VERDENS LETTESTE 13 TOMMER BÆRBAR

2 Min læsning

Toshiba udvider nu familien af tynde og lette computere med den spritnye Satellite Z930, der skal sætte standarten for den næste generation af utroligt lette Ultrabooks. 

Toshiba’s Satellite Z930 er skabt til dig, der har en mobil hverdag. Ultrabook’en vejer kun 1,12kg og er dermed verdens letteste 13,3 tommer bærbar.Toshiba har udstyret den lille Ultrabook med Intel Rapid Start-teknologi, der gør den i stand til at være klar til brug få sekunder efter du har trykket på start-knappen.

Den har en slidstærk overflade og en batterilevetid op til 8 timer, som gør maskinen oplagt som samarbejdspartner, hvis du gerne vil arbejde on the go – i flyveren, i toget eller på cafeen henne på hjørnet, hvor de serverer god kaffe, men ikke har stikkontakter til alle. Er du vild med at se film eller lytte til musik på din laptop, kan Ultrabook’en imponerer med de indbyggede stereohøjttalere med Dolby Advanced Audio v2. Der giver dig krystalklar lyd omend du ser action film, skyper med vennerne eller lytter til yndlings rock nummeret for fuld udblæsning.

Den lille fikse Ultrabook har en LED-baggrundsbelyst skærm med anti-glare. Det betyder at skærmen er designet til at nedsætte mængden af lys-refleksion, så du uden problemer nemt kan arbejde i skarpt sollys både ude og inde. Tastaturet er baggrundsbelyst, hvis du arbejder i de sene nattetimer og har brug for at skrive engelsk essayet færdigt, uden at forstyrrer de andre i lokalet. Samtidig er tastaturet udstyret med en vandsikker membran, der beskytter hardwaren mod uheld flydende drikke som vand, kaffe eller cola.

Verdens letteste Ultrabook, Satellite Z930 fra Toshiba, kommer i handlen i Danmark til oktober i år, prisen er desværre stadig ukendt.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 + 1 =

No Comments Yet.