Vind: Huawei P9 med Leica-kamera værdi 3999 kr

1 Min læsning

Er du klar til at vinde en smartphone med et helt vildt kamera? For at kunne deltage skal du være på listen for  Elektronistas nyhedsbrev The Insider.  I kommentarfeltet skriver du, “Jeg skal vinde Huawei P9 fordi” og fortæller hvilke sommerferiebilleder du gerne vil tage med Huawei P9.

Foto: Johanna Pernklev.

Huaweis P9 smartphone med Leica Dual kamera giver dig muligheden for at tage de perfekte sommerferiebilleder. Modellen indeholder intet mindre end tre kameramoduler: Et til farvebilleder, et til sort/hvid-billeder og et frontkamera der kan tage virkelig gode selfies. Kameraet er udviklet i samarbejde med kameraproducenten Leica.

Elektronista har haft fingrene i Huawei P9, se hvad vi fik ud af Leica-kameraet og hvad vi ellers synes om telefonen her.

Huawei P9
Billede taget med Huawei P9’s farvekamera. Foto: Johanna Pernklev.

Med Huaweis P9 få du ikke bare en af markedets bedste smartphones, men også et professionelt kamera som altid er lige ved hånden. Smartphonen indeholder mange nye features, eksempelvis den smarte fingeraftryksscanner, der gør det muligt, at styre telefonen samt låse den op, fra bagsiden.

Vi udlodder et stk. Huawei P9 med Leica dual kamera til en heldig Elektronista Insider. Hvis du ikke er på listen allerede så hop på her – det er helt gratis. Den udloddede smartphone fra Huawei har en værdi af 3.999 kr.

I kommentarfeltet skriver du, “Jeg skal vinde Huawei P9 fordi” og fortæller hvad for nogle sommerferiebilleder du gerne vil tage med Huawei P9.

Vinderen får direkte besked via mail.

sdr
Billede taget med Huawei P9’s farvekamera. Foto: Johanna Pernklev.
Konkurrencen er sponsoreret af Huawei.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × 4 =

143 Comments
 • Pia Sroka
  juni 14, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi, jeg elsker at tage billeder med min mobil,af alle mulige ting, børn,familien,mine dyr,haven, mad,selfies, når jeg er til koncerter,den jeg har er ikke den bedste mobil,vil mægtig gerne eje en mobil som tager super gode billeder, med en god opløsning, jeg vil tage sommeferie billeder, til koncerter,ved stranden,når familien hygger med grill,og alle de seværdigheder vi besøger i sommerferien,det ville bare være skønt med billeder af alle de gode minder. :)

 • Maria Møller
  juni 14, 2016

  Jeg skal vinde fordi jeg skal på mit livs rejse med min kæreste om en måneds tid! Vi skal rejse rundt i Europa med tog og opleve en helt masse og det ville jeg elske at forevige med denne telefon og dens kamera. Den ville udskifte den Huawei jeg har haft de sidste 2,5 år :-)))

 • Trine rasmussen
  juni 14, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg elsker at tage billeder, elsker de minder som det skaber. Og så skal jeg på mit første Cruise, ville da være vildt fedt at kunne rage nogle smukke og mindeværdige billeder :)

 • Marlene Høj
  juni 14, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg skal tage en masse billeder af vores ture rundt i sommervarmen Danmark. Vi skal bl.a. en uge i sommerhus ved Søndervig og sikkert nogle ture til den lokale Østerstrand, Struer, hvor mit mobile kamera endnu ikke har kunnet yde udsigten retfærdighed. Og så skal der tages en masse billeder af ungerne. De er jo kun små i et øjeblik!

 • Annika
  juni 15, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg denne sommer bare skal tulle rundt mens manden laver plankeværk derhjemme, og ellers skal til vestjylland for at fejre barnedåb og 70 års fødselsdag. Selv fylder jeg rundt senere på året og ville være en perfekt “før” gave (vi giver ikke gaver, så ville være den eneste i samme omgang).

 • Kamille
  juni 15, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi, det vist er på tide at jeg også laver en ‘jeg har en krop og en bikini, og derfor har jeg en bikinikrop på næsten 40 år og jeg er helt tilfreds med den’, række af billeder, som jeg kan se tilbage på når jeg bliver 70 og være stolt og tilfreds af og med ;)
  Og så selvfølgelig tage alle de tidstypiske dejlige billeder af mine dejlige børn <3

 • Morten
  juni 15, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg har mistet min telefon og slet ikke kan tage sommerbilleder :(

 • Connie A
  juni 16, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi min tlf tager ikke særligt gode billeder :-( jeg vil tage en masse billeder af min venindes nyfødte barnebarn <3 og sommerferie billeder når vi skal til Malta :-)

 • Maria Ørum
  juni 16, 2016

  Jeg skal vinde huawei p9 fordi min gamle telefon snart kan mere og vil elske at tage billeder på vores ferie til Italien. Smukke solnedgange,gondolerne i Venedig,den smukke gamle by Verona og ellers skyde en masse flotte naturbilleder hjemme på Bornholm :)
  God sommer

 • Maia
  juni 16, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9, fordi at min dejlige kæreste og jeg, skal på vores første udenlandsrejse sammen til Paris. Derfor ville det være rart, at kunne tage nogle super gode billeder, så minderne af rejsen blev husket i høj kvalitet.

 • Mille Millea Andersen
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg skal tage de vigtige sommerbilleder af min lille familie. De vigtige minder vi elsker at kigge tilbage på sammen og ofte grine lidt af. Vi skal ikke til det store udland, men til gengæld rundt i dejlige lille Danmark og opleve naturen og spise alt for mange is.

 • Mette Mortensen
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei p9 fordi min søn på 14 mdr snart skal have sin første vaffelis helt selv. Og det kommer der helt sikkert noget fotogent ud af

 • Lotte jessen
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi, jeg gerne vil tage billeder når vi er ude at sejle. Har forsøgt at tage billeder af på afstand, men aldrig tydelige. Er også vild med at tage billeder af når planter skyder frem i potterne på terassen

 • Rikke Jeppesen
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei p9 fordi :

  1. Min nuværende Samsung er ved at dø. Den fik sønnens morgenmad ud over sig for noget tid siden og skærmen strejker snart
  2. Kameraet er enormt vigtigt for mig. Tager mange billeder, af både børn, hundene og naturen. Om to uger kører vi til Italien for første gange og jeg glæder mig vildt til at opleve naturen dernede. Derfor ville det være perfekt med et godt kamera i mobilen, så jeg altid har mulighed for at få de gode billeder.

