Dagbog fra London- Elektronista UK launch

4 Min læsning

Knap har jeg fået pulsen ned efter en fantastisk launch af Knomo Elektronista tasken i København i sidste uge, før jeg måtte hoppe i en flyver for at holde møder og endnu en launch fest i London. I Danmark fik den fuld gas med over 100 mennesker, DJ, drinks, kage, pressevæg og goodiebags. I London gik vi derfor efter en mere intim event hvor 20 særligt inviterede bloggere, journalister og “influencers” skulle mødes i en lejlighed i det über trendy Shoreditch område.

Jeg rejste tirsdag og frydede mig over min yndlings-Elektronista-taske- rejsefeature nemlig paslommen på ydersiden. Aldrig mere “hvor fanden er mit pas/boardingpas/telefon” igen. Kvindejakker har sjældent inderlommer, så et eller andet sted skal man jo holde tingene, men jeg plejer at glemme hvad jeg lægger hvor.

Billede 03-12-14 10.43.51Jeg indlogerede mig i min Airbnb lejlighed som iøvrigt denne gang ikke lige var den største succes. Måtte så åbenbart hverken tænde for varmen, tage karbad, lave huller i væggene (?!!) eller ødelægge stripperstangen (??!!!!). Flygtede over gaden til Ace Hotel hvor jeg havde møde med Knomos CEO og founder Howard Harrison. Vi snakkede om den overvældende varme modtagelse tasken havde fået siden lanuchen i Danmark og muligheder for vores fremtidige samarbejde. Selvom jeg har arbejdet med tech i mange år og jeg selv tilbringer meget af min tid på farten med computeren under armen, så har jeg aldrig set så mange Macbooks som i Ace Hotel lobbyen. Et slaraffenland for hipster-agtige start up, tech typer. Shoreditch er centrum for Londons tech start up scene. 

Screen Shot 2014-12-07 at 10.27.10

Tilbage i min Airbnb lejlighed var der pludselig en fyr der hed Saul som lige var kommet tilbage fra et møde med en arabisk prins. Jeg tog et karbad. Jeg ved godt, at jeg ifølge den omfattende manual ikke måtte, men har det lidt svært med den slags forbud hvor man fjerner proppen i badekarret for at tjene flere penge på sin meget kalkulerede Airbnb værelsesudlejningsvirksomhed. Heldigvis fandt jeg et minimarmeladeglas som sjovt nok var nøjagtig den samme størrelse som en karbadsprop. Fungerede vidunderligt.

Jeg startede dagen idag med Caroline som er Knomo’s brandmanager, en praktikant og en make up artist. Der skulle skydes video med tasken, så jeg gik ind og ud af caféer, ind og ud af taxi’er, ind og ud af døre indtil det sidste skud var i kassen.

Billede 04-12-14 11.35.01

Dagens base var en ekstremt lækkert indrettet Shoreditch loftslejlighed med en imponerende æstetisk blanding af kloge coffeetable bøger, vinflasker, eksponerede mursten og designermøbler.

I lejligheden lavede jeg et par interviews med nogle modebloggere.

SAMSUNG CSC

Det var enormt fedt at få muligheden for at snakke længe om idéen bag Elektronista tasken. Jeg er jo utrolig passioneret omkring projektet og det er over 3 år siden jeg først begyndte at lege med idéen. Så rent faktisk at sidde noget noget fysisk i hånden som man kan fortælle om er en ret fantastisk oplevelse.  Normalt består meget af mit arbejde af 1 taller og 0’er. Men det her er jo rent faktisk hardware!

Blogger og Instagrammer @chopstickpanorama
Blogger og Instagrammer @chopstickpanorama

Kl. 18 begyndte gæsterne at drysse ind og startede med drinks i cocktailbaren. På et tidspunkt bød Caronline fra Knomo velkommen, Howard sagde et par ord, og så fik jeg ellers lov at fortælle hvorfor jeg havde fået idéen til tasken og hvordan det var blevet til. Historien handler jo om at jeg hverken ville gå på kompromis med funktionalitet eller stil, men ingen taske kunne leve op til det. Så måtte jeg jo selv tage affære.

SAMSUNG CSC

Og så gik snakken ellers. Vi havde forberedt nogle emner om det digitale liv og hele gruppen deltog meget aktivt i samtalen. Det var fantastisk at høre feedback og behov, og jeg var virkelig overvældet over hvor begejstrede alle var for tasken. At ord som “revolutionising the handbag”, “real innovation”, “finally!, “not just nice for a tech bag, really nice for a bag” og “thank you for doing this” konstant dukke op i samtalen fra de her helt fantastiske kvinder gjorde mig bare enormt glad og stolt. Der blev lagt mærke til hver eneste af de funktionelle features, som jeg har fundet vigtig at få med i tasken.  Især de nemt tilgængelige lommer, det  indbyggede batteri og kuglepenneholderen. Totalt simpel feature med kuglepennen. Men en af den slags ting, der betyder, at man i fremtiden faktisk ved at man har en pen og hurtigt kan finde den.

Billede 04-12-14 17.20.27

Vi fik vildt imponerende mad kreeret af chefkokken fra restauranten Check on. Her hans signatur ret som er creme brule serveret i æggeskåle spises ved at dyppe en shortbread kiks i. Yum!

Næste dag tog jeg ind på Knomo kontoret i Great Portland street og holdte møde med designteamet. Vi snakkede farver til forårskollektionen og vi arbejdede med en læderstrop, så det bliver mulighed at have både et mere afslappet hverdags look, og den mere stilede guldkæde.

Billede 05-12-14 11.59.52

Da jeg forlod Knomo blev jeg særlig varm om hjertet da jeg så at Knomo Elektronista Clutch tasken har fået ærespladsen i butiksvinduet.Helt igennem en fantastisk London oplevelse. Du kan læse mere om tasken og se flere billeder på Knomo siden her.

1526686_867536253276779_2852253502843560852_n

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × three =

No Comments Yet.