Elektronista Adventsgave #2: Vind hele 5 luksusgadgets til samlet værdi 4345 kr!

2 Min læsning

VINDEREN AF ADVENTSGAVE #2 ER FUNDET. STORT TILLYKKE TIL DEN HELDIGE OG TAK FOR ALLE JERES KOMMENTARER.

Høretelefoner, taske, laptop cover, designerkabel og iPhone cover. Det er gadget-Slaraffenland!

Det er uge for den anden søndag i advent og tid til en luksuriøs adventsgave til en heldig THE INSIDER-læser. Hele  december måned forkæler Elektronista nemlig 4 heldige modtagere af Elektronista THE INSIDER-nyhedsbrevet med de vildeste gadget goodiebags. Er du ikke på listen endnu, kan du hoppe på nyhedsbrevet lige her.

Denne 2. søndag i advent er der god lyd, luksuriøse covers og andet smart tilbehør til din smartphone og laptop fra det ultra lækre digitale assessorie site grannysmith.dk på højkant.

plica_hires01 (2)
Først de flotteste Plica-designerhovedtelefoner fra Molami. Der er virkelig tænkt på alle detaljer i designet, uden at der er sparet på lydkvaliteten. Både hovedtelefonerne og hovedbøjlen er pakket ind i fint foldet Napa-læder. Ørepuderne kan tages af og er vaskbare, og ledningen er af snoet stof (og selvfølgelig med fjernbetjening). Superlækkert!

Molami Plica-hovedtelefonerne har en værdi af 795 kr., og de er først for nylig blevet introduceret i Danmark, så den heldige adventsgavevinder bliver en af de første i landet, der har dem.

rr_mel_tote_bag_black_v01 (2) Mere stil på farten: Den eksklusive shopping-taske fra Royal RepubliQ har en indvendig lomme til en MacBook (på 15’’) og tre store, indvendige rum med plads til det hele. Du kan både bære den i håndtagene eller bruge den medfølgende skulderrem. Royal RepubliQ Mel Tote Bag har en værdi af 1595 kr.

Woodwood laptop (2)
Og så lidt laber laptopbeskyttelse: Pak din laptop ind i den lækreste laptop-taske fra Wood Wood til en værdi af 1395 kr. Wood Wood-coveret passer til en 13’’ skærm og er i farverne blå/sand.

Kenzo_leopard kaki (2)
Mere beskyttelse – nu et designet rovdyr til at passe på smartphonen: et leopardplettet Kenzo-cover til en iPhone 6 til en værdi af 250 kr.

night cable 1

Og nu vi er ved vilde dyr: Med i pakken er også et zebrastribet opladerkabel til natbordet, som via en fiks knude på kablet sørger for, at det bliver liggende, hvor det skal – hele natten! Native Union Night Cable har en værdi af 310 kr.

Bliver advents-goodie-bag’en mon din?
For at deltage og eventuelt blive den heldige vinder af denne uges alt for lækre tech-tilbehør skal du blot skrive i kommentarfeltet, hvilket af produkterne du føler passer bedst til dig og hvorfor?

Konkurrencen er lavet i samarbejde med GrannySmith.dk og forbeholdt abonnenter af det gratis Elektronista THE INSIDER nyhedsbrev (så det er bare at hoppe på, hvis du ikke allerede modtager det).

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eleven + 10 =

67 Comments
 • Marlene Høj
  december 7, 2014

  Shopping-tasken fra Royal RepubliQ passer mig bedst – Fantastisk smuk taske med plads til pc. Den slår min nuværende taske med flere længder! Og nå ja, jeg kan ALDRIG få for mange tasker…
  Glædelig 2. søndag i advent :)

 • sonja zattlander
  december 7, 2014

  tasken ville være et must for mig:)

 • Marie
  december 7, 2014

  Synes ledningen med knuden er ret smukt simpelt design og ret genial. Min platformseng og sengebord er 120cm høj, og den irriterende opladerledning er derfor for kort og falder altid ned bag sengen, så denne ville være ret perfekt

 • Lina
  december 7, 2014

  Jeg synes det er meget svært at vælge, men jeg tror det må være tasken, der passer bedst til mig. Jeg er tit på farten med mit arbejde, og det er fedt at kunne have en laptop med i tasken, uden at det ligner en computertaske. Derfor også meget fan af jeres lækre clutch!