 • birgitte linstow
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg skal en tur til Provence (Aix) og gense min franske familie fra dengang for 34 år siden, hvor jeg var “jeune fille au pair” i en alder af 18 år. Jeg er VILD med Aix-en-Provence området, og det er måske sidste gang jeg skal gense familien, hvor forældrene nu er gamle. Der er så mange storslående ting og områder at fotografere i området. Aix er kendt for sine gamle romerske fontæner og i det hele taget for sin romerske baggrund og er bare fantastisk. Jeg har så mange gode minder derfra, og vil elske at kunne tage nogle rigtig gode billeder dernede. DERFOR :-)

 • Anette Ninon
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde fordi min telefon gik død, og……… I en hel måned var uden telefon, indtil Sylvester fandt en gammel aflagt Nokia i legesagerne, den er så slidt og kan absolut kun lige bruges til at modtage opkald og ringe på. Så jeg ØNSKER mig en ny til at tage sommerbilleder af børnene på stranden og dejlige billeder at dele med familie og venner.

 • Aline Talatinian
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi at tage billeder er min “thing”. Det er det, der gør mig glad, der transporeterer mig med sikkerhed til min happy place. Fordi jeg vil gerne ikke skulle ogsa bære på mit kamera når min telefon har sa god en linse. Og fordi det er min fødselsdag meget meget snart :-)

 • Dorte Villadsen
  juni 17, 2016

  Jeg vil gerne vinde Huawei P9 fordi jeg gerne vil tage super billeder i forbindelse med et stort cykelarrangement jeg skal deltage i

 • Petrucha Sehested
  juni 17, 2016

  Jeg vil gerne vinde Huawei P9 da jeg skal til Berlin og fotograferer street art. Den vil være perfekt at have i lommen -lige ved hånden.

 • Hasse Madsen
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi da jeg tror vi får en fantastisk sommer og hvad er smukkere og dejliger end Danmark om sommeren. Så her skal der tages billeder… Mange billeder

 • Pernille
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi, min mand har arvet min gamle iPhone, da jeg fik ny og hans gamle smartphone var i stykker.
  Han er dog ikke den store Applefan (han synes iPhone er lidt kedelig), så det ville være fedt at vinde en lækker Huawei P9 til ham!

 • Lene L
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg gerne vil kunne tage nogle rigtige gode billeder til min blog når jeg løber. Skriver på bloggen et par gange om ugen og har altid et billede med fra turen. Kunne godt tænke mig de var knivskarpe. Ville være fedt at have Hunwei P9 med når jeg skal løbe Berlin Maraton i september så jeg kan tage nogle fede stemningsbilleder.

 • Lotte
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg gerne vil vise min far hvor meget glæde han kunne få af en smart Phone. Både på fotosiden men også det, have en telefon med Bluetooth der kan kobles til høreapparaterne så han kan tale i telefon igen.

 • Maya Sørensen
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg skal tage billeder billeder af sommerens grillaftner på vores lækre tagterrasse. Og fordi jeg synes deres optikløsning er anderledes og rigtig spændende. Det er klart en mobil for mig, er ret forelsket i den p.g.a. dens kamera.

 • lau m.
  juni 17, 2016

  jeg skal vinde huawei p9 fordi der endelig er e telefon der kan tage ordentlige s/h billeder.

 • Agnes
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde fordi, jeg skal til L.A. i sommerferien og skide gerne vil have nogle af de der klassiske billeder foran Hollywood-skiltet :)
  Og så skal jeg tage billeder af den fantastiske danske sommer (som naturligvis bliver god i år!)

 • Björn
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg som alle andre vil tage de lækreste bilder når situationen partneres. “Jeg har min telefon, jeg har mit kamera, jeg tager minen videre i lommen”

 • Helle
  juni 17, 2016

  Jeg vil tage billeder af de østrigske alper.

 • Bastian
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg skal tage de bedste billeder af min datter på 4 mdr. og hendes første sommerferie på hendes fars fødeø – Bornholm. Der skal være knivskarpe minder om besøg hos farmor, sol over Gudhjem, klipper, strand og hvis vi er heldige, et snap shot af Krølle Bølle.

 • Linda Storgaard
  juni 17, 2016

  Min søde niece skal have sit første barn ( søn ) til august og det ville være så skønt at kunne give hende den lækker tlf i barsels gave … så hun kan tage mange billeder og sende dem til moster … det er mit ønske for at vinde telefonen

 • Linda Storgaard
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde en Huawei P9 fordi min søde niece skal have sit første barn ( søn ) til august og det ville være så skønt at kunne give hende den lækker tlf i barsels gave … så hun kan tage mange billeder og sende dem til moster … det er mit ønske for at vinde telefonen

 • Rene Lindhardt Hansen
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg elsker at fange og dele det perfekte øjeblik uden at jeg behøver at rende rundt med et stort kamera

 • Signe
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde en Huawei P9 fordi jeg i min første sommer som single (i ti år) har valgt at rejse langt pokker i vold til Sri Lanka med en veninde, og det bliver forhåbentlig en fantastisk smuk tur, som skal foreviges med et leica-kamera – i stedet for den halvdøde smartphone, som jeg stadig render rundt med.

 • Ulla weishaupt
  juni 17, 2016

  Jeg skal selvfølgelig vinde Huawei P9, jeg skal på på genoptræning med to når knæ på montebello i Spanien og vil lave en rigtig god træningsbog med illustrationer så jeg kan fortsætte korrekt træning når jeg kommer hjem. Samtidig vil det være dejligt at indfange stemningen i de små spanske byer og lege med lyset virkninger på en helt anden måde end det er muligt med min Iphon 4S

 • Tina Lau
  juni 17, 2016

  Jeg vinder Huawei P9 fordi min gamle I-phone 4s er værdig til at komme på Pension og så vil jeg nyde at tage fotos på Huawei P9 i : Harzen hvor jeg skal vandre , blandt til Bloksbjerg :-) med nogle veninder, i Budapest hvor jeg skal hygge i Geller badet og så af Jazz festivalen i København og der kommer helt sikkert andre skønne motiver at forevige.

