Apple Arcade er kommet – derfor gør det en forskel for dig!

2 Min læsning

Nu kommer du aldrig til at mangle et spil at spille på din iPhone eller iPad igen. Apple Arcade er et overflødighedshorn af lækre spil.

Apple Arcade er din genvej til en konstant strøm af spil til din iPhone, iPad, Apple TV og Mac i høj kvalitet. Alle spillene er håndplukket af Apple og nogle er endda kun kommet til verden, fordi Apple har støttet dem økonomisk.

Fælles for alle spillene er, at ingen af dem indeholder reklamer, tilkøb i appen eller andre snedige fiduser, der vil suge penge ud af dig. Der er ikke nogle tricks – udenfor selve spillet, altså ;)

https://youtu.be/frLeePH8W9Y

Ved starten af Apple Arcade er der 100 spil at gå i krig med, og Apple vil hver uge tilføje nye spil, du kan underholde dig med. For at få adgang til Apple Arcade skal du have iOS 13 eller den nyeste version af MacOS.

Apple Arcade koster 40,- kr om måneden, og den første måned er gratis. Du finder Apple Arcade inde i App Store, hvor der nu er en ny “Arcade” sektion du kan trykke på.

Tre Apple Arcade spil, du ikke må gå glip af

Der er massevis af spil til Apple Arcade, og vi har samlet tre hits, du ikke må gå glip af.

Sayonara Wild Hearts

Her er et spil, der oser af overskud, charme og stil. Sayonara Wild Hearts blander musik, historie og spil i en helt unik blanding der nogle gange føles mere som en interaktiv musikvideo end et spil.

Cards of Darkness

Her er spillet, der kommer til at spise alle dine timer. Cards of Darkness er et genialt kortspil, der blander rollespil og kabale på fantastisk vis. Glem alt om at kigge ud i luften, når du sidder i bussen: Offentlig transport bliver aldrig kedelig igen.

What the Golf

Som titlen antyder, er spillet ikke lige for dig, der tager golf gravalvorligt. Det er derimod for dig, der kan lide et spil uden al for meget seriøsitet, som til gengæld er super hektisk og underholdende.


15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seventeen − 13 =

No Comments Yet.