Mobil kan skræmme myggene væk

2 Min læsning

LG har bygget en smartphone, der også kan noget helt andet end tage selfies, surfe på nettet eller tale i telefon. Den hjælper mod stik fra flyvende blodsugere.

Jeg hører med jævne mellemrum skeptikere sige, at man ikke kan bruge smartphones til noget fornuftigt and end at tale i telefon i. De store displays er alligevel altid så tilsmudsede og bakteriebefængte, at man ikke kan se noget igennem alle fedtfingrene. Desuden skal moderne mobiler sidde i opladeren årle og sent.

Til disse skeptikere og til alle andre, der skal bruge et godt argument for at købe en ny smartphone, kommer her et rigtig godt – og naturnært – forslag.

Sydkoreanske LG bygger nemlig en Android-mobil, som kan noget helt særligt. Nemlig holde blodtørstige myg borte.

Det er måske ikke, hvad vi har allermest brug for i Danmark på denne årstid. Men hvem siger, det er en dårlig idé at være ude i god tid, og en ny sommer kommer vel om otte-ni måneder. Desuden kunne det jo meget vel være, at LG-telefonen ville være god at tage med, når man tager på ferie sydpå – til Asien, Afrika, Middelhavet osv.

Selve LG K7i Mosquito Away telefonen er såre almindelig. Den har en HD-skærm på fem tommer, 2 GB RAM, et hovedkamera på otte megapixel og en selfie skylder på 5 MP. Batteriet er på 2.350 mAh, og der er dobbelt SIM.

Selve den praktiske hemmelighed ligger i et medfølgende ”Mosquito Away”-cover. Det indeholder en special højttaler, der udsender ultrasoniske lydbølger, som myg hader og bliver skræmt væk af – og som det menneskelige øre ikke kan høre.

Lige nu sælger LG kun sin anti-myg telefon på det indiske marked, hvor den koster 7.990 rupees – ca. 800 danske kroner. Men myg findes altså også andre steder i verden….

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × three =

1 Comment
  • Morten
    november 10, 2017

    Hmm , hvis det er specielt cover, kan det vel fikses til alle andre slags mobiler også

    God fredag