 • Louise FB
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi min tudsegamle iPhone ikke kan tage gode billeder. Jeg savner at kunne tage gode billeder af min fars golfeventyr, af de mange musikoplevelser som jeg har hver sommer og så af min lille familie, der ikke foreviges særlig ofte, fordi mit nuværende mobilkamera er alt for ringe

 • Christian
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi min kæreste virkelig har brug for en ny mobiltelefon. Hun er godt træt af sin nuværende telefon (Galaxy S2) og vil gerne have en supermobil. Derudover har vi brug for et nyt kamera, idet en af vores unger har renset linsen med en pind. Huawei P9 vil være et oplagt kamerabud, så vi både kan tage øjebliksbilleder såvel som feriebilleder. Min kæreste vil blive begejstret, og jeg vil formå at slå to fluer med ét smæk :-)

 • Stina
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg elsker at tage billeder og min nuværende mobil er ikke god til det! Da jeg ikke skal nogle særlige steder på ferie i år, vil jeg gå på opdagelse i min egen by og omegn – man ser tingene anderledes gennem kameraet, og jeg kan især godt lide at finde ting i naturen som jeg kan zoome helt ind på og få et flot næsten abstrakt billede ud af – det kunne være en træstamme, et blad, ja endda en gammel coladåse, som ligger og flyder, kan blive flot set fra den rigtige vinkel :-)

 • Anne
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi vi i år skal med min datters akrobatik hold til Italien. Det ville være fantastisk at kunne tage super gode billeder af deres mange pyramider og opstillinger samt alle de hyggelige stunder som vi forhåbentlig får med alle de andre deltagere.
  Ha en god weekend :-)

 • Louise Klint
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg ELSKER. ELSKER, ELSKER at tage billeder. Jeg ser altid efter nye gode motiver, hvor jeg går og står. Uanset om jeg er på tur, på ferie – eller bare er. At tage billeder er mindfulness praksis for mig – jeg kommer totalt i flow, når jeg tager billeder. Jeg kan godt være lidt irriterende at rejse med eller være på tur – man jeg skal altså have det hele med :-)
  IG: @louiseklint

 • Lone Søgård
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9, fordi kameraet er meget bedre end i min gamle iPhone 4. Jeg vil tage mine sommerbilleder af min familie på sejltur på Middelhavet på små hyggelige øer i Kykladerne i det Græske Øhav. Billeder af solen, det blå hav og flotte strande. Af de øjeblikke, hvor man ikke har fået det store spejlreflekskamera med og kan glæde sig over, at man har et Leica-kamera ved hånden i stedet.

 • Therese
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg vil tage billeder af min datter, når hun bader på stranden i det dejlige sommervejr :)

 • Pennie Thøgersen
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi vi skal have taget en masse smukke billeder til vores barnedåb til august og af vores lille mirakel Dianna, mens vi begge nyder en lang sommerferie sammen.
  kh. Pennie

 • Anders
  juni 17, 2016

  Jeg skal til Cuba og tage billeder af alle de gamle huse og biler inden amerikanerne køber det hele :-)

 • Caspar
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde et Huawei P9 fordi min datter på 8 vil lave en lille sommer-dokumentar om sommeren som hun ser og sanser den.

 • Charlotte Christensen
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi det kræver et virkelig, virkelig, virkelig godt kamera at få taget de helt perfekte billeder af den yndige lille hvalp, der flytter ind hos os i løbet af sommeren.

 • Jan Melskens
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9, fordi jeg på bådferie i Danmark gerne vil kunne indfange stemninger fra havne og hav under alle lysforhold.

 • Jan Foged Møller
  juni 17, 2016

  “Jeg skal vinde Huawei P9 fordi” jeg vil tage de bedste billeder af krudstogtskibene der ankommer i år på Aarhus havn.

 • Lasse
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi; at der er sket en familie forøgelse i April. Det ville være FANTASTISK, at kunne tage nogle skarpe billeder af min familie. Specielt op til sommeren☀️

 • Steen Frederiksen
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde en Huawei P9 fordi jeg skal på en fantastisk rundtur i Nordthailand og skal have en super fototelefon ved hånden

 • Jette Friis
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg for første gang skal på “rigtig” sommerferie med min mand og vores tvillinger på 7 år. Vi skal til Holland og vi glæder os så meget. Krydser fingre for jeg vinder, så jeg kan forevige vores tur med skønne billeder.

 • Karina
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg på fredag får min længe ønskede hund, som allerede nu har sin helt egen IG, Youtube og Vine account. Der skal tages massevis af billeder og videoer, som skal deles med verdenen, og hvor ville det bare være fantastisk at billederne blev knivskarpe (det er en lille japansk spids, den mest adorable lille uldtot )

 • Petersen
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi, jeg skal tage bedre billeder

 • Anne Magnér
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg ikke skal på ferie og for ikke at være outsider, bliver jeg nødt til at snyde og tage billeder der ser ud som om jeg er på en fantastisk rejse!

 • Luna Kierkegaard
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi, jeg skal på FDF Landslejr med min datter på 7 år.
  Hun skal sove i hængekøje for første gang og jeg glæder mig til at tage billeder af hende.
  Hun glæder sig så meget.

 • Lea Gyring
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde en Huawei P9 fordi det ville være dejligt at kunne dokumentere sommerens festival-øjeblikke. Jeg har intet kamera, ej heller en smartphone gemt i min 10 år gamle telefon.

 • Sus
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg altid glemmer at tage billeder og stort set ikke har dokumentation af mit liv.

