KOM TIL LIVE APPLE KEYNOTE EVENT MED ELEKTRONISTA

1 Min læsning

Elektronista har fået muligheden for at invitere 10 Inbox Magasin læsere plus gæster med til live Apple keynote event tirsdag den 10. september. Panelet som vil livekommentere Apples præsentation består blandt andet af Elektronista redaktør Christiane Vejlø og VETO musiker Troels Abrahamsen. 

Apple-Keynote-Talia-MetroXpress

Eventen foregår i Pumpehuset i København, hvor gæsterne kommer til at følge Apple’s CEO og præsentationen af de nye produkter på storskærm. Vi forventer en ny iPhone 5S og måske endda også en billigere model som går under kodenavnet iPhone 5C. Der er rygter om flere farver til den billige linje og måske en lækker champagnefarvet iPhone i high end serien. Men hvad Apple virkelig præsenterer ved vi først på tirsdag. Og du kan være med hvis du modtager vores Elektronista Inbox Magasin!

Skriv en kommentar med hvad du allerhelst vil se Apple præsentere og så trækker vi vinderne. Du skal kunne møde op i Pumpehuset i København tirsdag den 10 september om aftenen. Dørerne åbner 17.30 Arrangementet går igang kl. 18.30.

Det er Telia og MetroXpress som står bag arrangementet.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine − seven =

27 Comments
 • MrB
  september 6, 2013

  Der er ingen tvivl om, at det vildeste kunne være hvis de præsenterede et iWatch som “One more thing”!

 • Karina
  september 6, 2013

  iPhone 5C

 • Caroline Pedersen
  september 6, 2013

  Jeg vil super gerne se, hvordan Apples lightversion af mobilen skiller sig ud fra den dyre version. Det er en spændende strategi fra Apple.

 • Anders Hjerming
  september 6, 2013

  De seneste rygter om en “settopbox” ville gøre mig meget glad. Kombien af alm.tv og AppleTv ville være storslået. Og hvis der så kom apps til den vile jeg smile længe :-)
  ANders

 • Iben Christiane Bach
  september 6, 2013

  Jeg er vanvittig spændt på at se deres ‘budget’-udgave af iPhone. Jeg kunne sådan tænke mig en telefon, der var lidt billigere og ikke mindst i de farver, det er rygtedes kommer frem. Dét håber jeg på!

 • Helle Pedersen
  september 6, 2013

  At Apple løsner op og bliver kompatibel med flash :)

 • Cathrine
  september 6, 2013

  Jeg er faktisk en af dem som har et ‘modsat’ håb, jeg håber på at de IKKE viser en 5c i forskellige farver.. Jeg er bange for at det på sigt er skidt for Apples værdi som highend brand at lave et billigt produkt. Plus en stor del også ligger i software og app mængden, og den tænker jeg ikke er anderledes ved en billigere model.

  Hvis jeg dog skal nævne et positivt håb må det være et ‘rigtigt’ AppleTV..

  Jeg glæder mig meget til eventen og håber da at jeg kan få lov til at se det live :)

 • Trine Dalsgaard
  september 6, 2013

  Jeg vil da super gerne med! Jeg er så spændt på at se, hvad iPhone 5S kan, som den tidligere ikke kunne. Plus, jeg er helt pjattet med at live tweete, så jeg ville være i mit s! (@Trine_Dalsgaard)

 • Birgitc2
  september 6, 2013

  Jeg arbejder med blinde og svagsynede – og dermed meget med iOS produkter fordi de har en fantastisk indbygget tilgængelighed med Voiceover og Zoom. Det jeg ville blive superglad for , var en billigere iPhone der ikke giver køb på alle de gode tilgængelighedsting – det ville gøre det økonomisk muligt for mange flere blinde og svagsynede at få adgang til alt det seende bruger smartphones til. Og så ville et iWatch formodentlig tilbyde interessante miligheder for at costumize urskiver der var nemme at aflæse – og meget andet synsvenligt. Så napper også gerne sådan et i farten :-)

 • Tobias Rying
  september 6, 2013

  Apple skal denne gang virkelig komme med en wow-effekt, jeg håber at se en iphone 5S med NFC, da det er en teknologi der er ved at bruse frem i andre lande. Der ville da heller ikke blive klaget over en fingeraftryks scanner, men jeg har svært ved at se fordelen ved dette, da Acer og HP tidligere har prøvet, men uden held.

  Samt en nedskaleret iphone 5C, med flere farver

  Mvh
  Tobias Rying

 • Lasselukas Leonhart
  september 6, 2013

  Ios 7 og 5c, det er ikke hardware men software der er gamechangeren nu om dage og jeg er stadig ikke imponeret over Android. En ufattelig kløft mellem brugervenligheden på de 2 platforme og det nye forfriskende udseende med tilhørende funktioner er meget attraktive samtidig med udsigten til en billigere “ny” telefon er godt tænkt.

 • Esben Hansen
  september 6, 2013

  Jeg tror ikke på Wow effekten – så der hvor de kan sætte ind kunne være i forhold til produktionen.
  Det ville være klædeligt hvis de lancerede et bæredygtigt produkt i bedste ‘Fairtrade’ stil og dermed fik dementeret nogle af alle de dårlige historier der sværmer omkring produktionsforholdene af produkterne.
  Det tror jeg at mange af brugerne ville blive glade for – da det jo sælges som et livsstilsprodukt.

 • Morten K. Thomsen
  september 6, 2013

  Et tv, der gør op med vores vante forestilling om et husalter.

 • Trine
  september 6, 2013

  Nu skal de løse TV-skærmen! Det kan ikke passe, at alle devices (læs: skærme) spiller optimalt sammen undtagen den største af dem. Apple TV er bare ikke godt nok, jeg vil se noget visionært software.

