SPILANBEFALING: DE BEDSTE SPIL FRA NOVEMBER

4 Min læsning

Det at købe et spil er efterhånden blevet lige så stor en udfordring som at vælge en god film. Derfor vil Elektronista nu hjælpe dig! Hver måned navigerer vi igennem junglen for dig og finder frem til 3 fantastiske spil. Så kan du nøjes med at have det sjovt.

New Style Boutique

Findes til Nintendo 3DS (set til 389,-)

Lige da New Style Boutique kom ind af brevsprækken tænkte jeg, at det sikkert var endnu et usammenhængende og dårligt spil til piger, der ikke havde noget at byde på.

Jeg tog gevaldigt fejl, for New Style Boutiqie til Nintendo 3DS er en af de mest positive overraskelser jeg har haft i år. I starten af spillet ankommer du som ung og frisk fashionista til byen, hvor du hurtigt bliver assistent i Verona, den lokale modebutik. Her skal du servicere kunderne, som kommer ind og ikke rigtig ved hvad de vil have, så din opgave er at lytte til deres ønsker og give dem det tøj de inderst inde allerhelst vil have med hjem.

Det der for mig gjorde New Style Boutique rigtig sjovt var, at det faktisk er en udfordring at finde det rigtige tøj. Det bliver ikke serveret på et sølvfad, og du skal selv finde din indre fashionista frem for, at ramme lige præcis det look som kunden leder efter. Samtidig skal du også besøge tøjproducenterne, se på deres kollektioner, købe nyt tøj ind til butikken og snakke med de lokale i branchen, så du blandt andet kan være med til at stable et lokalt modeshow på benene.

Jeg var utroligt positivt overrasket over New Style Boutique. Ikke nok med at spillet faktisk har dybde og får mig til at tænke over hvordan jeg kobler et par bukser af en bestemet farve med den rigtige skjorte, så er det et spil med god dialog, spændende personer og et spil jeg var totaalt opslugt af i et par uger. Varm anbefaling herfra.

Elektronista anbefaler til:

– Husets fashionista der mangler en julegave
– Alle der ikke tror at spil til piger kan være gode
– Dig som gerne vil drive tøjforretning en dag

Sprinkle

Sprinkle er et sjovt og sødt lille spil til Android, iPad og iPhone, hvor du skal styre en brandbil så den sprøjter vand alle de rigtige steder og slukker små ildebrande i landsbyer. Det er et sødt og charmerende spil, der bruger samme princip som klassikeren over dem alle – Angry Birds. Nemlig det princip, at det på overfladen virker nemt og ligetil, men så snart du lære at mestre brandslangen, begynder du stille og roligt at se hvordan du ved hjælp af nogle små smarte tricks kan gøre din ildslukning meget mere effektiv.

Samtidig ser spillet også vanvttigt charmerende ud med dets næsten hjemmelavede, bygget af ispinde, look der giver det en helt speciel følelse. Sprinkle koster 15kr til Android og 13kr til iPad/iPhone

Elektronista anbefaler til:

– Alle dem med små brandmænd i sig
– Dig der vil prøve noget andet end Angry Birds
– Til dig som ikke er bange for at sprøjte med vand!

 

Sony All Stars – Battle Royale

Findes til Playstation 3 (set til 429,-) og PS Vita (set til 319,-)

Jeg var omkring de 8 år da den første Playstation kom ud. Dengang var jeg samlet foran skærmen med alle mine fætre, og vi sammen sad og spillede spil hele vores juleferie og ved alle andre familiesamkoster. Playstation maskinerne, og de figurer der har været enten maskotter eller dem forbandt med Playstation har udgjort en stor del af min barndom og velsagtens også mange andres barndom. Så da Playstation All Stars landede på mit skrivebord var der et lille glædeshyl og en stor bølge af nostalgi der fløj over mig.

Nu kunne jeg se alle mine mest elskede Playstation maskotter og kendisser fra de sidste to årtier slås mod hinanden i en gigantisk kaos kamp om, at blive den største stjerne blandt dem alle. Og kaotisk er nøgleordet her, for det er ikke mand mod mand der slåsses. Næh nej, her er det fire stjerner på én gang der kaster dig rundt i arenaer baseret på nogen af tidens mest kendte, og elskede, Playstation spil. Endda også nogle bygget over spil vi først ser til næste år.

Hvis man ser bort fra det store nostalgi og fan-sus som spillet leverer, så gemmer der sig bag det også et solidt og meget underholdende spil der i høj grad er perfekt til at blive spillet med venner foran fjernsynet i stuen, eller via internettet.

Elektronista anbefaler til:

– Dig der er vokset op med Playstation i blodet
– Dig der savner et uformelt slagsmål
– Til dem der skal afgøre et skænderi uden nogen kommer til skade

 

Det var alt for denne måned. Fortæl os i kommentarfeltet hvilke spil du selv køber, og hvorfor? Giv os dine anbefalinger!

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 − 17 =

No Comments Yet.