 • Jan
  december 7, 2014

  Helt klart tasken fra Royal RepubliQ

 • Peter
  december 7, 2014

  Zebra-knuden helt klart til mig selv. Den er en god løsning på et irriterende problem.Taske, etui og hovedtelefoner til min travle og meget rejsende datter. Det vil gøre hendes rejser langt nemmere at komme igennem. iPhone-coveret til min svigerdatter, som den eneste med iPhone.-)

 • Cathrine Wind Fallesen
  december 7, 2014

  De lækre hørebøffer er bare lige mig! De er super skønne og passer perfekt til min Spotify kærlighed

 • Cornelius Corneliussen
  december 7, 2014

  I min evige higen efter god lyd har jeg ad flere omgange prøvet og prøvet høretelefoner. Sidst var da mine elskede (men desværre ikke ret pæne) Sennheiser HD 570 gik i stykker efter 10 lydligt berigede års tro tjeneste. Der er dog langt imellem snapsene, når det kommer til flotte høretelefoner, som er til at betale og samtidig lyder godt – hvorfor jeg måtte gå på kompromis med Sennheiseren.
  Her lader jeg mig fortælle (og ikke kun af jer), at Plica skulle være en af de få, som lever op til kravene for den gode lyd, samtidig med, at jeg selv kan se, designet ingenting fejler. Jeg håber at kunne få lov at høre, om det også passer og blive positivt overrasket – også selvom jeg ikke er kvinde :)

 • Stine Kondrup
  december 7, 2014

  De smukke Plica hovedtelefoner ville fuldende mit kontorlook – jeg har lækker laptop, perfekt smartphone og andre accessories på plads… Men jeg mangler virkeligt et par smukke, elegante hovedtelefoner med et feminint twist, der kan give mig arbejdsro med vellyd. Så spot on til Molami Plica hovedtelefonerne :-)

 • Stine Bjerre
  december 7, 2014

  Native union night cable er uden tvivl dét som jeg har mest brug for.. Synes alt for ofte at mit opladerstik er faldet ned under sengen, og når det er mørkt (en sengelampe kunne jeg måske også bruge) og man skal have hånden ned under sengen og lede – tænker jeg alt for ofte på at der er et eller andet væmmeligt dyr som kommer og bider en finger af.. I know – og jeg er 27 år :-/

 • Stine Sloth
  december 7, 2014

  Det plettede Kenzo-cover! En Iphone er efterhånden en integreret del af personen, så derfor ville det være smart at kunne gå ” under cover”!

 • Elin
  december 7, 2014

  Wood Wood coveret passer bedst til mig, da jeg lige har fået en ny fin Macbook Pro 13″ og hvad ville passe bedre til end at kunne iklæde den dette cover?

 • Anne Marie
  december 7, 2014

  Opladerkablet er lige mig, da det kabel jeg har lige nu ikke virker ordentligt så det skal vinkles på en bestemt måde for at lade telefonen op og så er den kugle da bare superpraktisk.

 • charlie
  december 7, 2014

  Wood Wood coveret er super laekkert. Er sikker paa min Mac Pro 13 vil foele sig super godt tilpas i coveret.

 • Kirsten
  december 7, 2014

  Helt sikkert hovedtelefonerne. Mine ører kan bare ikke lide de billige med dårlig pasform og dårlig lyd, så lækre hovedtelefoner ville passe perfekt her.

