Ron virker næsten altid- Techtema i ny anmelderrost børnefilm

2 Min læsning

Husk at abonnere på Elektronista Insider, hvor du får gratis eksklusivt indhold. Ingen paywall!

Hvad er det sjoveste job? Astronaut? Racerkører? Punktrommeslager? Computerspilsprogrammør? Indtil jeg når der til, så tager jeg til takke med engang imellem at lægge stemme til et par beskedne roller i fantastiske tegnefilm. 

I Cars 3 havde jeg fornøjelsen af at besætte hele tre roller! (ok man skal lytte godt efter, men jeg var altså med flere gange i filmen!). Selvom jeg ikke ligefrem er Tom Kristensen kan jeg forstå, at min interesse i biler ikke var uvæsentlig i castingprocessen. Jeg synes, det er en fin finurlig detalje, at rollerne ofte besættes med folk, der faktisk har en relevans for emnet. Hvilket også blev tilfældet for mit seneste filmprojekt.

Sidste år fik jeg nemlig mulighed for at være med i en ny tegnefilm om teknologi. Den skulle vise sig at være lidt af en perle med en både sjov og relevant historie. Jeg havde glædet mig til biografpremieren på Ron virker næsten altid! (det giver point hos datteren at være med i en tegnefilm), men corona ville det anderledes.  

Til gengæld ligger den anmelderroste film nu til stream for Disney + abonnenter og til leje hos Blockbuster, iTunes og Viaplay. Filmen som Politiken gav fire stjerner og kaldte “Skæg, rørende og sundt debatskabende animation for børn og deres voksne”, er virkelig værd at se. Den handler om vores brug af teknologi, og en af filmens fine pointer, er at det faktisk er det uforudsigelige og fejlene i livet, som gør det særligt. Den vakse seer vil også lægge mærke til slet skjulte referencer til E.T. 

Vi er i en verden, hvor alle børn drømmer om B-BOT- en mobil ven som kender dig, som passer på dig, som holder dig med selskab og som hjælper dig med at få venner. Drengen Barney føler sig allerede uden for, og det bliver ikke bedre af at han, som den eneste på skolen, ikke har en B-BOT. Da han endelig får den, kommer den simpelthen med en fabrikationsfejl, som medfører rimelig meget kaos, temmelig meget rod og rigtig mange grin. 

Så hvis du og små eller store mennesker omkring dig savner en god film til weekenden, så kan jeg i den grad anbefale Ron virker næsten altid. Og lad mig endelig vide, om du kan lide den? Og om du kan høre hvornår min stemme dukker op? 😁

Gadgets til en aktiv sommer

Uanset om du er typen, der vil nørde selv de mindste detaljer ved din løbetur eller er den slags bare vil have et overblik over din puls. Så har vi i denne guide samlet de mest essentielle gadgets til en svedig sommer.

Læs artiklen »

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 + eighteen =

No Comments Yet.