Apples nye emojis er en tidlig julegave – og vi er vilde med dem

1 Min læsning

Det er tid til at opdatere dine iOS-enheder, fordi iOS 11.1 er her og Apples over 100 nye, helt fantastiske emojis er ENDELIG tilgængelige for alle i opdateringen.

Med den første store iOS 11-opdatering kan du nu bande uden rigtig at bande med en smiley, der subtilt gør det for dig, undgå at forklare, at du lige hurtig hopper under bruseren med en fresh-out-of-the-shower-emoji og lynhurtigt fortælle, at du er begyndt at meditere med en emoji, der sidder i bedste lotusstilling. Og nå ja, fik vi nævnt, at der curling-sten (ja, den har du med garanti manglet!), zombier, et halstørklæde (musthave til vinter), og jeg elsker dig-tegnet, som er designet med udgangspunkt i ”jeg elsker dig”-håndtegnet fra amerikansk tegnsprog (so international).

Ser man nærmere på de nye emojis, må konklusionen være mangfoldighed og ekspressionisme, ikke kunstretningen i første fjerdedel af 1900-tallet, men flere smileys til at udtrykke sindsstemninger, følelser og kønsneutrale smileys. Og i Apples nye opdatering repræsenteres vampyrer selvfølgelig i fifty shades of gray (for ja #VampireLivesMatter), og så er der godt nyt til dit mad-emoji-vokabular, så nu kan du også sige det med broccoli.

Alt du skal bruge for både at sende og modtage disse nye emojis er iOS 11.1, ellers vil du eller din modtager blot se en generisk, tom kasse. Og det vil jo være ærgerligt.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × four =

No Comments Yet.