Sådan får du et langt liv- 9 konkrete ting, du selv kan gøre

1 Min læsning

Glem alt om rynkecremer og sellerikurer. Elektronista bringer dig en helt videnskabeligt underbygget guide til det lange og det gode liv. Med udgangspunkt i bestselleren Gopler ældes baglæns fortæller forfatter, biolog og aldersforsker Nicklas Brendborg, hvad du rent faktisk selv kan gøre for at få tidens tand til at bide langsommere. En podcast du helt sikkert bliver klogere og lever længere af.

I en nytårsudgave af Elektronista podcasten taler Christiane Vejlø med Nicklas om de fascinerende ting videnskaben fortæller os om levende væsners liv og død. Nicklas bedste råd til et langt liv er “hold dig i live de næste 20 år”. Baggrunden for det råd, er at der lige nu sker utrolig meget indenfor aldersforskningen og de teknologiske muligheder, som vil hjælpe os både med at holde sygdomme fra døren og fikse os, når de kommer. Du kan følge @nbrendborg på twitter og finde bogen på saxo.com

Gadgets til en aktiv sommer

Uanset om du er typen, der vil nørde selv de mindste detaljer ved din løbetur eller er den slags bare vil have et overblik over din puls. Så har vi i denne guide samlet de mest essentielle gadgets til en svedig sommer.

Læs mere »

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × one =

2 Comments
 • Simon Dansker Melchiorsen
  januar 1, 2022

  Hej Elektronista.

  Jeg har hørt dit program i mange år. Men dine ni konkrete råd er noget værre hø.

  Jeg er sikker på at Niklas er en dygtig mand; men han siger kun almindeligt husmorråd, de fleste undersøgelser “tyder på”, men kan ikke konkluderer noget. Det lød som en bog, du var glad for, fordi den var enig med dig. Øv.

  Pyt. Det har været godt indtil nu. Tak for det. Du er imponerende vidende og dejligt nysgerrig. Tak.

  Venlig hilsen Simon

  • Christiane Vejlø
   januar 4, 2022

   Hej Simon
   Tak for din kommentar og fordi du lytter med. Men jeg vil bestemt anbefale bogen Den går meget mere i dybden med videnskaben og er bestemt mere end husmoderråd. Bogen gav mig en masse ny viden så jeg vil ikke sige jeg som udgangspunkt var enig med den. Faktisk havde jeg også håbet Nicklas kunne have understøttet at vin er VIRKELIG godt og sundt ;-)
   Christiane