#28 Elektronista- Hvad brygger Brügger på?

1 Min læsning

Under parolen “Gain enemies. Make fans” starter mediemennesket Mads Brügger nu en ny magtkritisk medieplatform.

Efter det som af kritikere er blevet kaldt en politisk henrettelse af 24syv er Brügger dybt bekymret for statstøttede mediers uafhængighed. Faktisk så bekymret, at han nu har lanceret mediehuset Friheden, som ikke har tænkt sig at tage imod så meget som en krone fra Statskassen. Men er komplet uafhængighed overhovedet muligt? Hvordan finansierer man seriøse, kloge nyheder uden hverken reklamer eller mediestøtte? Og hvor meget spiller hævntørst ind, når Mads Brügger nu har det som erklæret mål at trykke, hvad nogen ikke ønsker trykt? I programmet kan du høre Brüggers førsteparkets beretning om tiden frem til 24syvs lukning. Og tankerne om at lave nyheder og dokumentarfilm, som nogen bliver sure over.

Husk du kan abonnere på Elektronista podcasten i din yndlingspodcast app. Programmet er produceret af Elektronista Media. Christiane Vejlø er vært og Ninette Birck er producer.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × five =

No Comments Yet.