PODCAST #83 ELEKTRONISTA BESØGER LEGO

2 Min læsning

Elektronista rejser til Billund for at dykke ned i LEGO historien og for at kaste sig over LEGOs nyeste og mest teknologiske stykke legetøj. Nemlig Mindstorms samlesættet af LEGO robotter.

Elektronista-Lego

Elektronista har besøgt LEGO Idea huset i Billund. Lyt med når Christiane får en guidet tur i LEGO’s historie og når vi tester de nye EV3 Mindstorms robotter. Elektronista programmet kan du høre hver søndag kl. 12 på Radio24syv. Efterfølgende finder du programmerne her eller i din yndlingspodcast app.

Over hele verden lyser børn op når de ser et samlesæt med plastikklodser. En lille kasse med løse dele kommer nemlig med et løfte om at legen bliver god – Leg Godt er de to ord der sammentrukket engang for længe siden blev til legetøjsfirmaets navn LEGO.

LEGO er et brand mange mennesker har så personligt et forhold til at over en halv million har liked Facebook siden dedikeret til folk der har oplevet smerten ved at træde på en LEGO klods.

Gængeren
Skulpturen Gængeren består af 120.000 Lego elementer og står ved indgangen til Lego museet.

LEGO er legetøj som hylder skaberkraften, det er legetøj som er elsket af både børn og voksne og så er det legetøj som fremmer innovation og teknologi.

Lego-notesbog
Selv en notesblok giver mulighed for kreativ leg

Lego Mindstorms er en serie af Lego samlesæt som siden 1998 har gjort det muligt for entusiatiske Legobyggere at bygge og programmere deres egne robotter. Gennem leg med byggeklodser, en simpel programmerbar computer, sensorer og mekaniske dele kan barnet legende eksperimentere med programmering, design og innovation.

Mulighederne omkring Lego Mindstorms er så store at hardcore Mindstorms fans ikke stopper ved de faste instruktioner som følger med i pakken. Der bliver bygget og programmeret videre, og hvis man tager en tur forbi Youtube er der masser af eksempler på hvad kreativitet, et barnligt sind, en god idé og et Lego Mindstorms sæt også kan ende med. Der er f.eks. en  Soduko løsende robot, en ølåbner og øl afkøler robot, et robot bluesband,

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × 5 =

No Comments Yet.