AVATARS DYRKER SEX I NYT SPIL FRA FARMVILLE FOLKENE

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Du har bygget drømmehuset, indrettet en hyggelig stue og købt dig en dejlig dobbeltseng. Du har endelig taget dig sammen til at invitere din nabo- en cute mørkhåret fyr som altid går i tshirt til at kikke forbi til et glas vin en aften. I snakker og flirter og det sker bare lige pludselig. Happiness home run! I kaster jer på sengen og hundredevis af små hjerter drysser ned over jeres hede omfavnelse. Du har nu dyrket virtual sex!

I et nyt spil fra folkene bag FarmVille, FishVille, CityVille og CastleVille kommer spillet The Ville. Ligesom i den tydeligt store inspirationskilde The Sims er The Ville et sted hvor du kan opbygge dit eget lille univers. Men i The Ville logger du ind med din Facebook konto, og spillet er faktisk også tænkt som lidt af en datingtjeneste. Men universet er altså ganske pænt og tilladt fra 13 år som er Facebooks nedre grænse.

Selvom du i The Ville godt kan være fræk og dyrke virtuel sex, så kan du hverken blive gift eller få børn. Så slipper man da også for det rod.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × three =

No Comments Yet.