Elektronista #41- Dagbog fra fremtiden

1 Min læsning

Hvordan kommer en ferie til at forløbe i fremtiden? Hvad er forskel på discountrejser og luksusrejser i 2052? Hvordan fungerer fremtidens hotel?Hvorfor finder du kun personale ældre end 50 i receptionen? Hvilken uddannelse kræver det, at arbejde på fremtidens luksusresorts? Hvorfor bliver tilfældigheder den mest ekstreme luksus? Og hvad er anaverset?

Denne uge rejste jeg en tur til fremtiden, nærmere betegnet år 2052. Jeg fremlagte min rejsedagbog (sci fi novelle) i anledningen af konferencen “Fremtidsrejsen” afholdt af Sydkyst Danmark. Historien kan du også høre som en episode af Elektronista podcasten. Jeg har optaget den live på instagram, hold øje for livestreams der @christianevejlo

Jeg tager tit ud og holder foredrag og trendsessions om fremtiden. Nu åbenbart også som en slags fremtidskorrespondent ;-) Det kan du læse mere om her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × four =

1 Comment
  • Bille
    februar 11, 2022

    1000 tak for en vidunderlig historie med masser opråb! Jeg vil håbe på flere fremtid- noveller fra din hånd, for hvor gør du det bare godt og tankevækkende, når du sammenbinder og formidler de trends og bevægelser som forgår ligene. som altid, en stor fan af dit arbejde! Venligts Bille