VIRALT HIT: WHAT THE FOX?

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Hvis der kan komme et sjovt viralt hit ud af Korea, så kan det vel også komme ud af Norge? En norsk komiker duo har på få dage fået over 10 mio hits på Youtube med videoen The Fox. Hvad synes du?

What-the-fox-sayHvad er opskriften på et viralt hit der ender som verdensplage? Gangnam Style havde en fjollet dans og en klæbende melodi. The Fox har bizarre dyrekostumer, en overraskende god melodi, en lækker forsanger og det universelle spørgsmål hvad i alverden siger en ræv? At videoen så kommer med masser af forslag til hvad en ræv siger, gør den kun mere mærkelig. Og når mærkelig møder humor og musik i den helt rigtige formel på Youtube- ja så kan man være godt på vej til et viralt hit. En mainstream succes er næsten garanteret, hvis videoen også nem at danse til og  appellerer til børn. Og det tror jeg godt vi kan regne med at The Fox med sine mange dyr og ørerhængende melodi gør. Videoen er lavet af den norske komiker duo Bård og Vegard Ylvisåker. Hvad synes du?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

11 + 7 =

No Comments Yet.