Ungdomsreporteren: Flappy Bird hittede på et frikvarter

2 Min læsning

Flappy Bird er på kort tid blevet super populært – men hvad handler det om, og hvorfor hører du skrig og skrål fra din nabo? (se også: Flappy Bird fader truer med at fjerne spillet)

Flappy Bird

Det her er vildt
Her i weekenden var jeg inde på Vine, og her så jeg helt vildt mange videoer med mennesker der kastede og blendende deres telefoner, fordi de spillede Flappy Bird – skørt eller hva’ ?

Så jeg kommer jeg i skole, og midt i frikvarteret, så tog stort set alle deres mobiler frem, og spillede det samme spil; Flappy Bird. Og dem som ikke havde det, havde det stensikkert, da frikvarteret var slut – vildt!

Det lader til, at det virkelig har gået viralt på kort tid, og det ligger også lige nu #1 på App Store og Google Play hitlisten over gratis apps, men hvad er det egentlig for noget, det her Flappy Bird?

flappy bird screenshotDet er egentlig et meget simpelt spil. Du skal sørge for, at en fugl ikke styrter ned, og det gør den, hvis den flyver lige ind i forhindringerne. For at få fuglen til at flyve skal du blot trykke på skærmen. Den falder automatisk ned igen, så du skal hele tiden trykke, for at få den til at blive i luften. Mario lignende rør laver forhindringer, og  her gælder det om at få fuglen til at flyve igennem den lille passage som rørene danner. Det lyder usandsynlig let på tekst, men det er det ikke – tværtimod. Det er nemlig utrolig svært, at få den til at matche præcist, og de første par (rigtig, rigtig, rigtig mange) gange, skal du nok ikke regne med, at få mere end sølle 3 point (Taler af erfaring :(). Du får point for hvert rør, som du er kommet igennem.

 

Hvis du ikke allerede har hentet spillet, så forbered dig på skrig, skrål og ridser på din mobil, som du kaster rundt på dit værelse i arrigskab og frustration.

Spillet kan downloades gratis i Google Play og App Store

 

Se også folks reaktioner på spillet i Vine, søg efter #FlappyBird. Du kan også se mine 2 favoritter online ved at klikke her og her :-)

Selv har jeg på 2 dage fået 8 point – hvad er din score?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 + five =

No Comments Yet.