 • Ingrid Ann Watson
  december 7, 2014

  Tasken.
  Hm…høretelefonerne.
  Nej tasken.
  Uf, hvor er det svært at vælge.
  Det endelige valg er…

  Tasken.
  Fordi den er fed.
  Smuk.
  Og min computer kan være der uden problemer og uden at “trille” rundt
  -og der er ydermere plads til pung og min bog som jeg skriver alle de gode ting som sker, i.
  Tak :-}

 • Kenneth W.
  december 7, 2014

  Zebra laderen. Fordi det ville være det mest episke at give min søster.

  Hun har ALT i zebra. Plaid, lysestager, billede, dækservietter, sengetæppe, iPhone cover, iPad cover, pung, sko, mv. ALT,

 • Tonny Madsen
  december 7, 2014

  Helt klart hovedtelefonerne fra Malawi – jeg har været tæt på at købe dem til mig kone i nogen tid!

 • Lone U.
  december 7, 2014

  Den lækre shopping-taske fra Royal RepubliQ er et stort ønske

 • Maja Pontoppidan
  december 7, 2014

  Jeg vil gå efter shopping tasken fra Royal RepubliQ, Jeg har brug for at kunne samle alle mine elektroniske gadgets.

 • Mikkel
  december 7, 2014

  WOOD WOOD Covered, ville passe super godt ind i min stil, hvor min mac på farten, ofte er placeret under armen. der er da heller ikke noget mere lækkert, end et top cool cover, der gerne må vises frem ;)

 • Kamille
  december 7, 2014

  Native Union Night Cable er perfekt til mig. Hvem kender ikke til de forskellige devices der bare ligger og kegler rundt når de skal oplade. Designet er smukt og anderledes. Jeg er vild med det.

 • Annette Aarre Dalsgaard
  december 7, 2014

  Tasken er lige hvad jeg mangler

 • Åse Lejbølle
  december 7, 2014

  Den blå-sandfarvede laptop-taske fra Wood Wood er lige i øjet hos mig :-). Og jeg har en MacBookPro, som passer præcis til coveret :-).

  Gode adventshilsner
  Åse L / aaselejboelle@gmail.com

 • Margrethe Jensen
  december 7, 2014

  Høretelefonerne ville passe perfekt til mig som en ekstra lille julegave, så jeg kan bruge den til at høre mine lydbøger på telefonen og podcasts på ipaden.

 • Line B
  december 7, 2014

  Royal RepubliQ toten – jeg har tre nytårsforsætter i år, som denne taske kunne hjælpe mig i mål med: 1) Skal lære at aflevere biblioteksbøger til tiden 2) Skal være 40% mindre rodehoved 3) Ingen knuste ipad/iPhone glas.

 • Tanja J.
  december 7, 2014

  Hovedtelefonen står meget højt på min ønskeliste i år, men det skal helst være sportshovedtelefoner som kan tåle at komme med på tre-fire lange løbeture i al slags vejr. Det kan disse nok desværre ikke, selv om de er seje. Derfor må det blive shopping-tasken som ville passe mig bedst, så min ellers uundværlige rygsæk kan få lov at blive hjemme ind i mellem :-)

 • Camilla Michelsen
  december 7, 2014

  Shopping tasken…. Jeg slæber altid rundt på en masse ting til arbejdet, så sådan en ville være perfekt!

 • Anne Overgaard
  december 8, 2014

  Tasken er SÅ fin, og vil være en længe ønsket erstatning for en kedelig, kedelig standard nylontaske.

 • Louise Christensen
  december 8, 2014

  Lige nu passer iPhone 6-coveret fra Kenzo allerbedst til mig. Jeg er endnu ikke faldet over et perfekt cover til 6’eren, så hver dag går med at være bekymret for at tabe den – for helt ærligt, så godt ligger den glatte telefon altså ikke i en dame hånd. Glædelig jul!

