Her er en meget anderledes selftracker

2 Min læsning

Her er en af de mere anderledes selvtrackere. Du har den nemlig ikke på dig!

Sense

Der findes efterhånden et hav af selftrackere derude. Alle lige fra Withings til Samsung har en selftracker (eller fem) på markedet. De kan alle sammen en helt masse, deriblandt også holde styr på, hvor godt du sover.

Men det er ikke altid optimalt at have et armbånd på, mens man sover. Det kommer i vejen og knækker, hvis det bliver fanget i dynen; og det føles bare generelt underligt at sove med en dims rundt om armen.

Et nyt gadget gør dog det hele meget nemmere. Det er nemlig en selftracker, som ikke skal være på din krop. Den hedder Sense, og ligner mest af alt et lille stykke kunst, fremfor en avanceret gadget, der holer styr på dit søvnmønster – men også kan hjælpe dig med at falde i søvn.

Sense har nemlig en indbygget højttaler, der kan spille lyde i baggrunden, mens du sover. Så hvis du er til hvid støj eller bare lidt regn på ruden, så kan du få det og komme helt ned i den dybe søvn.

Når du så har sovet, vurderer Sense, hvor godt du egentlig har sovet. Det gør den ved at gøre det til et lille spil. Her får du point alt efter hvor meget du har sovet, og om du har gjort alt hvad du kunne for at sove under optimale forhold. For eksempel får du flere point, hvis du sover i et mørkt rum, har rullet gardinerne ned og fjernet andre støjkilder.

Bedroom 1

Sense er bygget til at hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du sover, og gøre dig opmærksom på, hvad der går galt i dit søvnmønster. Og så hjælper det gevaldigt, at den er pæn at kigge på, og ikke skal bo på dit håndled.

Sense koster 750kr, og kan forudbestilles her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eleven − nine =

1 Comment
  • Kristian Johannsen
    september 5, 2014

    Kan kun forudbestilles til USA adresser :(