UGENS SPIL-APP: MUSIKALSK RETRO-EVENTYR FRA HJERNEN BAG SPACE INVADERS

2 Min læsning

Af Mikkel Winther

Verdens nok mest velkendte retrospil, Space invaders, har fået en musikalsk genoplivning i Groove Coaster… Elektronista giver dig ugens spil-appbefaling. 

Som at være ung igen

Enten var du der selv dengang arkademaskinerne fandtes, og Space Invaders var det sejeste i verden, eller også har du formentlig mødt det ikoniske spil på et eller andet tidspunkt i dit liv.

Space Invaders er ihvertfald et symbol for hele computerspilsuniverset, og noget alle kan identificere som “computerspil”. Og nu kan du opleve hele magien på ny, i en musikalsk fortolkning af spillet.

Groove Coaster som spillet hedder er nemlig udtænkt af hjernen bag det nyeste Space Invaders spil, og det kan mærkes i de mange retro-ikoner og små anerkende nik til fans af serien.

 Ikke kun et retro spil, men også retro lyd!

Spillets primære fokus er at du skal trykke på skærmen i takt til musikken, men hurtigt folder spillet sig ud og sender dig på en rutschebanetur igennem musikken, hvor din plet på skærmen flyver op og ned i takt til bassen og de varierede elektroniske rytmer.

Det er et spil hvor det helt klart anbefales at sidde med et par gode høretelefoner, og blive suget ind i musikken. For når musikken bygger sig op og bliver vildere og vildere, alt imens dine tryk på skærmen bliver mere og mere intense, er det en fantastisk oplevelse.

Spillet er ikke nødvendigvis svært eller frustrerende, men bare fedt. Især når det hele går op i en højere enhed

En vanedannende musikoplevelse til dig og dine høretelefoner

Groove Coaster findes lige nu på iPad og iPhone og koster 18,- og for de penge får du 21 forskellige sange. Det er også muligt at købe flere nye sange inde i spillet.

 

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 + 4 =

No Comments Yet.