LYDBØGER- DEN PERFEKTE FERIEKAMMERAT

1 Min læsning

Af Kristina Blenker

Er du en af dem, der ville ønske – du havde mere tid til at smide dig i sofaen med en god bog? Nu kan du få stillet læselysten med tjenesten Storytel, der gør det muligt at afspille lydbøger direkte fra din smartphone, tablet eller computer – on the go!

Storytel

Bruger du mange timer på transport hver dag? men har du svært ved at samle dig om teksten på siderne i bogen, i en fyldt metro, bus eller tog? Lydbogstjenesten Storytel, der tidligere har taget de andre nordiske lande med storm, kommer nu også til Danmark.

storytel screen

Med et abonnement hos Storytel til 99kr om måneden, får du ubegrænset brug af lydbøger. Tjenesten tilbyder tusindvis af titler på både dansk og engelsk, – og giver dig mulighed for at afspille lydbøgerne offline uden internetadgang.

Med Storytels bibliotek i din mobil, kommer du aldrig til at mangle en krimi til togturen eller en kærlighedsroman, når opvasken skal tages. Tjenesten har bøger opdelt i 16 forskellige kategorier, her iblandt: krimier, klassikere, fantasy, fakta, ungdom- og børnebøger.

storytell logo

Storytels mobilapp kan downloades gratis fra iPhones AppStore, Androids GooglePlay eller Windows Store. Du kan læse mere om lydbogstjenesten Storytel her

Hvilke gode bogtitler kan du anbefale?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 − eleven =

No Comments Yet.