Gaming guide til efterårsferiens bedste spil for hele familien

4 Min læsning

Så er efterårsferien kommet, og uanset om du vil game alene eller med hele familien har vi spil at anbefale i vores gaming guide.

Det perfekte spil for hele familien er WarioWare: Get It Together

‘WarioWare: Get it Together’ til Nintendo Switch er et vidunderligt, vildt og fuldkommen hektisk spil. Faktisk er det ikke bare ét spil, men en flodbølge af små mikro-spil der ikke tager mere end fem sekunder at gennemføre.

“Spillet” går nemlig ud på at du får det ene mere syrede mikro-spil efter det andet smidt i hovedet på dig. Hver af mikro-spillene består af én lille simpel opgave, som at skubbe en golfbold i et hul, men du har kun få sekunder til at regne ud hvad du skal, og bagefter så faktisk gøre det.

Det her billede giver meget mere mening efter du har spillet WareWare: Get it Together

Det skaber en vild og hektisk stemning, hvor alle på sofaen skriger af hinanden hvad der skal gøres og det bliver kun vildere når du spiller to på én gang og skal dyste om at få gjort tingene hurtigst.

‘WarioWare: Get It Together’ er forrygende familieunderholdning der fungerer perfekt uanset om I er to, fire eller flere.

Spillet fås til Nintendo Switch og er set til 315,-kr.

Vælt et diktatur med Far Cry 6

Hvis du er mere til at spille alene, eller med en ven, så er Far Cry 6 det idelle valg at fortabe sig til i efterårsferien. Det hele udspiller sig i et land der minder rigtig meget om Cuba, hvor du får til opgave at hjælpe oprørene med at vælte den onde diktator (spillet af Giancarlo Esposito nok bedst kendt som Gus Fring fra Breaking Bad).

For at vælte diktatoren skal du ødelægge alt fra hans arbejdslejre til hemmelige laboratorier, hvor han udvikler en potentiel kur mod kræft. Selvom spillets tone forsøger at være alvorlig, så er det et spil som dybest set er rigtig fjollet og kun interesseret i store eksplosioner.

For eksempel møder du efter cirka en times tid oprørenes svar på Q fra James Bond. Han har en kæle-alligator der hedder ‘Guapo’ og som har en lille lædervest på. Efter en kort introduktion bliver du og ‘Guapo’ gode venner og han følger dig gennem resten af spillet, hvor du kan pudse ham på fjenderne og se dem blive ædt af alligatoren i et unødvendigt voldeligt blodbad.

Fra dét øjeblik begynder Far Cry 6 at anerkende hvilket slags spil det er. Det er én stor legeplads hvor du kan få alt omkring dig til at eksplodere, og du får smidt et hav af værktøjer efter dig til at opfylde netop det mål. Der er altid noget at tage sig til i Far Cry 6 og du kan endda spille det sammen med en ven, og være med til at skabe kaos sammen.

Et ideelt spil at fortabe sig med under efterårsferien, hvis du bare vil være deltager i en stor dum actionfilm fyldt med store (og små) eksplosioner.

Far Cry 6 fås til Playstation 5, Xbox Series S / X, Playtation 4, Xbox One og PC.

En af de mest elskede klassikere får efter tyve år nyt liv i moderne klæder

Hvis navnet ‘Diablo 2’ vækker massevis af minder om dengang du i år 2000 sad lænet tæt ind på din computerskærm og klikkede febrilsk på alt hvad der bevægede sig. Så behøver du kun at vide det her – ‘Diablo 2: Resurrected’ er en respektfuld og fantastisk opdatering af en genredefinerende klassiker.

For alle os andre, så er skal der lidt mere baggrundsinformation til. For Diablo 2 så dagens lys tilbage i juni 2000, og blev en gigantisk succes. Det var et spil der opfordrede dig til at drage ud på et storslået eventyr, hvor du skulle slå monstre ihjel til højre og venstre. Alt imens du hele tiden fik nye og bedre våben, nye evner og kom tættere på at stå ansigt til ansigt med djævlen selv i en kamp om menneskehedens overlevelse.

Og i dag efter 21 år så er ‘Diablo 2: Resurrected’ stadigvæk et fantastisk spil, og selv for dem som aldrig har stiftet bekendtskab med spillet før er det svært ikke at blive draget ind i dets fantastisk univers, jagten på ondskab og hele tiden sidde med følelsen af at du godt lige kan spille ti minutter til fordi du lige skal se hvad der gemmer sig rundt om hjørnet.

Diablo 2: Resurrected fås til Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series S / X, Xbox One, Nintendo Switch og PC. Spillet er set til 309,- kr.

Minecraft Dungeons er Minecraft som du aldrig har set det før

Hvis ‘Diablo 2’ virker en tand for kompliceret og du vil have noget, som passer bedre til hele familien, så tag et kig på ‘Minecraft Dungeons.’

Her finder du et spil, der tager udgangspunkt i den samme formular som Diablo-serien men i stedet for dæmoner og blod, så er det firkantede Minecraft-figurer og hele det univers du træder ind i.

Spillet er fuldkommen familievenligt, hvor fans af Minecraft finder fornøjelse i at træde ind i det velkendte univers og alle andre vil finde et solidt actionspil. Du kan enten spille det alene eller med op til fire helte på skærmen af gangen, så hele familien kan samles om spillet og hjælpe hinanden i kampen om at befri landet fra den onde troldmand

Minecraft Dungeons fås til PC, Xbox One, Xbox Series X / S, Nintendo Switch og Playstation 4. Spillet er set til 319,- kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 − two =

No Comments Yet.