 • Helle Knudsen
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi min ferie lige er blevet aflyst. Jeg må holde 2 uger i oktober i stedet.
  – plaster på såret…

 • Anette
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei 9 fordi , den gamle samsung jeg har, ikke tager særlig gode billeder : )
  og fordi jeg vil elske at vinde en ny velfungerende telefon, der ovenikøbet kan forevige min skønne børn og sjove minder med et virkeligt godt kamera ♥ Win win situation ♥

 • Mathias Nyborg Christensen
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei 9 fordi, min 3 måneders praktik i Boston er blevet aflyst IDAG og jeg nu står i fare for at blive udelukket fra studiet. Min telefon er begyndt at gå i stykker (mikrofonen og skærmen) og jeg skal nu tilbringe min sommer på dansk camping med mine forældre og næsten ingen teknologi… (Jeg dør!) tror det ville redde min sommer at vinde, og følger elektronista hver uge på podcast. Er spændt på Huawei der virkelig er god tech virker det til.

  PS: regner med at jeg er tilmeldt The Insider for har tilmeldt mig for længe siden, men har ikke modtaget nyhederne hver gang?

  God sommer til alle!
  – Mathias Nyborg Christensen

  • Mathias Nyborg Christensen
   juni 17, 2016

   Jeg skal vinde Huawei 9 fordi, min 3 måneders praktik i Boston er blevet aflyst IDAG og jeg nu står i fare for at blive udelukket fra studiet. Min telefon er begyndt at gå i stykker (mikrofonen og skærmen) og jeg skal nu tilbringe min sommer på dansk camping med mine forældre og næsten ingen teknologi… (Jeg dør!) tror det ville redde min sommer at vinde, og følger elektronista hver uge på podcast. Er spændt på Huawei der virkelig er god tech virker det til.

   Jeg vil tage nogle billeder af en masse natur fra camping i Nordjylland og af mine venner og familie som jeg nu skal tilbringe sommeren med. Det bliver smukt og vil udnytte alle muligheder for at bruge den fantastiske telefon og kamera ikke mindst

   PS: regner med at jeg er tilmeldt The Insider for har tilmeldt mig for længe siden, men har ikke modtaget nyhederne hver gang?

   God sommer til alle!
   – Mathias Nyborg Christensen

 • Carsten Schmidt-Simonsen
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi vi skal ned og besøge dem vi har fået to skønne gadehunde af i Portugal til august og der skal vi have en masse billeder med hjem fra

 • Pia Rotbøl
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi, jeg altid glemmer vores kamera, og derfor altid tager billeder med min mobil, og den vil være perfekt at have med, når vi skal på camping i lille DK

 • Katrine
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9, fordi jeg om et par uger flytter til Canada for at arbejde med computerspil. Mine bedsteforældre har aldrig været i udlandet, men er lige blevet installeret med computere/tablets, og forventer nu en lang række flotte billeder af alt fra flot natur til madbilleder. Min nuværende mobil er dog “over the hill”, og leverer ikke knivskarpe billeder længere. Den er fin nok, når man “bare” skal tage billeder til vennerne på IG (et filter løser meget…), men det er bare ikke godt nok til gamle svage øjne. Derfor ville vi alle blive super glade, hvis jeg blev opdateret på mobilkamrafronten og kunne sende de fedeste fotos hjem

 • Simone
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg slet ikke har en mobil (ja, jeg ved det lyder mærkeligt!). Den sidste jeg havde var en gammel Nokia som efter mange år måtte lade livet. Nu har jeg gået længe uden nogen mobil overhovedet, hvilket man må sige har været en udfordring. Jeg har altså i en alder af 21 heller aldrig ejet en smartphone, så det ville da være så lækkert, at have en mobil der kan lidt mere end den gamle Nokia kunne!

  Jeg ville elske at kunne gemme alle de gode sommerminder, når jeg skal være sammen med veninderne på stranden og i sommerhus, i form af lækre billeder i en super god kvalitet:-)

 • Christian Lund Lauritzen
  juni 17, 2016

  Jeg skal vinde Huawei p9 fordi at jeg er ærlig talt ved at være lidt træt af Apple. Nu skal det være og hvorfor ikke dette pragteksemplar af en telefon som jeg kan fotografere mine dejlige børn med. Den skal også med en tur til min families drømmerejse til december hvor vi skal til New Zealand og Australien .

 • Julie Lynghede
  juni 18, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9, fordi jeg gerne forevige de oplevelser, jeg får med mine venner og familie denne sommer, når jeg vender hjem fra godt 4 måneder i Kina. Jeg håber også, der bliver en masse is at tage billeder af med en blå, blå himmel som baggrund.

 • Jakob Kristensen
  juni 18, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi der skal tages billeder af mine 2 skønne unger..

 • Charlotte
  juni 18, 2016

  Jeg skal vinde en Huawei P9, fordi jeg mangler et godt kamera til at tage skønne sommerbilleder med. Vil tage billeder i skoven og sjove billeder af veninderne.

 • Pia Hansen
  juni 19, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi -Kameraet gør forskellen, imponerer både med det indre og det ydre, Der bydes fortsat på et 5,2 tommer stort iPS-display med en opløsning på 1920 x 1080 pixels. så jeg kan få kniv skarpe billeder af hverdagen og vores skønne ferie både her hjemme og Italien som har det meste fantastisk natur både til land og til vand :-)

 • Silja
  juni 19, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 for min lille nokia ta’r alt for dårlige fotos og mit nikon er til reparation – det er hårdt for en som skyder hver dag…..

 • Louise1
  juni 19, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg ikke skal på ferie. Vil derfor øve mig i at tage naturbilleder i den omkringliggende natur.

 • Charlotte
  juni 20, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg er begyndt at blogge og mangler en mobil med et godt kamera så jeg kan krydre mine ord med lækre billeder. Lover skønt indlæg fra bla Mallorca ☺☺☺

 • Katrine Bruus
  juni 20, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg skal til bryllup her til sommer, og ville elske at kunne tage en masse lækre billeder af mine dejlige venner ❤️
  Og så bor jeg jo på den dejligste plet i Aalborg, som bestemt fortjener at blive foreviget af bedre teknologi end hvad min iPhone kan levere… (+ min far har hele mit liv snakket om leica… Så nu bil jeg gerne opleve hvad all the fuss is about…. )

 • Jeanne Hammer
  juni 20, 2016

  Jeg skal vinde en Huawei P9 fordi jeg skal på to rejser i sommerferien og det derfor kunne være lækkert at kunne tage en masse gode billeder ☀️. Jeg har fået skrabet penge sammen til en rejse til Zanzibar , hvor jeg var på højskole for nogle år siden, og på en SU er der derfor ikke også råd til at skifte min gamle iPhone 4 ud . Med en Huawei P9 vil jeg kunne tage en masse LÆKRE billeder af de skønne strande og forevige denne tur og jeg vil helt sikkert altid have mobilen i nærheden med sådan en LÆKKER sag. Jeg krydser ALT hvad jeg kan, for at jeg bliver den heldige . Hav en god dag!

