader. Bagsiden er tilgengæld total smadret med batteri og kameralinse strittende ud. Jeg trykker på hjemknappen, -den er stadig tændt! Låser op, …sender sms… laver et opkald, tager et billede og starter noget lyd…! ALT virker. Bagsiden smuldre blot en smule…
  En dejlig dag til jer ;-)

 • Lisbeth
  november 1, 2013

  Jeg taber ikke min iPhone, jeg holdt så krampagtigt fast på den at jeg selv faldt istedet for at tabe telefonen. Spar mig for dette en anden gang, ved at vinde denne gave.

 • T. Kongstad
  november 1, 2013

  7 – 9 – 13 har jeg aldrig ødelagt mine iPhone´s. Jeg har tabt dem og dermed fået små ridser i kanten. Til gengæld har jeg tabt min iPod i en spand vand da jeg vaskede vinduer – kan oplyse at en BH ikke er bedste sted til opbevaring af iPod under vinduesvask !

 • Margrethe Jermiin Jensen
  november 1, 2013

  Min søde kæreste havde lige afsluttet havkajak kursus 1 og ville gerne vise mig hvordan jeg skulle stige ned i kajakken fra bro. Da der var en del vind og dermed bølger hjalp han mig ned først, og holdt godt på min kajak så den ikke væltede. Dernæst skulle han så demonstrere den nyerhvervede teknik. Desværre kom der en stor bølge lige i det han steg ned i kajakken, således at den tippede rundt og drejede ind under broen og ham selvfølgelig med. Hvad han lige havde glemt var at han havde sin iPhone i redningsvesten – godt nok i et vådetui, men som desværre viste sig at være utæt! Øv øv – saltvand er ikke godt for en mobil. En ny iPhone er i hus, som godt kunne tænke sig lidt ekstra “beskyttelse”.

 • Ann-Therese
  november 1, 2013

  Jeg tabte min spritnye iPhone 5 på asfalt og resultatet var flere store fordybninger i den bløde alu, som jo ikke er sort under lakken. Det ser ikke godt ud, når resten af telefonen er sort. Derfor altid cover. Og meget gerne dem fra Dbramante :)

 • Nadja
  november 1, 2013

  En morgen hvor jeg skulle møde på Uni klokken 08.00, var jeg kommet alt for sent ud af døren. Jeg cyklede ned af den stejle Randersvej i Aarhus, så det gik stærkt på cyklen. Jeg tænkte lige, at jeg ville tjekke klokken på min nye telefon iPhone 5 – det skulle jeg aldrig have gjort! Jeg var ikke vant til størrelsen på telefonen, så den smuttede ud af min hånd og skærmen flækkede i den ene side. Det tog sin tid at finde telefonen, da jeg ikke kunne bremse hurtigt op pga. mængden af cyklister om morgenen og farten. Resultat: Jeg endte med at komme 10 minutter for sent med en smadret skærm.

 • Asker M. Larsen
  november 1, 2013

  Jeg har endnu ikke (7-9-13) prøvet at tabe eller ridse mine gadgets, og det vil jeg rigtig gerne blive ved med at undgå. Det kan goodiebaggen jo hjælpe med :o)

 • Josephine
  november 1, 2013

  Jeg var til fastelavnsfest udklædt som teletubbie i hjemmelavet fleecekostume, hvor “skærmen” på maven var lavet som én stor lomme. Jeg havde i takt med aftenens alkoholindtag besluttet mig for at det var bedst at opbevare alt fra min taske, herunder min iPhone, løst i lommen i bedste kængurustil. Senere på aftenen dansede jeg vist lidt vildt, men det var først dagen, at jeg vågnede og fik tænkt mig lidt om. Jeg undersøgte straks lommen og fandt en totalt smadret iPhone (både forside og bagside) og andre sære løse genstande jeg åbenbart havde indsamlet i løbet af aftenen. Jeg ved stadig ikke hvornår og hvordan jeg ødelagde min telefon, men jeg har i hvert fald været smart nok til at få den med hjem igen:)

 • PrNille
  november 1, 2013

  Min gamle iPhone 4 blev udsat for lidt af hvert. To heste har stået på den, jeg har tabt den fra 2. sal og jeg har haft den i lommen, hver gang det har været regnvejr, men da jeg skulle stige ud af bilen og den faldt 20 cm ned på græsset, så flækkede skærmen… Jeg blev sønderknust…

 • Lone U.
  november 1, 2013

  Som børnefamilie ejer vi en del gadgets – smartphones, ipads og bærbare – og vi har også oplevet flere tårepersende uheld, når smartphones er landet på et klinkegulv med knuste glas til følge. En dag kom min yngste datter hjem med en MEGET ridset skærm på sin iPhone – hun havde hoppet i trampolin med telefonen i lommen – og i lommen befandt sig også en lille samling af flotte småsten. Så skærmen var nærmest blevet sandblæst….

