Magi: Din BH falder automatisk af, når du føler ægte kærlighed

2 Min læsning

En bh, som automatisk falder af, når du virkelig føler ‘True love’

tech bh

Forvirret over dine følelser? Fortvivl ikke mere, du skal bare prøve Ravijour’s seneste bh.

Det er ikke en hvilke som helst bh, og nej, det er heller ikke en tv-shop bh. Her har vi tale om det japanske firma Ravijour, som har udviklet en bh, som kun åbner sig, når du føler ægte kærlighed.

Og hvad er ægte kærlighed så? Jeg er kun en sølle folkeskoledreng på 13 år, så det ved jeg ikke særlig meget om. For mig er det nok bare min super fede iPhone 5, som jeg fik i fødselsdagsgave (yaay!).

Men firmaet bag denne noget så avanceret bh fortæller, at det hele handler om noget kaldet catecholamine. Bh’en er programmeret til kun at åbne, når kroppen udskiller catecholamine – hvilket den efter sigende kun gør, når du føler ægte kærlighed – så stiger ens puls, som bh’ens sensorer vil kunne detektere, og på den måde vide, hvornår den skal falde af.

Den overvåger nemlig konstant din puls, og sender dataene via bluetooth til en tilhørende applikation til din iDevices (Apple enhed).

Skaberne har også lavet en lille video om denne bh, som du kan se herunder

Bh’en kan endnu ikke købes i butikkerne, men kan vindes, hvis du køber Ravijour produkter for over 5000 YEN – cirka 270 kroner. Det skriver itmedia.co.jp

En bh, som automatisk falder af, når du virkelig føler ‘True love’ – hot or not?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sixteen + fifteen =

No Comments Yet.