Bliv skarp på gaming-kulturens helt særlige sprog – gamingverdenen har nu fået sin helt egen ordbog

2 Min læsning

Har du styr på hvad l33t betyder, og hvorfor det er vigtigt ikke at være en griefer? En helt ny form for ordbog tager dig med ind i gaming-kulturens unikke ord og sprog.

Tobias Cadin er én af forfatterne bag “Alle Gamer – Ordbogen”

Vidste du, at gaming-verden har sit helt eget sprog, og det faktisk er ret vigtigt at vide hvad man sige når det hele brænder på i Fortnite?

En helt ny ordbog fra Sara Frost og Tobias Cadin, kaldet for “Alle Gamer – Ordbogen” giver alle med interesse for gaming et helt særligt indblik i en verden, der tit kan være ret svær at forstå.

Gennem 400 forskellige ord tager ordbogen dig igennem alt lige fra første gaming-ord, der blev brugt for mere end tyve år siden, til alle de nye ord der er blevet født i vores internet-forbundne verden med YouTube og TikTok.

Ordbogen “Alle Gamer” er ikke bare et fantastisk lille opslagsværk, når du møder gamer-sprog ude i verden, men også et øjebliksbillede af kulturen som helhed og hvor bredt den kan nu ud i vores verden.

Sara Frost er den anden medforfatter på “Alle Gamer – Ordbogen”, og har også et YouTube show med samme navn

Så uanset om du har brug for at forstå hvad de yngste i familien siger, når de snakker om Fortnite, Valorant og det hotte på Twitch lige nu eller du bare vil have en dybere forståelse for gaming-kulturens helt eget sprog, så er “Alle Gamer – Ordbogen” en bog der skal stå på boghylden eller ligge under juletræet.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four + 12 =

No Comments Yet.