Nu kan der tekst-trylles på alle telefoner

1 Min læsning

Hele det roste eventyr-spil Sorcery!, som hidtil har været forbeholdt iPhone-brugere, kan nu også spilles på Android-telefoner.

sorcery monster

Eventyrspillet Sorcery!, der er downloadet mere end 150.000 gange, udkom i første omgang til iPhone og iPad, men nu kan spillet også spilles på Android.

Første del af det forholdsvist teksttunge spil udkom i marts på Google Play, og nu er anden del af spillet – Kharé: Cityport of Traps – også udgivet på Google Play – og på Amazons App Store.

Spillet er en interaktiv fortælling, der udformer sig efter de valg, du tager – ligesom de gamle Fighting Fantasy-spilbøger fra 80erne. Og der er lige knap 10.000 valg undervejs, så eventyret får helt forskellige udfald, alt efter hvilke små og store beslutninger, du tager undervejs.

sorcery-2-wolves

Undervejs i historien udforsker du byen Kharé og dens mange hemmeligheder, fælder og krigeriske monstre, som skal overvindes med snedighed, sværd og magi.

Sorcery! kan købes for 32 kr. (per del) til iPhone, til Android og på Amazon.

Du kan læse mere om Sorcery!, som begejstrede fans kalder “et absolut must”, lige her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 − 2 =

No Comments Yet.