Få det digitale overblik over Tour de France

3 Min læsning

Årets Tour de France er skudt igang, men det er ikke altid lige nemt at få overblik over dagens etape, når man er på arbejde eller ude af huset. Vi har samlet metoderne til det digitale overblik.

TourDeFranceElektronsita

Tour de France på nettet

Hvis du ikke er til apps, så er der rig mulighed for at følge årets Tour de France via de sociale medier eller på nettet.

Der er de officielle socialekanaler på henholds Facebook og Twitter, hvor det hele foregår på fransk. Til gengæld er der en masse gode stemningsbilleder.

Jagter du konkrete opdateringer om hvad der sker, minut for minut, har TV2 en god central base på deres Tour-side med et godt tempo af nyheder.

Det tætteste vi kommer på en officiel Tour-app

6100659-play

Af mystiske årsager, så har Tour de France ikke gjort deres officielle Tour-app tilgængelig i Danmark, men henviser i stedet til TV2’s absolut udemærkede app. I TV2’s Tour-app får du et konstant opdateret overblik over den igangværende etape. Du kan endda få notifikationer om udbrud, vinderen, styrt og andre vigtige ting så du altid ved hvornår noget er sket.

Har du et TV2 Play abonnement, kan du koble det sammen med app’en og få live transmission fra udsendelse med en masse grafik lagt oveni, som statistikker, overblik over feltet, udbrud osv. Det er et helt kommandocenter når det kommer til data og overblik over de enkelte etaper. Og så er det rigtig lækkert udført med en masse grafik, og store knapper.

6100910-play

TV2’s Tour-app er gratis at bruge, og fungerer også ganske fint uden et TV2 Play abonnement. Den fås til iOS og Android.

Hvis du vil lege med på Tour’en

Hvis du ikke synes det er nok, at se med men også vil lege med. Så er der et par forskellige muligheder for det. Til dem der vil have et Tour-fix mens de er på farten er der det officielle Tour de France spil til Android og iOS.

screen520x924

 

Her skal du administrere dit cykelhold, udstyr og strategi i forhold til hvornår du skal angribe, følge feltet og bedst af alt – så er det med alle de rigtige navne, hold og alt hvad der skal til for, at skabe en autentisk cykeloplevelse.

Tour de France app-spillet koster 37kr og fås til Android og iOS.

Vil du have det lidt mere avanceret, er der det officielle Tour de France spil til Xbox One, Playstation 3 og Playstation 4. I dette spil hopper du i cykelskoene på én rytter fra et af de deltagende hold, og skal kæmpe dig igennem verdens hårdeste cykelløb.

20

Din rolle er at koordinere med dine kammerater, vælge hvornår du skal angribe og ikke mindst hive etapesejren hjem når muligheden byder sig. Som noget nyt i dette års spil kan du før hver etape, tage på research-tur og undersøge hvornår det giver bedst mening for dig, og dit hold, at angribe og hvilken strategi der skal ligges for dagen.

Jagter du en Tour-oplevelse, der er mindre fokuseret på holdledelse og mere på selve cyklingen er dette spillet du leder efter.

Jagter du mere strategi end action, så er det Pro Cycling Manager 2015 til PC du skal kigge efter. Det fokuserer i høj grad på ledelsen af et cykelhold, ikke bare under Tour de France men gennem en hel sæson.

Her skal du holde styr på kontrakter, sponsorater, hvilken cykelryttere du skal købe og samtidig lægge strategier for de enkelte løb. Det gælder om at holde tungen lige i munden, men det er et perfekt spil at have kørende ved siden af en rigtig etape på fjernsynet.

Pro Cycling Manager 2015 fås kun til PC.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 + six =

No Comments Yet.