BOKSETRÆNING MED KINECT

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Det er mig i blåt!

Er du åndsvag hvor skal hun have mange tæsk! Uppercut, jab, jab, hook- tag den svagpissende computertøs! Jeg er blevet vildt med at bokse med Kinect i stuen og det gælder bare om at holde afstand. Det er svært ikke at leve sig ind i spillet, når ens forlængede krop (Avatar) står der lige foran én og bevæger sig præcist som én selv. Xbox Kinect er en såkaldt motion controller, som reagerer på kroppens bevægelser. Med Kinect Sport kan man spille fodbold, dyrke atletik, spille Volleyball, bowle, spille bordtennis og selvfølgelig min personlige favorit- bokse. Jeg føler mig helt Rocky-agtig og har lyst til at råbe “Adrianne!”. Har dog også lagt mærke til, at naboerne på den anden side af gaden er begyndt at tage deres kaffe i vindueskarmen, når jeg træner. Der underholder man så alligevel lidt mere end et afsnit af CSI. Tror desværre ikke det er et kompliment til min stil, men min Avatar ligner en million, og det er hende jeg kikker på.

Kinect Sports – Kinect Compatible (Xbox 360) koster omkring 300 kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × five =

2 Comments
 • Betina
  maj 27, 2011

  Det må jeg sige: meeeget modigt og overskudsagtigt at gøre det for åbne gardiner. Jeg ku’ måske også finde på at tage kaffen i vinduet, hvis der var så meget gratis underholdning at finde på den anden side af gaden.

  Vi prøvede Kinect Sports til et teamarrangement og det var rigtignok skideskægt. Men jeg tror nu ikke mine naboer ville bryde sig om, hvis jeg trænede hækkeløb hjemme. Boksning kan vist bedre gå, knap så megen gulvvibration der.

 • christiane
  maj 27, 2011

  Har desværre ingen gardiner. Så havde jeg nok også trukket dem for ;-)
  Christiane