 • Eivind
  juni 20, 2016

  Jeg skal vinde fordi livet er for kort til et stort kamera på ferien… En klog har engang sagt at det bedste kamera i verden er det kamera du har i hånden når motivet er der.
  Så det er min P9 fordi jeg allerede har en Honor 7 og synes Huawei laver geniale mobiler.

 • Jesper
  juni 20, 2016

  Jeg skal vinde en Huawei P9 fordi vores elskede Canon spejlrefleks kamera lige er stået af, og ikke kan mere. Der er desværre ikke råd til et nyt, så en telefon med Leica optik lyder som en løsning på problemet. Jeg vil naturligvis fotografere mine to små drenge til de bliver trætte af mig, imens de løber rundt hjemme i haven i sommerferien.

 • Kirsten E
  juni 20, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg lige nu har en Windows Phone med alt for dårligt kamera. Det kombineret med at INGEN laver apps til Windows Phone gør min telefon ret stenalderagtig :D Jeg går og overvejer forskellige mærker og skal finde ud af hvilken der vil gøre sig bedst til billeder på musikfestivaller, billeder ved stranden og i storbyen. Altså alle billeder, der er fulde af fart.

 • Lis Nielsen
  juni 20, 2016

  Jeg vil fotografere billeder af blomster, jordbær, isvafler, solnedgange, venner, børn der bader, osv. Alle de ting, jeg om seks måneder forbandt med sommeren og sukker efter snart bliver tid igen.

  • Lis Nielsen
   juni 20, 2016

   Med forordet: Jeg skal vinde Huawei P9 fordi

 • Annelise
  juni 20, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi så har man altid et godt kamera på sig når man er på farten. Og er der noget bedre end at gå ned til lystbådehavnen med nevøen som skal på sommerferie hos moster og nyde en is og tage fjollebilleder med en Huawei P9? Det tror jeg næppe.

 • Anders S.
  juni 20, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg om 1 uge bliver far for første gang og skal bruge sommeren til at tage dejlige billeder af hende og min søde kæreste i og omkring vores lejlighed i Vejle.

  Dermed bliver det ikke til meget ferie udenlands, men der er jo også masser af skønt at tage sig til i Danmark og vi glæder os til at kunne tage skønne billeder med en skøn telefon <3

 • Sune Hougaard
  juni 20, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg går en sommer i møde med masser af oplevelser, der skal foreviges. Fra Norge til Italien på to uger – det kommer til at kræve sin telefon. Og så vil et forbedret kamera på telefonen være en stor hjælp til de on-the-go videoanalyser af bevægelser jeg jeg laver som del af mit arbejde med trænere og idrætsudøvere.

 • Mette Marie
  juni 20, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg har sociale-medier tjansen på min arbejdsplads, mens alle de andre holder sommerferie! Jeg knokler løs til en ringe løn, og kunne godt bruge et lækkert kamera til at fylde vores Instagram-konto med gode billeder. Og når sommerferien kommer til august, så skal kæresten og jeg hygge rundt i Sønderjylland og tage billeder af de bedårende små huse i Ribe og af brostenene i Møgeltønder – det kræver et rigtig godt kamera :)

 • Lisbet
  juni 20, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9, fordi jeg gerne vil tage gode billeder af min søn og vesterhavet.

 • Line Pedersen
  juni 20, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg godt kunne bruge en ny mobil. Min mobil har problemer med at holde strøm en hel dag, selvom den ikke bliver brugt meget. Hvis jeg vinder, skal der tages en masse sommerselfies med søstrene og mine nevøer, nogle naturbilleder af den flotte natur i Norge og meget gerne et eller flere fangstbilleder af norske laks

 • Tim Frost
  juni 20, 2016

  Fordi så vil jeg med garanti også købe en selfie stang når nu frontkameraet er så godt.
  Samtidig kan jeg prøve noget andet end iOS.

 • AJ
  juni 20, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg vil kunne fotodokumentere livets gang…

 • Camilla Hovej
  juni 20, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg elsker at tage billeder og min gamle telefon kan simpelthen ikke følge med længere – kameraet er for dårlig og den er simpelthen for lang tid om at tage billede og så kan motivet være væk :( Så jeg drømmer virkelig om bedre :)

 • Astrid Nielsen
  juni 21, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg elsker at tage billeder og min mand er Apple fan. Det vil være min undskyldning for at skifte over til Huawei.

 • helle
  juni 21, 2016

  Jeg skal vinde Huwai P9, fordi jeg gerne vil tage nogle skønne, sjove sommerbillederr fra København

 • Anne-Mette Ladegaard
  juni 21, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg gerne vil give den til min kære mand, så han kan tage billeder af min voksende gravide mave og alle de sommerdage vi skal have i København inden vi bliver forældre.

 • Mikael Brink
  juni 21, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi familien skal til Paris til sommer og vi har ikke noget spejlrefleks kamera

 • Vibeke
  juni 21, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg skal parkere mit spejlreflekskamera og min klaptelefon, og opdatere mit visuelle liv…tak.

