Spil-appbefaling: Spiderman svinger på din tablet og mobil

2 Min læsning

Amazing Spiderman giver dig muligheden for at leve dine Spiderman-fantasier ud ved at lade dig svinge dig rundt i New York for fuld hammer.

AmazingSpiderman2ElektronistaSpiderman er en megasej superhelt. Han er et supermenneske med overnaturlige kræfter, men han har også den menneskelige skrøbelighed. Han er en perfekt blanding af Batman og Superman.

Det er nok også derfor, at der er så mange Spidermanfilm, og senest er The Amazing Spiderman 2 rullet ud i biograferne landet over med stor succes. Samtidig med filmen er der også kommet en række spil, deriblandt et app-spil til iOS og Android.

The-Amazing-Spider-Man-2

Spillet følger nogenlunde de tråde, der er at finde i filmen. Men vigtigst af alt – så får du lov til at svinge dig rundt i New York for fuld hammer. Du kan kaste dig ud fra de højeste bygninger, og være centimeter fra at splatte ud på Broadway lige indtil du trykker på web-sving-ikonet på skærmen og bliver sendt afsted med lynets hastighed gennem Manhatten.

Det er voldsomt sjovt at få udlevet sine Spidermandrømme på skærmen, og når der så samtidig også er mulighed for at tæske forbrydere og fange superskurke, er der en masse fed underholdning at finde i Spiderman 2-spillet.

Det tager dog lidt tid at vænne sig til at styre Spiderman ved hjælp af touchskærmen. Men med lidt øvelse og justering af, hvor knapperne skal sidde (du kan nemlig frit flytte rundt på ikoner, så det passer lige præcis dig), kan det blive en meget underholdende oplevelse.

Samtidig er spillet bygget godt op omkring de mobile platforme. Hvert kapitel i spillet er ganske kort, så du kan hurtigt bruge ti minutter på at komme igennem et kapitel, og videre med hverdagen. Eller dedikere et par gode timer til at tæske Electro og de andre superskurke i New York.

The Amazing Spiderman 2 koster 32 kr. og fås til iPad, iPhone og Android.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × one =

No Comments Yet.