 • Annie Sigvert
  december 8, 2014

  Jamen, tasken fra Royal Republiq ville være en helt fantastisk ting for mig at vinde. Jeg har mit daglige kontor med mig overalt, så tasken vil så at sige blive mit nye kontor

 • Anne-Mette Christiansen
  december 8, 2014

  Musik er uundværligt for mig, og de lækre Plica-hovedtelefoner er lige hvad jeg mangler. Mine nuværende er enten for små (in-Ear) eller for store. At kunne lægge dem ned i den smarte taske fra Royal Republic vil sætte prikken over i’et :-)

 • Lotte R
  december 8, 2014

  Shoppingtasken! Slæber min mac frem og tilbage hver dag og den taske, jeg har nu, har efterhånden udtjent sin værnepligt. Og lidt mere end det…

 • HanneM
  december 8, 2014

  Tasken ligger højst på listen. Den vil være en markant opgradering af den Sunny Beach-taske jeg pt. render rundt med, som er den eneste jeg har hvor der både kan være en pc og alt det andet der hører til i en dametaske…

 • Lisbet
  december 8, 2014

  Jeg har altid problemer med, at min natlampe vælter, når jeg griber ud efter telefonen for at slukke det første af mine 4 alarmer om morgenen… Kablet ville betyde, at min lampe var betydeligt mere sikker. :)

 • Helle
  december 8, 2014

  Uha, jeg kunne godt bruge shoppingtasken til min computer. Jeg har pt. en computerrygsæk, der er praktisk, men faktisk ikke særlig trendy…

 • Mette Kilde
  december 8, 2014

  En Royal RepubliQ taske som kan holde orden på alle de skønne gadgets, jeg ikke kan leve uden..:)

 • lotte jessen
  december 8, 2014

  Meget svært at vælge, men det er nok shopping tasken jeg vælger. Så sparer jeg på at købe plastposer og kan spare op til de andre lækre sager :-) glædelig jul til alle

 • Anne Louise Thomsen
  december 8, 2014

  Den fede Royal RepubliQ taske som vil give stil til min shopping eller hovedtelefonerne, som ville forsøde mine cykelture

 • Kit Rasmussen
  december 8, 2014

  Jeg mangler en taske til MacBook og Royal RepubliQ Mel Tote Bag er super lækker, så det er et kæmpestort ønske

 • Hanne Sølvkær
  december 8, 2014

  RepubliQ tasken er bare så smart, den ville være skøn at eje, til alle rejserne , så er jeg fri for at lede højt og lav efter diverse ledninger og andet tilbehør,

 • Connie A
  december 8, 2014

  De lækre høretelefoner er helt klart noget jeg mangler
  http://www.grannysmith.dk/products/molami-plica-sort

 • Jessica
  december 8, 2014

  Har et godt øje til tasken. Håber den kan stå selv og ikke let tipper over. Har udskudt at sy remmen på min nuværende taske aaalt for længe.

 • Anders Buhl-Gaarde Skovbjerg
  december 8, 2014

  Helt sikkert opladerkablet. Må siges at være hamrende irriterende når opladerkablet falder ned bag natbordet eller blot bag bordet i løbet af dagen.

 • gitte zakariasen
  december 9, 2014

  Lap top tasken fra wood wood, passer nok bedst. Jeg har ikke fået mig en taske endnu, og det kan SES på lap toppen.
  Desuden ser den jo også mere chik ud, end at den ligger i min store skuldertaske ;)
  Glædelig Jul til redaktionen.

 • Manja NL
  december 9, 2014

  Det er nogle mega lækre ting, men hvis jeg skulle vælge en ting, skal det være headsettet. Jeg tilbringer rigtigt meget tid med offentlig transport, specielt i morgentimerne hvor det er rart at kunne side i sin egen verden med musik i ørerne og slumre lidt.

  Glædelig Jul til alle

 • Chanette
  december 10, 2014

  Alle ting er meget brugbare i hverdagen, men jeg føler, at høretelefonerne er en sikker vinder – de slår med garanti de medfølgende til iPhones. Lækker lyd er bare bedre!