 • Charlotte Andersen
  juni 21, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg simpelthen mangler nogle lækre billeder af mine nevøer og niecer. Det er unger med rigtig meget fart i, og inden jeg får min gamle skod iPhone op af lommen og den ellers gider gå ind i kameraet, så er de da for længst smuttet Derudover kunne det være en rigtig lækker gevinst, som min mand også ville få en masse glæde af – som en rigtig elektronik nørd (selvfølglig på den gode måde), så er jeg sikker på han også vil blive lykkelig for lidt nyt legetøj

 • Jesper Blaabjerg Andersen
  juni 21, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg elsker fedt gear, især min mobil som jeg bruger hele tiden… Har lige nu en OP2 som skulle have et ret godt kamera, men synes ikke jeg får super gode billeder ud af den.. Med Leica optik ville det da blive en helt anden historie.. Hvilke billeder jeg ville tage til sommer..? Tjaa det bliver desværre nok ikke til nogle rejser til fjerne lande i år, men hvis jeg er heldig når vi i sommerland med nevøer og niecer. Det er altid en fest med dem, og kræver helt sikkert et kamera af kaliber at fange de krudtugler.. Derudover bliver det helt sikkert til en masse job fotos, da jeg arbejder på skibe, og over sommeren har jeg altid den bedste udsigt fra toppen af masterne… Der er så også røget en enkelt eller to mobiler på den konto, 10-15 meters fald er aldrig heeelt godt for en mobil Ville nok passe eksktremt godt på den hvis jeg vandt en fed Huawei…

 • Nete
  juni 21, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg skal skrive en bog om tarotcoaching og til den ende skal fotografefe den skønne tarothave i Toscana, lavet af den fandenivoldske feminine kunstner Niki de St. Phalle

 • Charlotte S
  juni 22, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg kan tage nogle fantastiske billeder af familien i sommerhus. Forhåbentlig også billeder fra stranden hvis vejret bliver godt.
  Desuden kan jeg så få min egen telefon, da min mand og jeg deles om vores mobil.

 • Marie
  juni 22, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi min iPhone er ved at falde fra hinanden og jeg aldrig får hevet mit spejlreflekskamera frem. Jeg vil tage sommerbilleder af min mand og datter i vores have. Vi kommer ikke ud at rejse, da vi har købt hus, så det er der tid og penge bliver lagt i år. Jeg vil selvfølgelig også tage sommerbilleder til vires indflytterfest om en måned af alle vores dejlige venner :-)

 • Bente Frank
  juni 22, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg har valgt at sige mit job op for at blive selvstændig – så nu har jeg ingen telefon (eller i hvert fald ikke en særlig lækker en:-) – og det kunne være SÅ fedt at prøve denne model af – og seføli tage en masse fede billeder, når jeg skal ha mine drenge med på Langelandsfestivallen til sommer. Åh jeg håber jeg vinder :-)

 • Rasmus Andersen
  juni 22, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi min søn har arvet min HTC 816, og jeg pt. sidder inden med en Nokia 301, for gudskyld ikke google den…

 • Irene Johansen
  juni 22, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg er svært afhængig af min telefon og desværre ikke helt tilfreds med min s6 som på trods af at der har været cover på siden dag 1 så er den svært angrebet af “glaspest” jeg elsker at tage billeder af mine nevøer og niecer og i dag fik jeg bekræftet at der er en ny model på vej…

 • Bo Bennekov
  juni 22, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg skal modtage en pris for bedste VR spil udgivet på Oculus Rift, og gerne vil tage det bedste selfie fra scenekanten.

 • laila bindzus
  juni 22, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 , fordi det kunne være rigtig dejligt , at kunne tage vildt skønne billeder af familien til sommer .

 • Anne Overgaard
  juni 24, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg skal tage billeder af et frådende Vesterhav, af mine teenagere som har bevæget sig ud af deres værelser, af forrygende solnedgange, af lyset hele vejen rundt om min nye lillebitte men højtsiddende taglejlighed.

 • Lars Rune
  juni 24, 2016

  Er blevet ledig på arbejdsmarkedet i starten af måneden og gået tilbage til iPhone 3GS modellen med IOS 4.1 på. Totalt retro stemning at bruge den mobil :-)

  Med Huawei P9 vil jeg dokumentere vores sommerferie til Sverige (Sofiero og det nye Ikea museum….), samt alle min hustrus skønne blomster i haven. Derudover trænger min Flickr og Instagram profil til at boost af flotte fotos.

 • Anders Studstrup
  juni 24, 2016

  Jeg vil vindeHuawei P9, fordi jeg skal tage sommerferie øjebliksbilleder af ungerne, på vores (næsten) offline ferie til Sverige.

 • Tina Hjuler-Lehmann
  juni 24, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg er foto-man ifølge kæreste, venner og familie. Jeg elsker at finde den skæve vinkel til et billede og synes at det ikke er kvaliteten men kvaliteten der tæller på billeder. Jeg vil gerne vinde den nye Huawei P9 fordi Leica er legendarisk indenfor kamera og jeg er en sucker for Android telefoner

 • Peter Lauritzen
  juni 24, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi min kærestes telefon er helt kold. Hun skal gerne kunne tage nogle lækre sommerbilleder med hendes nye telefon, så det ikke kun er mig, der (igen) skal stå for det,-)

 • Per Baungaard
  juni 24, 2016

  I tilfælde af at det ikke er nogen af de andre der vinder, må jeg være den heldige. Med Leica i lommen, bør man næsten i respekt købe en lille kamerataske til Huawei P9 inden den skal forevige Operahuset og Holmenkollen i Oslo og den Stockholmske skærgård.

 • Lone Schiøtt
  juni 24, 2016

  Jeg skal vinde en Huawei P9 fordi jeg er vild at tage billeder og film. Det ville være fantastisk hvis jeg vandt, så jeg kunne have den med på ferie i august.

 • Anne Dorthe Frydenlund
  juni 24, 2016

  Jeg bør vinde en Huawei P9 fordi det er bedst sådan :-) Og fordi jeg vil tage en masse billeder af mig selv, og også lidt af følgende:

  Damer i traktorer
  Små dyr, som bor under mit sommerhus
  Solnedgange du bliver ærgelig over du ikke også så
  Græsset der gror, men på en lidt firkantet facon
  Tasker der fyldes med strømper
  Tænder der er så hvide, at man tror det er løgn
  Hvide vine og røde safter
  Sommerkløver og trolde
  Nissen, som er så svær at fange, men som kigger frem fordi han er så forfængelig

 • lau m.
  juni 24, 2016

  jeg skal vinde en P9 fordi det bedste kamera er det du altid har på dig.

