WTF! App med makeup-fjerner-filter

1 Min læsning

Det er ved Gud ikke alt på internettet, som giver mening. Og det er da også svært helt at finde pointen med app’en MakeApp. Hvor andre fotoapps går ind og tilføjer et filter, som typisk gør objektet lidt mere attraktivt, så går Make-app simpelthen ind på billedet og fjerner makeup’en på personen. Hvad skal det nu til for? Noget indebrændt noget med at tage makeup af smukke mennesker for at kunne sige til sig selv, at de også er grimme, når de står op?

Problemet med MakeApp er at den jo selvfølgelig ikke rigtigt tager makeup’en af. Den går bare ind og redigerer, der hvor der tydeligt er farver og streger. Og så smider den lige lidt ujævn hud, rynker og rødmen ind over for at skabe det realistiske look. Også selvom du egentlig har glat, fin hud i virkeligheden.

Ikke lige frem en feel good service. Teknologien bag er augmented reality. Det samme, vi kender fra Snapchat-filtre. Men så foretrækker jeg nu kaninører.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eleven − 2 =

No Comments Yet.