Holder du modermærke dagbog?

2 Min læsning

Apps til selvmonitorering er populære. Vi er interesserede i at tjekke os selv og tage ansvar for vores egen sundhed.

SkinScan er en modermærkedagbog. Denne app kan hjælpe dig med selvundersøgelse af modermærker. Du tager et billede af dit modermærke og klikker enkelte beskrivelser af, såsom placering, størrelse og om det har forandret udseende. Derefter får du straks en auto-vurdering af modermærket. Det kan få betegnelsen typisk og anbefaler at du kan vente tre måneder før næste tjek eller atypisk, hvor det anbefales at du aftaler nærmere undersøgelse hos egen læge.ScinScan Karen

SkinScan er let at anvende og indeholder en del information om modermærker. Dog bruges der mange fagtermer, og der er rigtig meget tekst, der skal læses første gang, for at man skal være helt klar over, at det er en vurdering og ikke en diagnosticering. På firmaets hjemmeside http://teleskin.dk/skinscan-app/ finder du yderligere information.

Denne app hjælper dig med at huske at tjekke dine modermærker, og påstår på denne måde at redde liv. Der er dog delte meninger om dette Lige fra redde liv til koste liv. SkinScan er CE-mærket, hvilket betyder, at den lever op til EU standarder for sundhedsapps. Den kan downloades på App-Store og er under udvikling til Android.

Hvad tænker du om at bruge denne teknologi til tjek af dine modermærker? Jeg må indrømme, at det var det, der skulle til for at jeg begyndte at tjekke mine modermærker regelmæssigt.

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 + twenty =

No Comments Yet.