VIND NY IPHONE 5 MED DIN DIGITALE PARATVIDEN

1 Min læsning
Dette indlæg bliver bragt i samarbejde med teleselskabet 3. 

Går du og drømmer om at få fingrene i den nyeste iPhone 5 som bliver præsenteret denne måned? Du kommer ét skridt nærmere, hvis du kan svare på spørgsmål som:

Hvad hedder det når man bruger to fingre til at zoome på en iPhone? Hvilken diet fulgte Steve Jobs? Hvor mange pixel har  kameraet i en iPhone 4? Og hvad bruger man app’en Instagram til?

Hvis du er bedre end vennerne i en quiz som kun handler om Apple og digital kultur, så har du nu chancen for at vinde den helt nye iPhone 5!

Teleselskabet 3 har lavet en sjov quiz om alt det vi kan lide. (Lidt som at spille Trivial og hele tiden lande på den ost man er bedst til!). 3Klask er en social leg hvor du kan udfordre vennerne til lidt konkurrence på jeres digitale paratviden. Hver eneste gang du spiller får du et lod mere i konkurrencen om en iPhone 5. Du kan enten vælge at spille mod dine Facebookvenner eller om du vil “klaske” en tilfældig spiller. 3Klask er gratis og du kan starte dine udfordringer her. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − 8 =

1 Comment
 • Nathali Nørkjær
  december 26, 2012

  Hej :-)
  Nu hvor man kan smide et kommentar vil jeg selvfølgelig gøre det.

  Jeg synes at det her er en rigtig god hjemmeside fordi at folk som måske ikke lige vil betale så mange penge for sådan en lækker telefon stadigvæk har en mulighed for at få fingrene i den…..
  Jeg synes derfor at det er rigtig dejlig at folk gør sådan noget! Det er så dejligt! Bliv ved med sådan noget! :-)