 • Maria Seidelin
  november 1, 2013

  Bruger iPhonen som vækkeur – og da vi ikke har sengebord ligger iPhonen trygt ved mig side ;) Men da så uret ringer kommer jeg til at skubbe den ned mellem sengen og vores “grovpudsede” vægge… Sikke et kundtværk der kom på skærmnen….
  -at jeg dagen inden havde bestilt beskyttelse til skærmen gjorde det ikke bedre..

  Kh Maria Seidelin

 • Lone Andersen
  november 1, 2013

  Det var jo dømt til at gå galt da jeg lige skulle fiske mobilen op af rygsækken mens jeg cyklede. Den faldt selvfølgelig ned på asfalten med et brag med adskillelige ridser i skærmen til følge.

 • Marianne Mogensen
  november 1, 2013

  På vej til bybussen stirrer jeg
  dybt koncentreret på min nye SGSIII (en af de første smukke blå) og tjekkede Google Maps og bustider. Og telefonen ringer, jeg hopper, og min BlueBird (ja telefonen har da navn) rammer fliserne.

  Heldigvis blev det kun til en lille skramme på den blå ramme. Samme dag fik jeg den pakket ind i et silikonecover, og har siden da ikke tabt den igen….

  Min forrige bærbare fik derimod en endnu ikke udbredt skade; jeg fik forvane at bære den i skærmen… hængslet gik af led og billedskærmens ramme fik et knæk. Så i øjeblikket fungerer den som mediecenter med en konstant åben skærm. Og tastaturet samler en uhyggelig meget kattehår og støv, skal jeg hilse og sige.

 • Ulf
  november 1, 2013

  20 cm fald fra lav sofa kampsplintrede glasset på min gamle S2. Suk.

 • Christina Kirk-Andersen
  november 1, 2013

  Uhhh, jeg ville sandelig også gerne vinde sådan en lækker Goodiebag :-)
  Jeg har endnu til gode at tabe min IPhone, men den ser efterhånden lidt ramponeret ud efter at blive fragtet rundt i “løsdrift” i en dametaske, der jo som bekendt indeholder en familievenlig blanding af fransk loppemarked (læs: alt muligt blandet – noget godt, men mest skrammel), nøgler, cremer og div. så Ole Henriksen ville blegne samt et halvt apotek ;-)
  Derfor ville det være fantastisk at få den pakket forsvarligt og ikke mindst smart ind. Og desuden ville jeg være fri for at bære rundt på IPad’en ved siden af, da jeg endnu ikke har fået anskaffet mig en taske, hvor der også er plads til den.
  God weekend :-)

 • Berit
  november 1, 2013

  Jeg havde inden en bytur limet kunstige negle ovenpå mine egne. På vej hen til en veninde falder den første negl af, så jeg køber noget sekundlim i en kiosk, limer neglen på og smider sekundlimen i min meget dyre håndtaske, hvor min elskede Sony Ericsson k800i ligger. (Den model Daniel Craig havde i Bond-filmen – ja, hændelsen er fra 2006). Da jeg senere på natten skal bruge noget i tasken, opdager jeg, at tuben med sekundlim er utæt. Alt i min taske er limet sammen i klumper! ALT! Eks. en mønt på en lipgloss på min telefon. Hele skærmen er smurt ind i lim, der er størknet og gør det svært at se displayet. Min stakkels telefon lider.

  Heldigvis var de rigtig søde i butikken, hvor jeg havde købt k800i’en, og udskiftede hele telefonens karosseri, så den blev som ny. Jeg har stadig telefonen i dag og bruger den, når min iPhone er til reparation.