 • Mathilde
  juni 24, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg venter mit første barn og er sat til den 1. august. I den forbindelse bliver der nok mange gyldne øjeblikke som man gerne vil have foreviget. Da man jo ikke kan planlægge hvornår baby giver disse gyldne øjeblikke, vil de sikkert være ovre igen, hvis man først lige skal ind og hente det store gode kamera. Med et så godt kamera i mobiltelefonen, der jo som oftest er lige i nærheden, behøver man slet ikke at rende efter det store kamera.

 • Anine
  juni 24, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg gerne vil give min kære bror denne lækre smartphone. Vi skal hele familien til USA her til sommer, og der vil være masser af overvældende natur og smukke øjeblikke, som kunne blive foreviget på den flotteste måde med et sådan kamera. Bonus: Familiefreden vil være sikret, hvis min bror havde sin egen smartphone, så han ikke konstant skal låne alle andres i tide og utide! ;)

 • Tove fogh ebbesen
  juni 24, 2016

  Jeg skal vinde en Huawei P9 fordi,jeg altid tager billeder.Jeg tager billeder af havet,himlen,markerne på alle årstider og af de mennesker jeg holder af. Jeg elsker at tage billeder af smukke blomster tæt tæt på .Det er så sjovt og giver mig glæde hver dag. Kort sagt,jeg vil vinde en Huawei P9, som jeg kan have med på mine cykelture.

 • Berit
  juni 24, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9, fordi jeg gerne vil tage billeder af mine venners kolonihavehus, som jeg hjælper med at bygge. :)

 • Helene Li
  juni 24, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg har virkelig brug for en ny mobil som jeg kan tage smukke, skarpe selfies med mig selv og vennerne på stranden i sommer. Samtidig med at jeg kan tage stilede sort hvide billeder på mine børn som leger i sommer-Danmark, som jeg vil printe og sætte i ramme til efteråret.
  Så kan jeg tage lignende billeder næste år og opbygge mit eget lille fotogalleri hvor man kan se hvordan mine skønne kids vokser!
  Vinder jeg bliver jeg simpelthen min egen fotograf. Yay!
  Farvebillederne kommer jeg at bruge til alt andet man bruger mobilkamerat til, bare nu i bedste kvalitet, fotos på mad til Instagram, billeder på fester og fødselsdage Alle de hverdagsbilleder der bliver taget i løbet af en uge kommer fremover at være skarpe og smukke i stedet for slørede og diffuse. Cool, cool, cool!

 • Linn Walberg
  juni 24, 2016

  UIIH …hvor er det bare den VIIILDESTE sommer-præmie☀️⛱

  Amen, det ville simpelthen være så OVERDREVET fantastisk at vinde!

  “Jeg skal vinde Huawei9 fordi:”
  – jeg eeelskeer at tage billeder! Jeg har desværre ikke altid plads til mit spejlrefleks kamera og med mit held er det altid når kameraer ligger hjemme at de mest fantastiske frames opstår! Det kender I sikkert godt Snøft…
  Og så ville det jo være PERFEKT med sådan en lille, LÆKKER sag, som man alligevel altid har på sig – så er der ingen billeder eller miljøer der ikke lige får et lille knips

  Hvis jeg bliver den heeeldiige, så skal det danske sommerland og mine dejlige nevøer og niece fotograferes

  Ha’ en skøn weekend☀️

  Mange hilsner fra Linn

 • Kirsten
  juni 25, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg så kan tage billeder af mine børnebørn, når jeg besøger dem i ferien.

 • Mia
  juni 25, 2016

  Jeg vil rigtig gerne vinde en ny telefon for at vise at være imellem jobs er det ikke kun søde jordbær og røde roser især i ferietiden, hvor man må gå på kompromis om hvor man gerne vil tage hen.

 • Lisbeth Nielsen
  juni 26, 2016

  Jeg vil meget gerne vinde, fordi jeg elsker at tage gode billeder – og i sommerferien i år skal vi på fjeldtur med to børn, så der er ikke plads til spejlreflekskameraet. Til gengæld vil jeg gerne have smukke natur og ferieminder med mig hjem fra den smukke norske natur.

 • Henrik Sørensen
  juni 26, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi “livet ikke kan tages om…”

 • Anders Skjellerup Larsen
  juni 26, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi, jeg skal tage sommerbilleder af Island og den skønne natur deroppe. Jeg kunne ikke drømme om et bedre land og dertilhørende natur at fotografere. Det vil være perfekt, at få det til ferien på Island, da mit nuværende kamera ikke er særligt godt kørende mere. Jeg vil derudover bruge dens selfiefunktion på Langelandsfestival, hvor jeg nok skal have et par selfies af gensynet med mine skønne efterskolekammerater.

  KH Anders Skjellerup

 • Katrine K
  juni 27, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg skal en tur i de Norske fjelde med familien, og det ville være så godt til de flotte udsigtsbilleder og naturen omkring os, men også til at tage fine billeder af mine børn og min kæreste :-)

 • Cornelia
  juni 28, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg skal til Italien lige om lidt og godt gad tage gode billeder af det smukke landskab (og alle pastaretterne)!

 • Anne Marie
  juni 29, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg har den dejligste park i nærheden hvor der er de skønneste motiver. Jeg skal ikke på sommerferie i udlandet men nyde den danske sommer sammen med min familie. Elsker Danmark (også) om sommeren,

 • Martin Schaumburg-Müller
  juni 29, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9, fordi jeg både skal på cykelferie og på festival i den danske sommer. På cykelferien er det jo smart at have en smartphone med et fantastik kamera i, i stedet for et klodset, tungt spejlreflekskamera. Billederne vil variere fra landskabsbilleder over stemningsbilleder til actionbilleder fra cyklen. Forinden skal jeg på festival og her vil et godt kamera i miniformat også være at foretrække. Her skal stemningen fra festivalen foreviges ligesom der skal tages en masse billeder og videoer af koncerterne.