 • Astrid
  december 11, 2014

  Det gør hovedtelefonerne. I vores familie er vores smag vidt forskellig, så vi bruger hovedtelefoner dagligt

 • Lis Nielsen
  december 11, 2014

  Opladerkablet! Det er lige hvad jeg mangler. Min ledning ligger løs og falder altid ned bagved. Så en, der vil blive liggende, er lige hvad jeg har brug for.

 • Ivan M
  december 12, 2014

  Plica-designerhovedtelefoner fra Molami så absolut, for real gadget er kombinationen af god lyd og smart design.

 • Christian Bønnelykke
  december 13, 2014

  I mit tilfælde er Plica-designerhovedtelefonerne fra Molami dem der passer bedst til mig. Jeg er musiker, og er forelsket i musik, og nogle gode høretelefoner er altid med til at give de lækre melodier liv og glade dage :)

 • F. Madsen
  december 13, 2014

  Shoppingtasken er vildt lækker…. ligesom mig ;-)

 • Signe
  december 13, 2014

  Taken vil være helt perfekt! Har lige fået nyt job og dermed arbejdscomputer – og har fået udleveret en rygsæk med firmalogo… Kunne dog godt bruge noget med noget mere stil! :)

 • Mette
  december 13, 2014

  Den lækre taske fra republique, så jeg kan aflevere den klodsede taske vi har fået udleveret på arbejdet tilbage til IT med noten ‘Tak, men nej tak!’

 • Mai O.
  december 13, 2014

  Åh. Det der Wood Wood-cover, dét ville falde i god jord. Mit eget sleeve til min MacBook Air er blevet væk – uholdbart! Glædelig lørdag, Elektronista!

 • Daniel Petersen
  december 13, 2014

  Jeg slåsser A L T I D med min ledning. Den der fikse zebrasag ville være for fedt :)

 • Michael Kristensen
  december 13, 2014

  Det skal min datter have hvis jeg vinder, hun er både meget aktiv og æble fan :-)

 • MrsOlesen
  december 13, 2014

  Royal RepubliQ Mel Tote Bag skulle bli en ny everyday favourite ! Tänk att kunna bära runt på sitt uppkopplade liv på ett så snyggt sätt! #önskelista Trevlig advent!

 • Maria Fischer
  december 13, 2014

  Tasken ser rigtig lækker ud, og så ville den passe perfekt til min computer, når jeg med mit arbejde rejser rundt på ture i Norden.

 • Nadia
  december 13, 2014

  Ledningen med knude, jeg roder altid rundt nede langs sengen for at finde min oplader. Livet ville blive meget lettere med den ledning!

 • Dorte Daugaard
  december 13, 2014

  Shopping tasken er det bedste fit til mig! Den er klassisk og fin – men kan rumme min Mac, som jeg ofte har med mig – praktisk! :)

 • Tabita Adamsen
  december 13, 2014

  det er helt sikkert shopping-tasken fra Royal RepubliQ som passer bedst til mig! Min MacBook vil passe perfekt ned i og da der er andre lommer vil mac’en ligge beskytter for andre ting. Det vil også være letter at finde alle de andre ting man (kvinder) altid har med på farten. Så ser den jo samtidig rigtig lækker ud hvilket jo bestemt ikke gør noget :)

 • Helle
  december 13, 2014

  Den fine taske med plads har jeg brug for til at fragte alle gadgetsagerne med rundt

 • Karina
  december 13, 2014

  Høretelefonerne ville jeg elske at eje!!
  God lyd er bare altafgørende for en musiker som mig!

 • Karin Møller Sørensen
  december 13, 2014

  Taske, cover og kable vil passe flotte til både min Mac air og min IPhone 6. Jeg elske og bruge det hele.
  Farve på taske vil passe til mine nye bestille taske som Elektronista har designet samme med Knomo, London.

 • Charlotte
  december 13, 2014

  Kablet med striber er lige mig, har ønsket det i julegave ☺ og så er de høretelefoner megaseje

 • Erica Goodwin
  december 14, 2014

  De er allesammen lækre, men tote bag’en fra Royal RepubliQ passer ekstra godt til min stil og behov.