 • Rikke
  november 1, 2013

  Vil nøjes med at sige, at jeg efterhånden er på fornavn med de gutter, som kan skifte front på min iPhone og iPad, og at jeg derfor ved af bitter – og dyr – erfaring, at kvindetasker, multitasking og klinkegulve alt sammen er ekstremt dårligt selskab for ubeskyttet teknik…

 • Mette
  november 1, 2013

  Var en mørk aften ude at løbe en tur med min iPhone i hånden. Lyttede til Nesbøs Snemanden. Da pandelampe svigtede, faldt jeg på stien. Et rullefald senere og en ret ridset iPhone har medført erkendelsen af et behov for beskyttelse

 • Luna Kierkegaard
  november 1, 2013

  Havde lige fået min iPhone og var endelig kommet med på Apple bølgen
  Skulle ud af bilen, med datteren ting fra børnehaven og ens egne ting.
  Også lå den på jorden hele glasset var smadret. Den var kun 2 dage gammel

 • Jeppe Gleager
  november 1, 2013

  Jeg havde købt et utroligt smart cover til min IPhone 4, men da jeg tabte telefonen dagen efter coveret var kommet på, viste det sig at coveret ikke dækkede ordentligt, med en smadret skærm som resultat :-(

 • Marie
  november 2, 2013

  Alle min iDevices flyver rundt i håndtaske og cykelkurv… Og ser ud derefter.
  Nu hvor jeg endelig har fået mig en spritny “5er”, så kunne det være rart at den og iPaden (som allerede har fået skiftet skærm én gang) var forsvarligt beskyttet.

 • Eva Strandberg
  november 2, 2013

  Jeg har ikke nået at smadre skærm eller noget… endnu. Til gengæld findes der ikke den klud eller det mirakel-sprøjt der kan få skærmen til at ligne noget der er rent.
  Fem minutter efter at jeg havde pakket den spritnye iPhone ud og trukket beskyttelsesfilmen af, havde den allerede opgivet det der med at være ny og lækker at se på.
  Goodiebag’en (med et iPhone-cover) må SÅ gerne være min.

 • Mette T
  november 2, 2013

  Jeg har tit min iPhone i jakkelommen når jeg cykler. Mange gange er den røget ud af lommen, heldigvis har høretelefon-ledningen taget noget af farten og bremset telefonen før den er røget i asfalten…. Telefonen holder endnu, men øretelefonerne bliver jævnligt skiftet ud…

 • HanneM
  november 2, 2013

  Hmm…. der var f.eks. dengang jeg forsøgte at gøre det lidt mere hyggeligt at skulle arbejde en sen aften. Te i koppen og et stearinlys på bordet. Desværre stod lyset for tæt på laptoppen, så den smeltede på låget. Pinligt at skulle fortælle historien hver gang jeg havde den med ude….. Og jeg væltede selvfølgelig teen ud over min iphone, da jeg opdagede at computeren var ved at smelte…Kunne altså godt bruge lidt beskyttelse til mine gadgets :-)

 • Birgit Kunov
  november 2, 2013

  Smartphonen rummer al det jeg har brug for og holder af. Kommunikation, billeder, bøger, madopskrifter, vækkeur og alarm, som den dag på en hurtig gåtur inden maden skulle give besked om at vende om, så maden i ovnen ikke brændte på. Alarmen lyder – et hastigt greb efter telefonen i lommen – bump, iPhonen landede pladask fladt på en sten og så ud som om den var blevet skudt! Øv!

 • Lisbeth MK
  november 2, 2013

  Den kunne jeg da godt tænke mig at vinde, så jeg slipper for alle de små ridser i min iPhone.

 • Trine Boje Mortensen
  november 2, 2013

  Ingen smadrede gadgets endnu. Men lange fine ridser i skærmene på både iPad, iPhone og computer. Værst af alt: et lille slag i skærmen på min kindle! Der er nu en lille stjerneformet plet, der generer læsningen meget. Øv.

 • Anette Larsen
  november 2, 2013

  Man skal aldrig undervurdere kattes nysgerrighed ang. Ting der er i bevægelse. Det var lige nøjagtigt hvad jeg gjorde i forhold til min iPad .med en kraftig ridse til følger.

 • Reza Ismaili
  november 3, 2013

  Det vil være lækkert at vinde. Har faktisk bruge for disse gadgets. :)

 • Cecilie
  november 3, 2013

  Løb og spring er godt. Men med en iPhone i lommen uden etui, kom jeg galt afsted. Skærmen revnede og telefonen måtte straks til doktoren. Åh, jeg ønsker sådan at forkæle hende og familien (iPad/Mac book Pro 13′) nu oven på den omgang.

