SPIL MED GOOGLE+

1 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Google+ har taget sine første spæde skridt som socialt netværk – nu har de også tilføjet spil!

Yes, Google+ har taget en lang række spil til sig, som jeg allerede nu kan sige, har potentiale til mange timers tidsfordriv. Spillene i sig selv er der ikke så meget at skrive hjem om. Der er blandt andet Bejeweled Blitz som vi kender det fra Facebook og en håndfuld FarmVille lignende spil (du ved – plant, vent, høst, plant, vent, høst). Rovio har også fået sneget Angry Birds ind på Google+, så nu har de vidst efterhånden indtaget de fleste platforme. Men med tiden vil vi garanteret blive beriget med mange, mange, maaange flere spil.

Hele grundidéen i Google+ er, at man meget nemt selv kan bestemme, hvad man vil dele med hvem. Det samme gælder i spildelen, hvor man faktisk skal lede lidt for at finde spilmedelelser, hvilket er rigtig rart, da man så ikke nødvendigvis bliver spammet fuldstændig ukontrolleret i sin strøm af folk, der har slået din highscore i et-eller-andet-spil du er ligeglad med. Jeg siger thumbs up til Google for at tilføre spil til Google+! Se oversigten over alle spil her.

Vil du selv bruge spil på Google+ eller har du så rigeligt i udvalget på Facebook?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 + 18 =

2 Comments
 • Annika
  oktober 6, 2011

  Jeg nyder den ro der (pt) er på G+
  Ingen “likes” “venner med” “share link” “played blabla” osv statuser..

  Og mit spilbehov er dækket fint af bejeweled og andre småkedelige spil, for de fungerer så godt ved at tage begrænset tid pr spil og så videre i hvad man laver…

  Hvis ikke det var pga 2 grupper jeg er medlem af på FB var jeg hoppet for længst :

 • Anne Mette Beck
  oktober 11, 2011

  Lige præcis, det er cool at spil er noget man skal vælge til på Google+ og man ikke bliver overfaldet af alle mulige invites. Mmm.. ro.