 • Christian Larsen
  september 6, 2013

  Ja en ny iPhone 5S og den billige 5C ved vi jo næsten helt sikkert kommer. Så det jeg drømmer om er stadig en helt ny AppleTV hvor man kan installere Apps, så jeg langt om længe kan få HBO på tv’et.

 • mikkel noe westh
  september 6, 2013

  Jeg vil rigtig gerne se en elegant iWatch løsning på SmartWatch-bølgen. Kan de igen ændre opfattelsen af et produkt og sætte nye standarder for innovation?

 • Martin Sluth
  september 6, 2013

  Helt sikkert et iWatch. På den bane er Appel nød til at følge med. iPhone 5s ville ikke være dårligt, men ikke en lige så stor wow som uret.

 • Lotte Hernvig
  september 6, 2013

  iOS7 please!

 • Sidsel Jensen
  september 6, 2013

  Rygtet siger at iWatch ikke er et ur men et TV…bliver spændende at se hvad der ender med.

 • Victoria Poulsen
  september 6, 2013

  Jeg er spændt på, hvad der kommer udover iPhone 5S. For egentlig håber og tror jeg ikke på en billig iPhone, da det ville stride imod alt, hvad Apple tidligere har meldt ud på den front (Der har jo været snak om en billig iPhone i flere år). Men med Tim Cook ved roret kan det jo ændre sig, så hvem ved. I så fald er jeg spændt på, hvad en billigere iPhone kan præstere i forhold til den dyre, samt hvad en eventuel “one more thing” kunne være. (Og dér håber jeg mere på et Apple TV end et iWatch..!)

 • Martin Kjær
  september 6, 2013

  Jeg så gerne Apple åbner en app-store til Apple Tv. Det kunne være så fint med en masse gode tv-apps, direkte på min elskede Apple Tv.
  iPhone 5s med NFC ville også kunne sætte gang i udviklingen af denne fine teknologi, så det ønsker jeg mig da.
  Ellers vil jeg bare gerne med, så jeg kan hilse på dejlige Christiane :)

 • Kamilla
  september 6, 2013

  Det kunne være fedt at se noget vi ikke rigtigt har set fra Apple før f.eks. iWatch, hvis det kan levere nye og spændende muligheder og et design, der passer (også til piger med smalle håndled). Apple er kendt for at skabe revolutioner på markedet med nye devices, så det kunne være interessant, om de gjorde det igen.

 • Lars
  september 7, 2013

  Jeg vil gerne se et talestyret navigation, sms og facebook der kan bruges i bilen.

 • Andy
  september 7, 2013

  1. Host…host….Hvor tørt og kedeligt det end må lyde, håber jeg på en global revolution inden for mobilbetaling, hvor Apple viser vejen. Det kan blive en mere betydelig omvæltning for verdenssamfundet end da iTunes revolutionerede musikbranchen. Host. Desuden gør det heller ikke alverden hvis den traditionelle finansindustri fik lidt kam til håret…..var det ikke den, der var årsag til den næsten-aldrig-omtalte finanskrise? Så ikke MobilePay by Danske Bank, not Swipp (Nordea, Nykredit, Arbejdernes Landsbank, Spar Nord Bank, Sydbank, Jyske Bank og Lokale Pengeinstitutter), ej heller Mobilpenge fra NETS (Unwire), eller for den sags skyld 4t Mobile Payments aps / 4T (TDC, Telenor, Telia og 3) – nej tak; ellers tak. Jeg håber på iCoin by Apple ! – nåånej, Scott Forstall er blevet fyret #skeuomorphic – så lad os kalde det iPay. Jeg tar’ lige et glas vand. NFC chip eller ej; men et system, hvor brugeren ved hver betaling, får mulighed for at støtte diverse velgørende organisationer. En verden med færre banker og mere altroisme. Fint med mig hvis det er Cupertino-folkene, der skovler pengene ind i stedet, de bridrager da i det mindste med udvikling, vision, innovation og gode produkter. Så fik jeg luften igen.

  2. Appel afslører et home automation system, der får alle elektriske enheder i hjemmet til trådløst at snakke sammen (nej, ikke Wi-Fi baseret.) Alt sammen styret fra et “iWatch”, der ikke prøver at være en substitut for ens smartphone eller for den sags skyld prøve at ligne et ur, vel Samsung #CasioDatabank. Mere et iRemote armbånd, der styrer alle ens 3. parts accessories, som kører en tilpasset version af IOS; som IOS in the Car https://www.youtube.com/watch?v=_Jlib29dxTw bare udvidet til alt fra babyalarmer til HFI-relæet – så der både er styr på ungen og el-regningen, ved et kik på håndledet.

  3. Appel løfter sløret for deres nye ElektronisTV app til Appel TV med alt nyt om digitale trends lige fra “KÆRLIGHEDSSANG TIL AFDØD KONE” til “BEN ELLER PØLSER?” for slet tikke at tale om den uforglemmelige ……virkelig sorry, jeg bliver nødt til at løbe nu…..jeg har en aftale i Studiestræde. Ses vi ?

  • christiane
   september 10, 2013

   Hold kæft hvor jeg grinede da jeg læste din kommentar! Så sej!

   Chritiane

 • Pernille Palme
  september 8, 2013

  Jeg håber på et super lækkert Apple tv, gerne med touch screen, så Lillemanden kan lære på en endu større skærm. Og så ønsker jeg mig allerede den champagnefarvede iPhone. Den er da for lækker!

 • 2015carsreviews2016.com
  august 29, 2014

  Do you have a spam problem on this blog; I also am a blogger, and I
  was curious about your situation; we have developed some nice
  methods and we are looking to exchange techniques with other folks, please shoot
  me an email if interested.