 • Camilla Michelsen
  juni 29, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi min tlf slukker hele tiden! Argh!! Jeg mangler en fed kamera tlf til vores sommerferie i Italien, da jeg vil være så træt af at gå glip af fede øjeblikke pga en ustabil tlf.
  KH Camilla

 • Torill
  juli 1, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9, fordi det vil jeg gerne eje – er begejstret – imponeret – tænk lige at have det hele ved hånden. Turen langs invasionskysten i Nordmandiet vil blive forevigtet. Og min svigersøn vil blive misundelig – positivt på mine vegne;-)

 • Niels Andersen
  juli 3, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9, fordi mine to ældste sønner og jeg skal se Danmark lidt fra oven i svævefly denne sommerferie og jeg vil gerne forevige deres førstegangsoplevelse med følelsen af at være Fri som Fuglen :-)

 • Rikke Kristiansen
  juli 4, 2016

  Kameraet i den telefon jeg har i øjeblikket er ødelagt og kan ikke stille skarpt. Jeg er så glad for at tage billeder, at jeg ikke kan lade være med at knipse løs alligevel. Det ville skønt at kunne indfange sommeren med et kamera som faktisk virker og f. eks få mulighed for at dokumentere Radiohead som spiller i Berlin i sensommeren og min barndomsvenindes bryllup.

 • Annelise R.
  juli 4, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi jeg skal have nevøen på ferie lige om lidt, og med en selfiestang og andet grej, skal vi lave de sjoveste sommerbilleder…gerne af masser af is og guf.

 • Jan
  juli 4, 2016

  Jeg vil gerne vinde en P9 og jeg vil bruge den til at lave time-lapse film af solopgange og uendelige videoer af bølger og sandstrande til meditation og afslapning. Det hele uploades til Youtube og deles gratis med alle.

 • Sølvi Domsten
  juli 5, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9, da jeg skal op til midnatsolen og fange det fine lys i Den vilde arktiske natur. Jeg skal også tage billeder af min finurlige onkel og min funklende krøllede moster på 80 i deres rette element. Og sne. Jeg skal tage billeder af sneen her i sommer :o)

 • Dorte Overgaard
  juli 5, 2016

  Jeg skal vinde Huawei p9 fordi jeg tilsyneladende skal knipse i regnvejr hele sommeren og det kræver altså et kamera af en vis kvalitet

 • Stig Sjøberg
  juli 6, 2016

  Jeg skal vinde Huawei p9 fordi jeg skal ud og finde locations for billeder til strikkeopskifter …På cykel! Så foto udstyret skal ikke med i første omgang og vores oldsag af en smartphone har usle geoværktøjer til at finde stederne igen.

 • Anders
  juli 7, 2016

  Jeg skal vinde in Huawei P9 fordi jeg skal på ferie i min egen by København. Jeg skal tage billeder af de mange smukke bygninger, hyggelige kroge, fantiske oaser og selvfølgelig de dejlige mennesker som tilsammen udgør den helt igennem suveræne by København :-) Og ved et kort kig på vejrudsigten bliver det i alt slags vejr, hvilket kun gør det endnu vigtigere at have et kvalitetskamera i lommen for at fange de mange små detaljer. God sommer til alle :-)

 • Lisa Ting
  juli 9, 2016

  Hej Elektronista
  Jeg skal vinde den nye Huawei P9 og forære den til min mand, som netop har fået ødelagt sin Huawai (mener det var en P7). Han har været super glad for sin Huawei, også selvom nogen rynkede på næsen, ikke at have en iphone. Kameraet i P7 er super godt, så jeg har svært ved at forestille mig at noget kan overgå, og dog..et Leica kamera..det lyder jo næsten for godt til at være sandt. Han vil blive super lykkelig at eje sådan et, så jeg håber af hele mit hjerte, at kunne glæde ham med en Huawei P9. Min optimisme er ikke stor med alle de gode svar herinde, men… En sidste men nok vigtig ting, ja vi skal også tage en masse fotos i sommer, på vores bryllupsrejse i Frankrig:)

 • Kerstin Sørensen
  juli 10, 2016

  Grunden til jeg gerne vil vælges, er fordi jeg elsker at udfolde mig kreativt, og udforske verden konstant gennem nye perspektiver – heriblandt gennem kameralinser. Jeg er ofte ude med mit spejlreflekskamera og skyde billeder af, så jeg har erfaring heraf. Jeg har desuden selv haft stor interesse i mobiler med gode kameraer de sidste år. Min sidste mobil var fx en HTC One M7, hvilken har fået en masse fantastiske anmeldelser for dens knivskarpe billeder, hvilket jeg bestemt også selv har oplevet! Med den har jeg eksperimenteret meget, både med makrobilleder men også med større landskabsbilleder, og det har været en stor fornøjelse. Jeg havde samme krav til min nuværende telefon, OnePlus 2, der på samme måde tager fantastiske og knivskarpe billeder, som kan få folk til at måbe af henrykkelse. Dog kan den godt få nogle problemer når mørket sænker sig over landet, men bortset fra det, klarer den sig perfekt til punkt og prikke. Netop på grund af denne interesse jeg har, vil det være mig en stor glæde at teste Huawei P9’s kamera. Det er mig altid spændende at undersøge nye kameraer med nye funktioner, og jeg bliver altid inspireret af alle de smarte funktioner, som får min hjerne til at finde på nye, spændende og kreative motiver som jeg kan skyde af der hvor jeg er. Desuden vil jeg lige påpege min holdning til at få en ny mobiltelefon. Hvis ikke den har et godt kamera, er den ikke noget værd. Derfor vil jeg med glæde finde ud af om Huawei P9’s dobbeltkamera er det værd. Jeg tror dog bestemt ikke der er fare for, at den ikke er det værd!

 • Reza Ismaili
  juli 31, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi, jeg skal på ferie snart til skagen og vil bruge telefonen med, at tage nogle flotte billeder af vores sommerferie ved grenen og sandormen. :)

 • Rikke Neipart
  juli 31, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi, Jeg bruger meget tid på at tage flotte billeder. Jeg har bare desværre ikke en ordentligt kamera eller telefon med et godt kamera.
  Hvis jeg vinder, vil jeg tage billeder af naturen og alt jeg har gode minder med. <3

 • Sune Radich Vestergaard
  august 25, 2016

  Jeg skal vinde Huawei P9 fordi min gamle Sony telefon ikke spiller ret godt sammen med mit Huawei Watch. Og skal jeg tage billeder af mine børn :)