RENE HVIDE GADGETS

2 Min læsning

Af Kristina Blenker

Har du fået bladret dig igennem det lækre, gratis Elektronista Magasin? Der kan du blandt andet se opslaget med de lækre, rene, hvide gadgets. Her er en smagsprøve, men det hele er MEGET lækrere i magasinet, så snyd ikke dig selv for en tur omkring det. Se det her.

Plattan True White Urbanears høretelefoner, er sammenklappelige så de fylder så lidt som muligt i tasken.

Plattan serien er ligeledes udstyret med “friend-plug” så dine venner kan koble deres høretelefoner til dine.

Plattan True White fås lige nu til 450 kr hos Makalay.

Skal din næste smartphone være en Windows-phone? Nokia Lumia modellerne 900 eller 920 med Windows 8, er udstyret med et 8,7 MegaPixel kamera, PureView teknologi og guider dig igennem byen med Nokia City Lens app.

Nokia Lumia 920 kan blandt andet købes hos Proshop til 4.799 kr.

 

iPad mini 16 MB med 7,9″ LCD skærm med LED-teknologi. Alle iPad’ens funktioner bare i mindre format! Er du på udkig efter en tablet, men er du ikke sikker på om iPad mini er en tablet, for dig! Kan du læse om hvilken iPad-type du er – her.

Vil du have fingrene i en iPad mini fra Apple kan den købes hos Elgiganten til 2.599 kr.

 

Solemate bærbar bluetooth højttaler til din smartphone. God lyd som er nem at have med på farten, Solemate vejer 600g og fylder ikke meget mere end et penalhus i tasken. Du kan læse mere om Solemate i Elektronistas møde med den lækre bærbare højttalere her.

Solemate fås til 1.499 kr og kan blandt andet købes på Gearspot.

Laptop Vaio E-serien fra Sony med Windows 8 med eller uden touch-skærm. E-serien er udstyret med baggrundsbelyst tastetatur, HD-webcam og XLOUD for at give bedre lyd, når du ser film eller spiller spil. Sony Vaio E-serien kommer i størrelserne 14″, 15,5″ og 17,3″. Prisen på laptops i Vaio E-serien starter på 3.793 på shop.sony.dk

Wii U spillekonsol fra Nintendo, du kan bruge gamepad’en alene eller koble den op til din tv og udvide spille oplevelsen. Du kan læse om Elektronistas test af Wii U. Den lille spillekonsol koster 2.799 kr og kan købes hos Fona

 

Sonos Connect en trådløs streamning-musikafspiller, som nemt kan kobles op til dine højttalere, surround- eller stereoanlæg. Sonos Connect er et perfekt macth til dig der lytter musik via Wimp eller Spotify. Med gratis app’en til både iPhone og Android fungerer din smartphone som fjernbetjening. Sonos Connect koster 2.599 i hifi klubblen

Hvilke sne-hvide gadgets skal redde dig en hvid vinter?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × 4 =

2 Comments