Boses nye høretelefoner får dig til at elske det, du ikke hører

1 Min læsning

I løbet af oktober bringer Elektronista en række tech og tricks til bedre mental sundhed. Fra meditation og mindfulness til bedre søvn, mindre støj og øget fokus. Her får du den anden af 5 anbefalinger!

Hvad enten du skal koncentrere dig om arbejde, fordybe dig i en podcast eller give dig hen til god musik, så kan baggrundsstøj så let som ingenting få dine tanker til at vandre. Derfor kan det anbefales, at du anskaffer dig et par støjreducerende høretelefoner fx fra Bose.

Bose har specialiseret sig i at producere høretelefoner af høj kvalitet, der er designet til at blokere støj, så du kan nyde musikken eller fokusere på din telefonsamtale uden at blive forstyrret. Modellen QC35 II er den nyeste i rækken og fås oven i købet med Google Assistant.

Derudover har modellen justerbar støjreduktion, for QC står for QuietComfort, og så du kan administrere din dag uden, du behøver kigge på telefonen, hvilket er perfekt til både kontorlivet og på rejser – og ikke mindst en hjælp til bedre mental sundhed.

Bose QC35 II fås på bose.dk til 3.149 kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 + 14 =

2 Comments
  • Daniel
    oktober 16, 2018

    Hvordan er de ift udøvelse af sport. Her tænker jeg cykling, eventuelt også på mountainbike, så de skal kunne modstå lidt vind og vejr?

  • Jeppe Foverskov
    oktober 26, 2018

    AFAIK så står QC for QuietComfort og den nyeste model hedder helt specifikt Bose QC35 II :-)