 • Annemette
  november 3, 2013

  Jeg har (7-9-13) endnu aldrig smadret eller ridset nogle af mine gadgets :-)

 • Ulla Weishaupt
  november 3, 2013

  Iphon der “hoppede ” op af lommen og landede på en beton kant….meget dumt da glasset ikke kunne holde til den flyvetur.
  Så jeg ville da gerne vinde, det ville være super sejt ;-)

 • Niels Bjørn Jensen
  november 3, 2013

  Var lige blevet advaret af en sød kollega om, at min rygsæk ikke var lukket. Så inden jeg satte mig på cyklen tog jeg rygsækken af, men ak min iPad røg ud på stenbroen og skærmen gik itu.

 • Pernille Andersen
  november 4, 2013

  I 1998 købte jeg en Acer bærbar. Selv om den kostede 9.000 kr, synes jeg, det var nok at bære den rundt i en mulepose med logoet fra en svømmeklub på. En enkelt gang gik det galt. På en cykeltur i snevejr – pc’en var pakket ind i et håndklæde! – mistede jeg balancen, og muleposen ramte forhjulet. Det kostede et hak i den sorte plastic, og Acer’en og muleposen fulgte mig i flere år.

 • Jan Nielsen
  november 4, 2013

  Ja tak det snart jul

 • Lars Kristiansen
  november 4, 2013

  Havde min iPhone med til sæsonafslutningen med fodboldholdet, en fest som bl.a. Indeholdt Kegle mesterskaberne i druk. Jeg vandt sammen med min makker titlen, men i løbet af aftenen stod jeg og skulle sende en SMS og jeg fik et pikant skub i ryggen , af en af pigerne og ud af mine hænder røg min iPhone og så var glasset ellers smadret. Fandt først rigtig ud af hvad der var sket da jeg vågnede med massive tømmermænd og en skadet telefon.

 • Rikke Henneberg
  november 4, 2013

  Oh, hvad jeg ikke har ødelagt af diverse gadgets bare ved at være klodset.

  Det var den gang jeg væltede midt på Strøget og smadrede min taske med fuld kraft ned på fliserne, det kunne telefonen ikke helt holde til. En anden gang faldt telefonen ud af min jakkelomme da jeg satte mig ind i bilen og da jeg så smækkede døren lå telefonen selvfølgelig så den kom i glemme mellem bildør og karmen. Og så var er den gang jeg snublede over ledning til min computer som så faldt på gulvet fra skrivebordet, hvilket harddisken ikke helt kunne holde til.

  Moralen på min oplevelser er at have en elektronikforsikring, så man ikke selv skal ligge penge ud når en gadget der er gået i stykker skal fornyes. Men det er sjovest at undgå at skulle udskifte dem hele tiden.

 • Carportognoia
  november 4, 2013

  Jatak siger jeg, mens jeg aer ridserne på min iPhone og håber på bedre tider!

 • Morten Kjærgaard
  november 4, 2013

  Skulle slå noget op på min smartphone, da min datter kaster sig over mig i en kærlig omfavnelse, der gjorde at min Nexus 4 røg ud af hånden og trods tacklinger ind i hæk og bed fik et slemt hak på bagsiden (glas)

 • Line borring
  november 4, 2013

  Den nærmest klassiske, men hvor et cover sikkert ikke gjorde så meget nytte; telefonen i baglommen, toiletbesøg, klonk og plask – telefon i kumme, panik panik, bukser nede om knæene fiske telefon op af toilet, drivvåd, bukser op, med to fingre forsøge at tørre telefon – lykkedes næsten, men den blev aldrig den sammen igen.

 • malene jensen
  november 4, 2013

  Jeg er så meget lastmover, at jeg først nu har fået en smartphone. Den ønsker jeg absolut ikke at smadre. Hjælp mig i mine fremtidige anstrengelser på ikke at smadre min nyerhvervede smartphone. I need your help on my journey!

 • Jeppe Ravn
  november 4, 2013

  Har lige fået min iPad retur fra rep efter min datter tabte den. Hun sad ved spisebordet og spillede. Hun tabte så hendes bamse og ville forsøge at fange den. Hun skubbede desværre til ipaden med den ene arm men hun forsøgte at redde bamsen med den anden. Det kostede en nu skærm. Et etui af en godnkvalitet havde reddet min iPad.