Xbox åbner op for gratis prøvekørsel af fremtidens gamingplatform

1 Min læsning

Nu kan då få en forsmag på fremtidens form for gaming ved at prøvekøre den nye spilstreaming-tjeneste fra Xbox. Endda ganske gratis!

Fremtidens form for gaming kan lade sig gøre uanset hvor du er. Den næste store bølge indenfor gaming bliver nemlig streaming af spil, ligesom du streamer en film på Netflix. Og den bølge vil Microsoft være en del af med deres ambitiøse xCloud tjeneste.

Den nye xCloud service foregår præcis ligesom Netflix. Du henter en app, logger ind med din Xbox-konto og så kan du ellers streame en bred portefølje af spil. Det eneste du behøver er din telefon og en controller, så kan du spille de nyeste spil mens du er på farten eller i sommerhuset.

Det hele bruger Microsofts avancerede Azure teknologi, som har servere stående overalt i verden. Hver af de servere er blevet propfyldt med Xbox-hardware som er det du får adgang til når du streamer dine spil.

For at få lov til at prøvekøre xCloud skal du have en Android-telefon (iOS understøttelse kommer senere) og en bluetooth kompatible controller (som en Xbox-controller). Under testperioden af xCloud er alle spillene på servicen helt gratis at spille, og du får adgang til blockbuster spil som Gears 5, Borderlands og Destiny 2.

Du kan tilmelde dig gratis via Microsofts hjemmeside

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × 1 =

No Comments Yet.