SPILANBEFALING: FITNESS I FAMILIEN MED KINECT SPORTS

3 Min læsning

Selvom det er blevet mørkt og koldt udenfor, skal du ikke snydes for masse herlige sommeraktiviteter. Her kommer en ultimativ Kinect Sports pakke lige hjem til dig i stuen!

Så er det op og hoppe
Kinect Sports Ultimate Collection samler de to sjove Kinect Sports spil i en pakke til en billig penge. Spillene kommer på to skiver med i alt 13 forskellige sportsgrene lige til at give sig i kast med foran Kinect kameraet. Deriblandt golf, tennis, bordtennis, fodbold, dart, skihop og meget andet.

Det sejeste ved Kinect Sports er hvordan det føles at spille spillet. For Kinect Sports kan nemlig kun bruges sammen med Kinect kameraet, som ser alle dine bevægelser og putter dem direkte ind i spillet. Så hvis du løfter armen, så gør din lille figur det inde i spillet også. Det gør at selv noget så banalt som at kaste med dartpile til en spændende, og faktisk lidt intens, oplevelse.

Når du foreksempel skal spille bordtennis, skal du stå med armene som var de dit bræt og svinge med armene og det er faktisk virkelig sjovt, også selvom du ikke har noget i hænderne, for det glemmer man ret hurtigt og så er det fuld fart fremad for morskaben.

Du kan også spille flere på én gang, enten mod hinanden eller sammen, og når dysten går om at komme hurtigt ned af pisten i ski-slalom  så er det okay hvis man lige ved et “uheld” kommer til at skubbe til modstanderen ved siden af en selv.

Sved på panden og et væltet sofabord
Kinect Sports er ikke et spil der spilles i sofaen, du skal op og stå og være aktiv i alle de forskellige sportsgrene, og netop fordi du skal være aktiv så tilbyder spillet at lade dig måle hvor mange kalorier du har tabt dig mens du har spillet og haft det sjovt.

 

Det kan nok ikke bruges til at måle helt præcist hvor meget du har tabt dig, eller for den sags skyld bruges som et effektivt vægttabsprogram, men det er en sjov lille ting at vide, at det også er godt for kroppen at have det sjovt.

Masser af underholdning for ingen penge
Som sagt får du hele to spil i pakken til budget pris, og for mit vedkommende så har Kinect Sports spillene været udgangspunkt for de sjoveste oplevelser jeg har haft med mit Kinect kamera, og specielt bordtennis har hevet fat i mig som få spil har det. Det er simpelthen bare vanvittigt sjovt at svinge med armene, og når man spiller mod en anden i stuen så bliver det helt strategisk og til tider ret så intenst.

Kinect Sports Ultimate Collection er perfekt til en hyggelig familieaften eller som aktiv underholdning til børnene på en våd efterårsdag. Vi kan varmt anbefale det.

Spillets fås til Xbox 360, og et Kinect kamera er påkrævet. Spillet er set til 326,-

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 1 =

No Comments Yet.