UGENS SPILAPP- FRA FOLKENE BAG GUITAR HERO

2 Min læsning

Af Mikkel Winther

Nu spiller du ikke instrumenter for at lave musikken, næh nej. Du ER musikken i VidRhythm! Et spil fra folkene bag GuitarHero!

Der findes et utal af spil på diverse appstores, og det er ofte svært at finde ud af hvad der er hot og hvad der er not. Derfor får du hver uge Elektronista’s spil-appbefaling. 

Hvad går det ud på?
VidRhythm er en slags musikspil, lavet af folkene bag Guitar Hero og senere Rock Band. Men før du tænker, at det er ligesom de to førnævnte spil, så bare rolig. Der er ingen dyre plastikinstrumenter der tager plads.

I stedet er du, og dem tæt på dig hele bandet, der skal lave musik og musikvideoen. Det foregår sådan, at hver sang er inddelt i nogle bestemte instrumenter. Dem skal du lave lyden til mens du bliver optaget, og så bliver det klippet sammen til en færdig samling musik, hvor storetrummen er byttet ud med den lyd du har sat ind.

Hvorfor er det så sjovt at sige “muuuh” til sin iPad?
At bruge VidRhythm sammen med venner er lidt ligesom en musikalsk gæt og grimasser. Det er lidt pinligt, meget fjollet og noget alle får et rigtig godt grin ud af.

Det er perfekt til den familiefest hvor alting er gået lidt i stå, og så kan man nemt hive telefonen ud af lommen og være igang med, at få mormor til at sige “tsich!” (sådan siger en hi-hat i mit hoved), eller hvis man på en anderledes måde vil lære ens børn hvordan musik er opbygget.

Hvad du kan få ud af VidRhythm er mere eller mindre til dig selv. Det bliver lige så tosset, som du selv vi have det skal være, og tro mig. Det kan blive ret bizart, se bare her:

Hvor kan jeg få det? Og er det dyrt?

VidRhythm er ganske gratis, og kan fås til din iPad og iPhone

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twenty − 8 =

1 Comment
  • Sebastian
    august 4, 2012

    Hold da helt op det lyder sjovt :D Det er jo også typisk de mest simple ideer som er de bedste. Jeg har også stødt på mange iPhone apps som vil for meget, og der er jo stadig klare begrænsninger.