Computermusen kan tjekke brugerens helbred

1 Min læsning

Af Leif Bomberg

Verdens første smart-mouse måler puls, temperatur og svedniveau, når man spiller hektiske computerspil.

Hvis du hører til de mennesker, der fordyber sig fuldstændigt i computerspil, har du måske oplevet svedeture og hjertebanken, når du er nået til de spændende dele af spillet, eller du er ved at ryge ud af banen.

Så er du formentlig i målgruppen til verdens første smart-mouse, som svenske Mionix har udviklet og lige nu søger crowdfunding-finansiering til.

NAOS QG musen kan bl.a. måle brugerens puls, temperatur og hudens galvaniske respons (svedniveau) samt håndens og fingrenes actions-per-minute (APM).

mus smart 2

Alt sammen noget, som også kunne være praktisk for en stresset kontor-medarbejder foran pc’ens regneark, tekstbehandling, mail eller økonomisystem.

Men Mionix sigter nu primært mod gamerfolket og vil gøre brugerne endnu bedre og hurtigere til at tage de rigtige beslutninger i f.eks. et strategispil.

Mionix’ NAOS QG software er kompatibel med alle typer computerspil. Den indeholder bl.a. en delefunktion, så man kan uploade sine resultater og fysiske reaktionstid til f.eks. YouTube eller Twitch.tv.

Hvis man forudbestiller nu, kan den smarte mus fås for 89 USD – ca. 530 kroner….

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × 4 =

1 Comment
  • Jan
    februar 9, 2015

    Hvis man på en eller anden måde kunne bruge det til stressforebyggelse, ville det være rigtig smart.